פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
כול פעם שיש בס קצת חזק הרמקול מתחיל להוצי צלילים של ויברציה של משהו. זה לא הרמקול ולא החוט כי ניסיתי להחליף את שניהם. ברכב מותקן פיונר 1650 רמקולים אחוריים BOSS BS930 אם זה משנה ביכלל. אז מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
בעיה ברדיו דיסק
מאת nis1- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק מסוג זבל sunkyo לא יודע אם זה קשור? אך הוא עושה לי כמו זץ חשמלי ברמקולים , וזאת בזמן לפני הנעה כאשר הוא כבוי . וכשמעבירים למצב 2 בסוויץ' לקבלת חשמל נשמע הרעש החשמלי. בדקתי את החיבורים . יש הארקה וחוט החשמל אינו חשוף ונוגע בכבל הרמקולים, שגם אינם חשופים. שמתי לב שכאשר מעבירים למצב 2 בסוויץ' למרות שהרדיו היה כבוי הוא כמו נדלק לשבריר של שנייה ונכבה (לפי האור שלו שנדלק ונכבה לרבע שנייה) ואז גם נשמע הזץ החשמלי. אני התיאשתי מהמכשיר הזה והזמנתי רוקפורד חדש. לתשומת לב חברי הפורום : יש אומרים ש: אני לא מספיק עשיר לקנות דברים בזול. בדרכ זה נכון. אני רק מקווה שהבעייה לא תחזור עם המכשיר החדש. מה דעתכם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
VOLCANO PB800
מאת FOGEL- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את המגבר ויכול לתת לי חוות דעת עליו? וכמה הוא צריך לעלות בערך...
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ונעלמת. הבעיה היא כזאת: במהלך נסיעה, תוך כדי שמיעת מוזיקה בווליום סביר משתתק לי פתאום לגמרי כל הצד הימני של המערכת- ז"א המרקול האחורי ימני והקומפוננט הימני קדמי. בדקתי את החוטים ואין בעיה של קצר ברמקולים. המערכת בנויה אצלי ככה שמה-HU יוצאים זוג rca שמתפצלים סמוך למגבר ל-4 RCA. מאיך שזה נראה לי יש 2 אפשרויות: -או שהזוג rca שיוצא מה-hu לא מחובר טוב -או שבפיצול של הפלאגים ל-4 יש בעיה במגעים. נ.ב כל 4 הרמקולים מחוברים למגבר.. יש עוד רעיונות לפני שאני מפרק ובודק?
סליל לרמקול!
מאת mooch- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. נישרף לי הרמקול והבאתי אותו לתיקון. הבעיה היא שאין כזה סליל אצל המוכר. מישהו יודע איפה אפשר ללפף סליל באזור הצפון??
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קבלו אתר של מכוניות משופרות ושל מכוניות עם מערכות הכי יפה באינטרנט: http://www.tuninglinx3.com/html/pts2004a.html אני ממליץ לחרוש על הגלריה (המלצה מאד חמה), תמליצו גם לחבריכם!!!!! הלוואי והמתקינים המקצועיים בארץ יעשו גם כן!!!![/u]
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
מה אתם אומרים על הרמקולים שלהם ? הייתי ברכב שיש לו קומפוננט קדמי+אחורי + סאב 12 שלהם. נשמע מטריף ! יש למישהו דיעה בנוגע לאמינות המוצר ?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
שמעתי אותם השבוע וממש התלהבתי מהם... למישהו יש ניסיון איתם? מעניינת אותי האמינות שלהם, וסתם באופן כללי רשמים של אנשים...
