Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה למכור את הקומפוננט שיש לי עכשיו ולהביא אחד חדש

עכשיו יש מצב שאני מוכר אותם בלי הקרוסים

אם אני יחבר את הקרוסים האלה לרמקולים האחוריים זה יהיה טוב ?

פורסם

מה זה בדיוק אמור לתת לך???

יש לך ברמקולים האחוריים שתי כניסות שונות האחת לTweeter והשנייה לוופר?

רק רמקולים בודדים באים בתצורה הזאת וכמובן שמגיע אתם הקרוס שלהם...

אתה פשוט תחתוך לרמקול את החלק של תחבר אליו מהקרוס... אתה למעשה מסרס את הרמקול שלך...

אם אתה מוכר את הסט שלך למישהו - אל תהיה רע ותתן לו גם את הקרוס - לא חבל שהבן-אדם קונה ממך סט במיטב כספו ושנייה אחרי שיחבר אותו הטוויטר ישרף לו?

פורסם

לא אחי, זה לא יתן לך כלום.

כל סט קומפוננט עם קרוס חיצוני חייב את הקרוס המקורי שלו והקרוס מתאים רק לו.

אם רצית לעשות משהו בסגנון של לקחת את הקרוס, לחבר את היציאת וופר שלו לרמקולים ולשים זוג טוויטרים שיתחברו ליציאת high של הקרוס - צר לי לאכזב אותך - יש חברות שהתנגדות של הרמקול מתואמת ספציפית לקרוס בכדי לקבל הספק מוצא מירבי.

בד"כ זה יתואם ל 4 אוהם למרות שכבר ראיתי קרוסים מתואמים להתנגדות שונה...

כיצד זה ישפיע - בד"כ עקום הספק מוצא נראית כמו פעמון גאוס כאשר במרכז נק' הספק מירבי ברמקולים לרכב היא 4 אוהם, רכיבים כמו מגברים לרוב מתנהגים כך למרות שיש כאלה שיכולים לרדת להתנגדות נמוכה יותר ולשמור על הספק או אפילו לתת הספק יותר גבוה- רכיבים אלו מתחממים כמו משוגעים ואגב, שאף אחד לא ינסה למכור לך "שים מאוורר...יהיה בסדר" חום זה האויב הגדול ביותר בכול מע' אלקרונית ו/או חשמלית והחום לא נובע סתם - נוצרים זרמים גבוהים - שתלוי מאיזה פרספקטיבה מתבוננים אך במקרה זה -עוד אויב...

לסיכום דברי - עדיף שתתן לחבר שלך את הסט קומפלט.

להשתמש עם הקרוס לאוו דווקא יתן לך שיפור כלשהו...

תמיד תצא מנק' הנחה שהיצרן הוא גוף כלכלי וידאג שלא תוכל להתחכם על המוצר שלו ולתפור פטנטים שישפרו את השמיעה...

על זה הוא ייקח לך כסף בדרך כלשהי - סמוך עליו.

או כמו שנאמר "אין יש מעין" - שימי תבורי! :D

• תוכן חדש...