Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב של רוקפורד

200 דולר

מישהו יודע כמה וואט אר אמ אס הוא מספק?

ומה הקוטר שלו?

והאם הוא שווה 200 $ ?

התיבה נראת בסדר?

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5&prod=64038&saleNo=239909

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חיפוש קצר העלה את זה:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=11658

מדובר בסאב של 6 אינץ, 150 אר אמ אס..

השוני בין 2 הדגמים הוא ה A

שאין לי מושג מזה מייצג..

אני מניח שהפלטפורמה בין שניהם דומה, ככה שזה סאב 6 אינץ בכל מקרה..

התיבה עצמה בנויה מפייבר כמו שאני מבין..

מן הסתם לא שמעתי את הסאב, ולא אחד מהסדרה הזו.. אז לא יכול לתת לך חוות דעת..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

לא נראה שווה

אם זה אכן 6" - הוא לא יתן באסים כל כך חזקים לעומת 12" למשל באותו מחיר וגם של רוקפורד, ובנוסף -הנצילות שלו נמוכה יחסית!

אני הייתי מוותר.

פורסם
הסאב יפה ומותאם לטנדרים בהם אין מקום לשום דבר אחר.

מבחינת בס הוא ממש לא חזק.

באותה מידה הוא יכול ללכת על כל סאב בזוקה.. (אגב ברוך השב.. לא ראיתי הודעה ממך כבר לפחות חודש 8) )

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

הדגם הוא rft4061a תיבה מקורית של היצרן (אינה בנויה מפיברגלס),מגבר של רוקפורד מובנה בתוך התיבה(כולל קיט חוטים)הסאב הוא אכן 6 אינץ. אינו ממש מתאים לטנדרים מכיון שאינו יכול להיכנס מאחרי המושב האחורי למרות הממדים הקטנים,אופי הבס הוא אפר-בס,אין מקום להשוואה עם סאב 12 אינץ. שמעתי סאב כזה בפיג"ו 206 קבריולט,בס חזק מאד גם בהשואה לסאבים 8 אינץ. ,תבדוק מי נותן אחריות,ותיקח בחשבון שיש גם מגבר.

Quality, thats what it alll about !

• תוכן חדש...