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא... לא השתגעתי! , אבל אני רוצה לשים מגבר לא איכותי לאחוריים. את הקדמיים יפעיל רוקפורד 501X ולאחוריים אני מעוניין לשים או MAGNAT CLASSIC 2000 או LANZAR VIBE 211 בשביל לקבל FADE למערכת המולטימדיה שלי . עכשיו חבריה אני מעוניין לדעת מי מהם יותר איכותי לפי נסיונכם . המגברים האלה לא איכותים, אבל לאחוריים לא צריך איכות! ואני לא מוכן לבזבז יותר מ-700 ש"ח על מגבר שני. הכוונה שלי היא לחבר למגבר האחורי במקרה הצורך סאב שני בשביל ה-SPL ואת האחוריים לחבר אז במקביל לרוקפורד. נ.ב: האם מישהו בדק ב-RTA האם ה-501X מוציא באמת 65X4 (ו-250 במגושר) או שההספק שלו יותר נמוך (זה מה שאמרו לי)?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
ROCKFORD 300X
מאת YUVAL B- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש שם איזה שהוא כפתור סוויץ שמעביר אותו מ 4 ערוצים לשניים ואז לגשר אותו לסאב, הבעיה שאין את החוברת של המגבר ואין מאחורה שום הדבר על גישור שלו ( בדקתי באתרים לא נמצא ההוראות ) יובל
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברה יש לי זוג רמקולים 6.5 אינץ' וההתמגדות של כל רמקול היא 8 אהום. רציתי לדעת אם זה בסדר לחבר אותם לרדיו דיסק ( אין לי מגבר) שהעוצמה שלו היא 40X4 ב 4 האום. אני רוצה לחבר כל רמקול ליצאה אחת (לא לגשר). תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המפלץ אם אני לא טועה, זה ה 34 של אודיובאן.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
מישהו יכול לספק רשימה של מגזינים לסאריאו לרכב שיש להם גם אתרי אינטרנט במגזינים אני מתכוון לכאלה אמיתיים מנייר ולא לכאלה שיש להם רק אתר אינטרנט
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 2 תגובות
- 812 צפיות
הבאתי קומפוננט חדש ורציתי לדעת איך הוא כי אני לא ממש מכיר אותו אשמח לקבל חוות דעת עליו ואת מחירו....המשוער.... זאת הכתובת אליו... http://www.cerwinvega.com/products/mobileaudio/accurateimage/ai5_02.html
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 4 תגובות
- 934 צפיות
אני יודע שטחנו באתר את כל הנושא של PIONEER של PREMIEER והפיוניר הרגיל. אז אנ י מצטער שאני מעלה את זה שוב! אבל מכיוון שאני כבר בחרתי את ה-HU, אני רק רוצה לקבל את העצה שלכם לגבי ההבדל בין DEH-560 לבין DEH-550 ורק זה!!!
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שילוב של: היה לי עודף זמן, רציתי לבנות משהו והייתי צריך מערכת מיני לעבודה אגב זה: Pioneer DEH425
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש תקציב של 4000 שקל אם צריך אז עוד יש עוד כמה גרושים אבל לא משהו רציני אבל באמת שלא יותר מידי כי לצערי אין לי אני צריך במחיר הזה רדיו דיסק MP3 רק פיונר מגבר חזק !!! סאב 12 אינטש ( כולל תיבה ) קומפוננט קידמי 6 וחצי אינטש ורמקולים אחוריים מחיר ללא כבלים וללא התקנה !! אני יודע שהתקציב לא אחי גבוה בעולם אבל אני חושב ומצפה למערכת חמודה מאוד !! תודה מתן נ.ב אני אשמח לקבל קישורים ולא דגמים באוויר כי זה לא ממש יעזור לי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 3 תגובות
- 945 צפיות
אני מתכוון לרכוש סט קומפוננט מלוס אנגלס,ואני מתלבט בין כמה דגמים: 1.infinity 5000cs 2.sound stream-CONV.5 3.mb quart DSE-213 4.kicker K5.2 5.diamond audio M351 6.alpine SPR-136A טווח המחירים של הרמקולים נע בין 119-140$. אבקש חוות דעת מבעלי ניסיון לגבי הדגמים הנ"ל. תודה מראש,נתי.
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רמקולים של פייל ויש להם 4 יצאות לכל רמקול. לא משנה איפה אני מחבר שומעים ברמקול. למה יש את כל היצאות האלה ואם זה משנה איפה אני מחבר?
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
התנגדות במגבר
מאת Oxcide-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נגיד שיש לי מגבר 4 ערוצים אני מגשר 2 ערוצים על 2 אוהם לסאב. 2 הערוצים שנשארו יהיו ב 2 אוהם גם? יענו אם אני משתמש ל2 ערוצים ב 2 אוהם כל המגבר הופך ל 2 אוהם? תודה
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בדובר במערכת ביתית אבל זה אותם רמקולים.....כולם בנויים הרי מאותו דבר....... מה אתם אומרים יכול להיות??.....................בעיה רצינית?.......או אפשר לתקן אצל אחד שמבין בקלות?
הודעה אחרונה מאת panter, -
- 1 תגובות
- 826 צפיות
כי יש למגבר טרמינלים מוזרים מאוד מין מינהרות כאלה... אז אני לא בטוח עם הכבל יכנס למינהרה הזו...
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש נגר דיי זול שיכול לחתוך פלטות לפי מידה. יש לכם הצעות וכמה עלו לכם הפלטות? תודה שניר.
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם!! נשרף לי המאוורר של המגבר, אתם מכירים חנות שמוכרת מאוורים כאלו? (קטנים של 486 או משהו כזה) מהמחירים שראיתי זה נע מעל 30 שקל אני מחפש באיזור פתח תקוה והמרכז תודה.
