Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק מסוג זבל sunkyo לא יודע אם זה קשור? אך הוא עושה לי כמו זץ חשמלי ברמקולים , וזאת בזמן לפני הנעה כאשר הוא כבוי . וכשמעבירים למצב 2 בסוויץ' לקבלת חשמל נשמע הרעש החשמלי. בדקתי את החיבורים . יש הארקה וחוט החשמל אינו חשוף ונוגע בכבל הרמקולים, שגם אינם חשופים. שמתי לב שכאשר מעבירים למצב 2 בסוויץ' למרות שהרדיו היה כבוי הוא כמו נדלק לשבריר של שנייה ונכבה (לפי האור שלו שנדלק ונכבה לרבע שנייה)

ואז גם נשמע הזץ החשמלי. אני התיאשתי מהמכשיר הזה והזמנתי רוקפורד חדש. לתשומת לב חברי הפורום : יש אומרים ש: אני לא מספיק עשיר לקנות דברים בזול. בדרכ זה נכון. אני רק מקווה שהבעייה לא תחזור עם המכשיר החדש. מה דעתכם? תודה מראש.

פורסם

לפי מה שתארת זה סימפטומים "זבל סיני"...

ברוקפורד קשה לי להאמין שתתקל בדברים דומים...

רק שתדע שה- 9120 שלהם די גרוע, כך שאם הזמנת אותו, עדיף שתבטל ותקח פיוניר במקום - ליגה אחת מעליהם מבחינה חשמלית וסאונד.

פורסם

לא שאני חולק עליך אבל גם אני רוצה לדעת למה פיוניר יותר טובים מרוקפורד מבחינה חשמלית????

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

שרטוט חשמלי מול העיניים היה עוזר...

בכול אופן ידידי,

פיוניר באמת חברה מאוד מאוד איכותית באלקטרוניקה שלה ופחות באקוסטיקה - ההיפך עם רוקפורד.

דובר לא מעט פה ובפורומים אחרים על בעיות רבות שהרוקפורד עושה...

יש איתם המון אבל המון בעיות חשמליות (עם הרוקפורד) קצרים וכו'.

מבחינה מכנית - פלסטיקה דוהה עם הזמן ברוקפורד - בפיוניר לא...

מבחינת שרשרת קליטה - אחד הרסיברים הטובים ביותר הם של פיוניר ופה ממש הם לוקחים בגדול את רוקפורד, קנווד והרבה אחרים באותה רמת מחירים.

מבחינה טכנולוגית - לא ניתן כלל להשוות - פיוניר כשמם כן הם - חלוצים בכול דבר...פיוניר קורא WMA הרוקפורד לא, מבחינת סלחנות המכשיר לסוגי ומהירויות צריבה - פיוניר אבי אבות הרחמנים - רוקפורד יותר מפונק, כל מיני פילטרים שיש לפיוניר לא תמצא ברוקפורד.

כמובן - כאשר אני משווה מכשירים מאותה דרגת מחירים - לא פיוניר של 8000 שקל מול רוקפורד 1100 שקל וההיפך...

פורסם

בכול אופן ידידי,

פיוניר באמת חברה מאוד מאוד איכותית באלקטרוניקה שלה ופחות באקוסטיקה - ההיפך עם רוקפורד.

מבחינת שרשרת קליטה - אחד הרסיברים הטובים ביותר הם של פיוניר ופה ממש הם לוקחים בגדול את רוקפורד, קנווד והרבה אחרים באותה רמת מחירים.

מבחינה טכנולוגית - לא ניתן כלל להשוות - פיוניר כשמם כן הם - חלוצים בכול דבר...פיוניר קורא WMA הרוקפורד לא, מבחינת סלחנות המכשיר לסוגי ומהירויות צריבה - פיוניר אבי אבות הרחמנים - רוקפורד יותר מפונק, כל מיני פילטרים שיש לפיוניר לא תמצא ברוקפורד.

כמובן - כאשר אני משווה מכשירים מאותה דרגת מחירים - לא פיוניר של 8000 שקל מול רוקפורד 1100 שקל וההיפך...

אחי :mm_yeah::mm_yeah: מסכים ...

לך על פיוניר!

כמה זמן היה בשימוש ה"זבל סיני" הזה??

פורסם

sunkyo זה לא זבל סיני אלא קוריאני דבר שני, בסין מיוצרים גם הרבה מוצרים ברמה טובה, תלוי מה מבקשים מהם ליצר. ואז גם המחיר עולה, אבל יש גם יוצאי דופן כלומר גם זול וגם איכות סבירה, לאדם ממוצע כמובן ולא ל 'audio freak'.

פורסם

בכול אופן ידידי,

בתור לקוח מאד מאוכזב מHU של רוקפורד (9000)

ובתור לקוח מאד מרוצה של פיוניר (הרבה דגמים)

אין מה להגיד, אתה פשוט צודק במאה אחוז

פורסם

אני אישית גם יודע שלחבר שלי יד שגם של רוקפורד אני לא יודע איזה והדיסק קופץ לו הרבה

לאומת זאת יש לי פיונר כבר הרבה זמן ודיסק לא קפץ לי פעם אחת !!!!1

• תוכן חדש...