Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK

כשאתה אומר לשדרג את מערכת החשמל אז זה אומר ש..?

להחליף מצבר? להחליף אלטרנטור או לחילופין להוסיף לו ליפופים?

אגב ליפופים, הייתי אצל 3 חשמלאי רכב וכולם אמרו לי שצריך להעמיד את האוטו כמה ימים מכיוון שהם צריכים לפרק את האלטרנטור ולשלוח אותו למעבדה או משהו בסגנון... מישהו מכיר איזשהו חשמלאי רכב מהמרכז שיודע ויכול לעשות את זה בעצמו? וכמה בערך אמור לעלות סיפור כזה?

פורסם

החלפת אלטרנטור היא הדבר החשוב ביותר. כמו כן רצוי לבדוק את כבלי המתח (מהאללטרנטור למצבר ולשלדה) שהם במצב טוב. ליפוף לא בטוח שיעזור שכן בדרך כלל בסל"ד נמוך עדיין האלטרנטור יספק זרם נמוך.

לגבי מחירים, אין לי מושג.

פורסם

טוב, תודה על כל העצות וההמלצות...

את מערכת החשמל לא נראה לי שאני אשדרג לעת עתה כי אני לא רוצה לשנות משהו בתצורה המקורית של הרכב, לכל היותר כשיגיע זמנו של החלפת האלטרנטור ו/או המצבר אני אחליף כבר למשהו יותר טוב, בינתיים אני אלך לבדוק איך קבל משפיע ואם בכלל....תודה.

פורסם

לפי הבדיקות שלך בעיות של מתח אין לך,אם אני מבין נכון הסאב שלך הוא שני סלילים,תבדוק איך הוא מחובר בטור או במקביל, ובנוסף תבדוק התנגדות שאמורה להיות 4 אום. אם ההתנגדות נמוכה מ 4 אום זו כנראה הבעיה להתנתקויות

Quality, thats what it alll about !

פורסם

אמת, האלטרנטור נראה בסדר לפי הבדיקה לכן באמת לא הייתי משדרג (עניתי ישירות לשאלה האחרונה ללא התייחסות לכל הת'רד).

אם אתה אומר ש4 חודשים זה היה בסדר ורק פתאום התחילה הבעיה, אז אני מאמין שלא מדובר דווקא בהתנגדות של הסאב.

אתה צריך להתחיל לשלול דברים והדבר הראשון הוא לקחת סאב מחבר ולראות אם הבעיה נמשכת. אם כן אז הסאב בסדר ואפשר להמשיך לבדוק הלאה מגבר, חיווט וכו'.

כמו כן תמיד טוב לעבור דבר ראשון על החיווט לראות שהכל תקין.

פורסם

אף אחד לא מתייחס לזה שכפי הנראה הסאבוופר הזה הוא עם שני סלילים(לפחות לפי הסיומת d)ולכן לדעתי הוא עובד בשני אום וזה הסיבה להתנתקויות

פורסם
אף אחד לא מתייחס לזה שכפי הנראה הסאבוופר הזה הוא עם שני סלילים(לפחות לפי הסיומת d)ולכן לדעתי הוא עובד בשני אום וזה הסיבה להתנתקויות

הוא אמר שזה עבד 4 חודשים בסדר, לכן הסברה הזו לא הגיונית כמו כן אם מדובר בשני סלילים סביר להניח יותר שמדובר בשני סלילים של 2 אוהם כך שההתנגדות יכולה להיות 4 או 1 ואם היא הייתה אחד, המגבר לא היה פועל יותר מדי זמן. למרות זאת כמובן שיש לבדוק את ה-כ-ל כי (ובלי לפגוע חלילה בפותח הת'רד) כבר היו מקרים שאדם אמר דברים והתברר שהם לא בדיוק כך.

פורסם

הסאב בעל שני סלילים של 4 אום, ולא, לא נעלבתי :mad: ...סתם...

קניתי אחרי שוידאתי שהמגבר שלי יציב ב-2 אום.

פורסם

אם בדקת עם רב מודד כמו שאמרת אז האפשרות ההגיונית היא שהמגבר אינו יציב ב2 אום ,גם אם הוא עבד בסדר 4 חודשים,בכל מיקרה תפנה למתקין מנוסה ומקצועי.

• תוכן חדש...