הודעה אחרונה מאת machinehead, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה לי דיון פה על התנגדיות והבנתי שאם אני מחבר שני רמקולים לאותה היציאה ההתנגדות מתחלקת... לדוגמא:אם אני מחבר שתי רמקולים של 8 אוהם לקידמי שמאל למשל .. ההתנגדות תרד ל-4 אוהם... אז מישהו יכול לתת לי הסבר למה זה לא קורה בקומפוננטים למשל, הרי יש טוויטר ומיד באס עם התנגדות 4 אוהם ושתיהם מתחברים לאותה יציאה למה ההתנגדות לא מתחלקת??? *** משהו נוסף, משנה אם אני מחבר על קרוס אובר אחד שתי רמקולים -ז-ה-י-ם- ?? זה אותו דבר כמו קרוס אובר לכל אחד בנפרד מבחינת איכות ווליום באס התנגדות וכו'????
המלצה לסאבוופר 1 2
מאת 0ren- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. אני בהתלבטויות על קניית סאבוופר, ואין לי מושג לאיזה כיוון ללכת. המערכת שלי כוללת: Car model: Mitsubishi Super-Lancer 1997 HU: Pioneer DEH-P5500MP Front: Lightning Audio BOLT 1.65 Component 225W MAX - 70RMS Back: Pioneer 6/9 240W MAX - 40W RMS מהסדרה האחרונה Amplifer: Rockford Fosgate Punch 501X (אפרט קצת יותר כי זה יהיה מקושר ישירות לסאב) זה כל מה שיש בנתיים, אני מחפש סאב שיתאים לרכיבים האלו תקציב לא חשוב כרגע, כי גם ככה זה לא יכול להיות סאב בשמים זה צריך להיות יחסי לעוצמת המגבר, אך שיהיה סאב איכותי המגבר יהיו מחובר לרמקולים הקדמיים (לייטינג אודיו) ולסאב שיהיה בעתיד אבקש את עזרתכם כדי להחליט מה לקנות (אני קונה דרך ארה"ב…
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
מארכת חזקה עם בס חזק מה אני צריך במכונית ??
מאת Guest יהב- 6 תגובות
- 956 צפיות
יש לחבר שלי מחונית חדשה והוא רוצה איזה מארכת טובה איזה סב כפול רמקולים טובים מגברים טובים תנו לי הצאות בשבילו תודה יהב
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מגבר LANZAR VIBE 430/431 רציתי לדעת איזה סוג קיט (למשל קוטר כבלים) אני צריך? הסתכלתי עפ"י הקישור הזה - http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html אני חושב שההספק הכולל זה יוצא בסביבות ה - 500RMS, אז איזה קוטר כבל אני צריך? גם כמה אמפר פיוז אני צריך (אני מניח שבין 40-60A)? האם תוכלו להמליץ לי על KIT התקנה אפילו מהאתר של ETRONICS כדי שאני יראה גם את הנתונים ומה זה כולל... תודה.
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אחרי שחיפשתי הרבה מצאתי את הרמקולים האלה רציתי לשמוע את דעתכם! TSA6995 pioneer http://www.e-net.co.il/Product.asp?productid=896&catcode=150 איך הם? שווים את הסכום(500 שח) אם אפשר בבקשה מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו! תודה
הודעה אחרונה מאת bomber man, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות מקרים רבים של ייבוא מוצרים מזויפים של BOSS וויכוחים של גולשי הפורום בנושא,החלטנו לתת רשימת סדרות ומוצרים המיוצרים על-ידי החברה בארצות-הברית,ומיובאים לארץ בייבוא סדיר,כדי שמשתתפי הפורום יוכלו להיות בטוחים במקוריותו ואיכותו של המוצר. מגברים סדרת c- c350 c450 c600 c 650 מגברים סדרת rt - rt345 rt745 rt945 rt1500d רמקולים סדרת rt rt5220 rt5720 rt6520 6930rt6930 רמקולים סדרת rip rup3204 rip4204 rip5204 rup6204 rip6904 קומפוננטים סדרת rt rt5ck rt6ck קומפוננטים סדרת rip 16s rip15cs dvd 2000b dvd2500 רדיו-דיסקrds3025 rds3030 mp3 תיבה עם סאב ss12 ss-sbp12 dbp12 מסכים bv-56m btv7 ניתנת אחריות מלאה על מוצרי boss לשנה למעט רמקולים שעליהם ל…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 1,699 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pika007
- roi
- Itzik-b
- quzzaa
- David32
- davemustaine87
- orsh99
- Benor
- asix
- hans
- Boris
- לירון .ה.