Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

the best 6x9 Speakers

ELI172
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Im in the U.S now and planing to buy 6x9 speakers,in the price range of 70$-130$.

i had in the past great "cerwin vega ss2693"if i remember corectly that had the sound of god and the bass that makes you believe you have subwoofer somewere.

I found the cheapest store in N.Y and it belong to an Israeli guy,the website called http://WWW.ETRONICS.COM and you can see the prices for your self and compare with every website you want.

dont worry im planing to buy an AMP too so its O.K to give me idea's for a really great speakers.

All i need to know is:

if someone know's the "INFINITY kappa 692.5/693.5"and if he do know it what does he think about it comparing to the CERWIN VEGA in the same prices.

Also im thinking about the "JBL P9632" and the "NAKAMICHI SP-C692",but i dont have any option to listen to any of theme so i would love some help from people that know it,personaly i've never heard something better then SERWIN VEGA speakers (car or home)it simply has the cleanest sound and the cleanest bass.

Thank you very much to all the helpers.

פורסם

היי,

אם זה עדיין רלוונטי - ה-INFINITY מעולים ואם אתה מחפש משהו ממש טוב לך עליו לעניין איזה דגם - אין ממש הבדל בין ה 3way ל 2way מבחינת איכות, במחיר - קיים.

לעומת ה-JBL מאוד מאוד דומים (שניהם למעשה מגיעים מאותו אבא - Harman) רק שה-INFINITY תוצרת דנמרק לרוב והJBL תוצרת סין לרוב...

המלצה, לך על אחד מהשניים לפי שיקולך (תקציב...).

לשניהם באס חזק מאוד.

אגב, כיום יש לי Infinity KAPPA 693.5 - אני מאוד אוהב אותם.

אני יכול לאמר לך שאם אתה צריך קומפוננט - ה KAPPA 60.5cs פשוט מעולים.

יש לי גם סאב KAPPA 120.3SE. אתה יכול להבין כבר שאני פאנט של INFINITY...

סתם כהערת אגב, היום אני מחפש מגברים חדשים של JBL...

הסדרות האחרונות של Cerwin לטעמי על הפנים... הליין מוצרים של 2003 ו2004 לא כמו שנים קודמות, שוב- לטעמי...

Nakamichi SP-C692 - לא שמעתי לא יכול לענות.

תתחדש אחי וטיול נעים...

פורסם

thank you very much,you really answered my qwestion.

i have component from MB QWART wich i dont really like but the size fit so a left them there and i had a ROCKFORD AMP(200a4) and the SERWIN 6x9 untill someone decided that a broken window in a CLIO SPORT will be much more efective than an AMPLIFIER. :evil:

Maby you know the serwin vega's too.

i usually dont like there products because in the AMP's for example you pay for the name,the speakers and the subs are amazing so lett me ask,how do i know on the paper without hearing the speakers wich have the stronger bass (cause im not planing to put a sub so i want all the bass i can get)by the range of frequency response in the serwin vega for example its between 30-22,000

Dont worry i have time for an answerim leaving here only in a week (after 7 months in south america and new york :shock2: )

P.S:

the AMP will be probably ROCKFORD PUNCH 700X,cause i dont like to take risks when it comes to AMP'sand it coast 229$...

If they'll see me in the costume in Israel they will put me in jail :wink:

Thank's again

פורסם

לי יש

infinity 693i

דגם קצת יותר ישן אבל מאותה סדרה ואני יכול להמליץ עליהם בחום.

חוץ מזה אני מכיר את ETRONICS וזו חנות מצויינת עם מבחר גדול שרות מצויין ומחירים באמת זולים

פורסם

מזדהה עם התחושה של לבוא בבוקר ולמצוא את הרכב "מטופל" - בקולט שמכרתי הרימו לי מגש אחורי וסט 6X9 JBL. :twisted:

למען האמת מפרוספקט לא תוכל לדעת כלום - אבל ממש כלום. לרוב תחום תדרים נמדד בנקודות 3DB (יש חברות שמציגות נתונים בנק' אחרות ולא טורחות לציין..)שזה במילים פשוטות ירידה במחצית ההספק או עוצמה (SPL) במקרה של רמקולים, יכול להיות רמקול שאחרי ה3DB ישאר יחסית ישר מה שנקרא FLAT אך עדיין קצת מתחת ל-3DB ויש כאלה שתהיה להם ירידה תלולה... זה משפיע בעיקר על עומק הבאס (בקצה התחתון) למרות שכמובן 6X9 לא יכול להתחרות מול סאב... אז בכול אופן מקטלוג לא ניתן לקבוע כלום, זאת רק מסגרת של מה שיש לרמקול לתת לך...

מאחר ובאודיו עסקינן אין ולא יהיה תחליף לשמיעה - גם אם תעשה מדידות עם ציוד מתקדם ככול שיהיה - לאוזן של כל אחד מאיתנו עקום הענות שונה משמע- כל אחד שומע אחרת!

בבאסים יש גם את העניין של "להרגיש" אבל אף 6X9 לא מגיע ליכולת של באס עמוק וחזק כמו סאב טוב...

שוב - אני שמעתי את שתי הפירמות שאתה מתלבט לגביהן - לדעתי INFINITY לוקח בלי לראות את CERWIN.

אני חוזר ומדגיש - עניין סובייקטיבי לחלוטין!!! יש כאלה שיאהבו פיוניר יותר מ INFINITY , לך תבין - ילדים...

אמרת שאתה מפוצץ בדברים- חבל, הייתי מבקש ממך להביא לי מגבר 551X של רוקפורד או איזה JBL חמוד... :D

• תוכן חדש...