Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סאב כפול של pyle בארה"ב, שחזרתי לארץ התברר לי

שרק סאב אחד עובד והשני לא...

כאשר "לוחצים" על הסאב עצמו(כלומר לחיצה קלה על הפלסטיק) אין רעש כמו שלוחצים על הסאב התקין אלא יש רעש מחוספס כזה, שמראה שהסאב לא תקין...

רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי מה הבעיה והאם אפשר לתקן אותה???

אני ממש מודה לכל מי שיענה זה ממש חשוב לי...

פורסם

לדעתי הסליל תקול אבל כדי לך לפנות לדואק יומטוב בחולון

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

סאב חדש עולה פחות מהתיקון אם אפשרי בכלל

נראה לי שהסליל נשרף כתוצאה מווליום גבוה

או משעות עבודה מרובות

פורסם

תפתח דפי זהב ותחפש מעבדה לתיקון רמקולים. יש אחת בצומת קרית אתא אך השם פרח מזכרוני (שלוש אותיות אנגליות).

עזוב את הניחושים כאן. זה יכול להיות סליל (יקר) וזה יכול להיות גם משהו אחר. אם אתה רוצה להיות בטוח גש למעבדה, אם אתה חושב שאולי לא שווה לך להשקיע את המאמץ והכסף על הסאב זה כבר שיקול שלך.

פורסם

באזור הצפון לא מכיר אך מצטרף לדעתו של אייל - דבר עם רפי האוזמן, עוד משתמש שאל בעבר על מתקן והמלצתי לו עליו - הוא תותח על, וכל חברות ההפקות הגדולות והמי ומי עובדים ורק איתו. על הבחורצ'יק מחולון לא שמעתי אף פעם.

שווה את הקפיצה הזאת לרמת-גן...

מחירים הוגנים ושירות מקצועי ביותר.

• תוכן חדש...