Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי דיון פה על התנגדיות והבנתי שאם אני מחבר שני רמקולים לאותה היציאה ההתנגדות מתחלקת...

לדוגמא:אם אני מחבר שתי רמקולים של 8 אוהם לקידמי שמאל למשל .. ההתנגדות תרד ל-4 אוהם...

אז מישהו יכול לתת לי הסבר למה זה לא קורה בקומפוננטים למשל, הרי יש טוויטר ומיד באס עם התנגדות 4 אוהם ושתיהם מתחברים לאותה יציאה למה ההתנגדות לא מתחלקת???

*** משהו נוסף, משנה אם אני מחבר על קרוס אובר אחד שתי רמקולים -ז-ה-י-ם- ??

זה אותו דבר כמו קרוס אובר לכל אחד בנפרד מבחינת איכות ווליום באס התנגדות וכו'????

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

תלוי איך אתה מחבר אותם - בטור או במקביל ... שירטטתי לך הסבר ...

בקשר לקרוס אני חושב שאני יודע אבל לא בטוח אז עדיף שמישהו שמבין בזה 100 אחוז יענה 8)

untitled.JPG

פורסם

כאשר יש מעגלים שמורכבים יותר מנגד יש למעגל מה שנקרא"עכבת מעגל" והיא ההתנגדות של כל המעגל וקרוס אוברים בנויים לתת בשורה תחתונה 4 אוהם בכניסה שלהם.

אם תשנה את הייעוד של הקרוס ותחבר 2 רמקולים על אותה הנקודה יש סיכוי שהקרוס לא יעמוד בעומס ורכיבים יתחילו להשרף\לאבד את הייעוד המקורי שלהם-המעגל מתוכנן להתנגדות מסויימת בכל נקודה ואם תשנה את זה אז תשנה את כל ההיענות של הקרוס!

עוד דבר:

גם ברמקול קואקסיאלי (2 אלמנטים או יותר בגוף אחד) ההתנגדות היא בעצם עכבת המעגל ,בדיוק כמו בקומפוננט.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

המגבר רואה את שני הדרייברים שהם 4 אוהם כדרייבר אחד של 4 אוהם מכיוון שהם לא מנגנים את אותם התדרים (בגלל חלוקת התדרים שמבצע הקרוס).

בקשר לחיבור שני רמקולים לאותו קרוס פאסיבי, כמו שקיקר אמר ההתנגדות תשתנה ואיתה נקודות החיתוך.

• תוכן חדש...