Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אקסנט שנת 96 שרכשתי לפני חצי שנה. לפני ארבעה חודשים התקנתי מערכת ברכב כמפורט בחתימה.

עד שבוע שעבר הכל היה בסדר ואז התחילה לי בעיה, כשאני שומע בעוצמה גבוהה הסאב מתנתק וחוזר, למיטב הבנתי זאת בעיה באספקת הזרם למגבר, לצורך העניין למגבר הולך כבל ישירות מהמצבר בעובי של 4 Gauge.

שמעתי שיש אפשרות להוסיף ליפופים לאלטרנטור, זה מומלץ? זה יפתור את הבעיה? או שאולי קבל יפתור אותה?

להזכירכם שהבעיה החלה רק בשבוע שעבר לאחר שארבעה חודשים הכל היה בסדר, המצבר של האוטו בן שנה בערך...

אשמח להוסיף עוד פרטים ותודה על העזרה.

איציק.

- אגב, ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי...

פורסם

לפי מה שאתה מספר עוה רושם שהמגבר נכנס להגנה, יכול להיות שזה מעודף חום במגבר או שבכלל זה מגיע מהתחממות של הסליל בסאב,הסבירות שהבעייה מגיעה מחוסר חשמל למגבר היא קלושה אבל אפשרית,כאשר המגבר לא מקבל מספיק חשמל זה משפיע על שאר המערכות ברכב והיית שם לב לזה ע"י הבהוב של האורות או התנעה קשה חוץ מזה שכאשר המגבר לא מקבל מספיק חשמל הוא פשוט לא מגביר כמו שצריך ולא נכנס להגנה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אז זהו שהסאב לא ממש מתנתק, הוא פשוט נחלש וחוזר שוב, זה קורה בעיקר כשאני עומד ברמזור או סתם עומד, אפשר לשלול את התחממות המגבר מכיוון שיש עליו שני מאווררי 12 ס"מ רועשים מאוד... חוצ'מזה בווליום גבוה האורות של הרכב באמת מהבהבים לקצב הסאב, אמנם הבהוב כמעט לא מורגש אבל עדיין הבהוב...

פורסם

המערכת חשמל שלך ובראשה האלטרנטור לא יכולים לספק למערכת שלך את הכוח הדרוש

ואיחוד שאין סיבובי סל"ד גבוהים במצב עמידה

תנסה קבל במקרה וזה לא עוזר תוסיף לקבל כמה ליפופים לאלטרנטור או להחליף אותו

יובל

פורסם
שלום,

יש לי אקסנט שנת 96 שרכשתי לפני חצי שנה. לפני ארבעה חודשים התקנתי מערכת ברכב כמפורט בחתימה.

עד שבוע שעבר הכל היה בסדר ואז התחילה לי בעיה, כשאני שומע בעוצמה גבוהה הסאב מתנתק וחוזר, למיטב הבנתי זאת בעיה באספקת הזרם למגבר, לצורך העניין למגבר הולך כבל ישירות מהמצבר בעובי של 4 Gauge.

שמעתי שיש אפשרות להוסיף ליפופים לאלטרנטור, זה מומלץ? זה יפתור את הבעיה? או שאולי קבל יפתור אותה?

להזכירכם שהבעיה החלה רק בשבוע שעבר לאחר שארבעה חודשים הכל היה בסדר, המצבר של האוטו בן שנה בערך...

אשמח להוסיף עוד פרטים ותודה על העזרה.

איציק.

- אגב, ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי...

עזוב את האלטרנטור בשקט שמע לי....

בגלל מגבר מסכן ההוצאות של האלטרנטור יעלו הרבה יותר

נראה לי הדיודות באלטרנטור הולכות אחת אחרי השניה.... זה אומר הוא מספק פחות ופחות אמפר במשך הזמן.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

בתחילת הת'רד רשמת מתנתק!!! איך אפשר לעזור לך אם אתה לא נותן לנו נתונים מדוייקים?

תבדוק טעינה ע"י רב מודד (אמור להיות בטורים סרק 13.8-14.4 ).

רק שתידע שהוספת קבל תעלה יותר מסידור של האלטרנטור והמצבר ביחד(במידה וזאת הבעייה), הוספת קבל לא מומלצת כדי לפתור בעיית תקינות של מערכת החשמל אלא רק אם מערכת החשמל תקינה לחלוטין ועדיין יש מחסור בזרם.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מצטער על חוסר הדיוק(!), השתדלתי...

לבדוק טעינה כאשר המערכת עובדת? עם אורות/בלי אורות?

או שזה לא משנה?

פורסם

טוב, עשיתי היום בדיקה עם רב מודד והתוצאות כדלהלן:

כל הבדיקות נעשו כשהאוטו בניוטרל,

ללא צרכנים בכלל הרב מודד הראה 14.1V

עם אורות ומוזיקה קצבית מאוד בווליום גבוה 13.7V

עם אורות ומוזיקה קצבית מאוד בווליום מקסימלי 13.1V

האם זה תקין?

תודה.

פורסם
טוב, עשיתי היום בדיקה עם רב מודד והתוצאות כדלהלן:

כל הבדיקות נעשו כשהאוטו בניוטרל,

ללא צרכנים בכלל הרב מודד הראה 14.1V

עם אורות ומוזיקה קצבית מאוד בווליום גבוה 13.7V

עם אורות ומוזיקה קצבית מאוד בווליום מקסימלי 13.1V

האם זה תקין?

תודה.

זה תקין.

** אם כול זה נעשה בנייטרל על טורים נמוכים.

אין לך מה לדאוג המערכת שלך כמעט ולא צורכת הרבה אמפר. לפי הנתונים אין ממש עומס.

אצלי בניוטרל המערכת מורידה את המתח ל12-11.5V. וזה יכול לגרום נזק לדיודות באלטרנטור וככה הוא יכול להרס. רק שאני במצב נסיעה אני יכול לשמוע על עוצמות גבוהות.

פורסם
שתידע שהוספת קבל תעלה יותר מסידור של האלטרנטור והמצבר ביחד(במידה וזאת הבעייה), הוספת קבל לא מומלצת כדי לפתור בעיית תקינות של מערכת החשמל אלא רק אם מערכת החשמל תקינה לחלוטין ועדיין יש מחסור בזרם.

שמע אני לא יודע כמה אתה חושב אלטרנטור עולה. אבל קבל עולה 1000 שקל גג. של 1 פרד.

אלטרנטור כמו שלי עולה 1430 משופץ! חדש עולה הרבה יותר.

ומצב אם אני לא טועה עלה לנו 600 ומשהו שקל. 70A.

אני חושב בסכום הזה אתה יכול לקנות לפחות 3קבלים.

תמיר

פורסם

לא בטוח שזה מהמגבר כי רוב המגברים שנכנסים ל"הגנה" צריך לכבות אותם ולהדליק שוב כדי לשמוע משהו.

פורסם

תשמע אחי פשוט מאוד פתח תסאב, ותפריד בפנים את הסלילים הפלוס והמינוס אחד מהשני

כי אני אגיד לך מה קורה כשהסאב דופק חזק.. הממברנה מקרבת יותר ויותר את הסלילים

אז אחרי שכבר חרשת עליו הסלילים כבר ממש קרובים כנראה אז בקיצור תפריד אותם ותחזור אליי..

• תוכן חדש...