Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף סאב עכשיו ישלי שני סאבים פיוניר 600 ויש לי בעיה עם מקום באוטו

אני צריך סאב שתופס פחות מקום אבל שיהיה חזק מאוד אני אוהב הרבה באס

התקציב שלי זה 1500 שקל

מה אני יכול להביא במחיר הזה ?????

פורסם

אני לא מכיר את הסאב אבל הוא נראה כמו חיקוי של קיקר L7 ככה שאולי עדיף לבחור בסאב אחר או אפילו אולי בL7. אחרי הורדת המיסים יכול להיות שהוא לא יעלה הרבה יותר מ1500 (אני לא בטוח בזה) ויש לו עוצמה גבוהה.

עוד אופציה של סאב שיש לו איכות טובה וגם עוצמה הוא JL AUDIO W3 שצריך לעלות באזור ה1500.

איזה מגבר יש לך?

פורסם

אז זהו שי לי מגבר די בעייתי מיגלל זה אני מעדיף סאב עם שני סלילים כי יש לי מגבר 4 ערוצים של פלטיניות אדיו

ככה שאם יהיה סאב עם שני סלילים אני יוכל לחבר את כולו לסאב

פורסם

אבל הם יקרים

אתה חושב שכדאי להביא את הסאבים מחו"ל?

אם כן אז למה כבר לא לקחת את הסרוין וגה 124 הDVC???

אתה יכול בבשה לתת לי אתר ם מחירים טובים לסאבים ?

פורסם
אני לא מכיר את הסאב אבל הוא נראה כמו חיקוי של קיקר L7 ככה שאולי עדיף לבחור בסאב אחר או אפילו אולי בL7. אחרי הורדת המיסים יכול להיות שהוא לא יעלה הרבה יותר מ1500 (אני לא בטוח בזה) ויש לו עוצמה גבוהה.

עוד אופציה של סאב שיש לו איכות טובה וגם עוצמה הוא JL AUDIO W3 שצריך לעלות באזור ה1500.

איזה מגבר יש לך?

אחי אייל צודק כדי להביא מיחו"ל

כנס לאתר הזה תיקרא את כול הכללים תירשם

http://WWW.MUSTOP.CO.IL

ואחרי זה כנס לאתר הכי זול בארה"ב http://WWW.EBAY.COM

וחפש את הסאב שאתה צריך!

יצא זול מי 5 מאשר בארץ עם מדובר בקיקר! :p

פורסם

לא אמרתי שיביא מחו"ל, הורדת המיסים גם השפיעה על המחירים בארץ. יש מוצרים ששווה להביא מחו"ל ויש כאלו שפחות. משלוח על סאבים הוא גבוה כי הם כבדים. שיברר כמה עולה לו בארץ ואחר כך יעשה את השיקול של אם להביא מחו"ל או לא.

פורסם
לא אמרתי שיביא מחו"ל, הורדת המיסים גם השפיעה על המחירים בארץ. יש מוצרים ששווה להביא מחו"ל ויש כאלו שפחות. משלוח על סאבים הוא גבוה כי הם כבדים. שיברר כמה עולה לו בארץ ואחר כך יעשה את השיקול של אם להביא מחו"ל או לא.

אייל אתה צודק 100 אחוז שצריך לברר..

תישאל את שניר(MACHENHAED) הוא קנה מגבר וסאב של קיקר ועלה לו פי 2 יותר זול מאשר בארץ..

באמת אחי יותר כדי לעשות סקר שוק ואחרי זה להגיעה למסקנה עם ליקנות בארץ או בחו"ל!

פורסם

לפני בכלל שאתה מתכנן משהו אתה יודע שלדוגמא W3 או L7 אתה לא יכול להרים עם המגבר הנוכחי ...

אז אני חושב שאתה צריך לחשב מחדש את ההוצאות שלך

יובל

פורסם

אסור ולא מומלץ לחבר מגבר ארבעה ערוצים לסאב אחד עם שני סלילים,מהטעם הפשוט ששני הערוצים בברידג לא יהיו לעולם שווים. מה ההגיון לחבר מגבר בסיסי לסאבוופר בליגה הרבה יותר גבוהה.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

אפשר לחבר מגבר 4 ערוצים לסאב אחד עם שני סלילים פשוט צריך לעשות מאמץ ולהשוות את הGAIN כמה שיותר (אפשר בפשטות ע"י מדידת מתח AC ביציאת הרמקולים). אני גם בעבר חשבתי שזה לא אפשרי (וגם היום אני לא הכי ממליץ על זה) אבל קראתי הסבר של ריצ'ארד קלארק שאמר שאין עם זה בעצם בעיה.

לגבי מגבר, מה רע בפלאנט אודיו שלו?

עריכה: שמתי לב שמדובר בפלטיניום ולא בפלאנט, טעות שלי :oops:

פורסם

אם הסיגנלים במוצא קוהרנטים לחלוטין (עוצמה שווה ופאזה שווה) אין שום בעיה להפך - סיכום סיגנלים כזה הוא מעולה.

אם יש לך סיגנלים שמגיעם בעוצמות שונות אך עדיין בפאזה זהה עדיין יהיה סיכום והכול בסדר (עוצמות שונות קצת אבל עדיין בסדר גמור). בכול אופן שני המקרים הללו נקראים התאבכות בונה, הסיגנל מתחזק יופי בשפה פשוטה.

במידה והפאזות שונות נוצרת התאבכות הורסת במידה והם הפוכים ב180 מעלות (מה שלא יקרה בתכלס) או שסתם כל ההעסק ישמע מאוד מרוח וממש לא מובן.

בקיצור - אם אתה רוצה לעשות התאמה מירבית - אין ברירה ידידי אלא לגשת למקצוען שיבדוק התאמות פאזה בין שני ערוצים עבור סיגנל קבוע וידוע מראש (אות סינוס כלשהוא).

חולק על דעתו של ידידי הצעיר אייל לבדוק מדידת AC- אני מניח שאת זה עשית עם וולטמטר ידידי - וולטמטר יתן רמת מתח, לא מסוגל למדוד שינוי פאזה...

בהתחשב באורכי גל של סיגנל במערכת אודיו ובהתחשב במרחקים הקצרים והדומים של הכבלים לא צריכה להתעורר בעיית שיוויון פאזות רציני. פשוט לי לא ידוע מה הנתונים של המגבר שלך... שים לב לשמור על אורך כבלים זהה בין יציאות המגברים לסלילים, שלא יהיה איזה חוט שמגיע על המילימטר לסליל ושני שאתה יכול להקיף את בלומפילד איתו כמה פעמים...

פורסם

אין רע בפלאנט אודיו :D

אני מציע לך יותר בכיוון של סאב עם סליל אחד או מקיסמום 2 ותחבר אותו לקבלת 4 אוהם ולחבר לגישור לשתי יציאות, המגבר שלך לא יכול לעמוד בסאבים בבעלי זוג סלילים וברובם הם די חזקים

יובל

• תוכן חדש...