Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף כל סוף התקנתי את כל המערכת..ואני מרוצה..

זה מותקן בפיאט פונטו 2003

המערכת הותאמה לפי המלצות שקיבלתי פה ובהתאמה לתקציבי...

אוקי, אז הנה המפרט :

HU - פיוניר 560 פרמייר.. 1200 ש"ח

קומפוננט קדמי שיושב על המגבר- מורל מילניום 5 ורבע". 450 ש"ח

קומפוננט אחורי שיושב על הHU - מורל מילניום 5 ורבע".450 ש"ח

סאב וופר - קנווד 600 וואט KFC-W2505 ( לא זוכר קניתי אותו לפני שנה+ אבל בערך ש"ח600 בזמנו..פלוס מינוס)

מגבר - לאנזר וייב 411. זה זמני כי קיבלתי אותו מתנה זמנית מחבר שהלך לו טוטאלוס לאוטו..אבל בקרוב אחליף! ללאנזר חדש כנראה...

חיווט 2 זוגות RCA כפול וכבל חשמל + בית פיוז כפול - ברח לי השם של החברה אבל משהו מקצועי שהמליצו פה כמה פעמים... עלה לי הרבה כסף..450 ש"ח לכל החווט.

אם אתם זוכרים בפונטו שלי לא היה תושבת קדמית לרמקולים וניצבתי בבעיה..

לאחר הרבה חיפושים ומחשבות (על פיבר\ תושבות מקוריות ממגרשי גרוטאות וכו-)..

החלטתי על בניה פשוטה יחסית והגבהות על הדלת..שארכו כשעתיים ל2 הדלותות...

שהסתברה כלא כ"כ פשוטה, אבל יצא קטלני בסופו של דבר...

בקרוב תמונות אגב..

על כל העבודה \ הרכבה \ חלקים..אחראי אורן....מסאונדבלאסטרס מפ"ת...

יש לו 2 אתרים אגב אם בא לכם לראות עבודות שלו ומוצרים..

http://www.soundblasters.co.il אגב ההתקנה בתמונה שבדף הראשי. זה האוטו של אח שלו גיא, שומעים בו פשוט לא מהעולם הזה...לא שמעתי בשום מערכת ככה...

http://www.stereo4sale.com

אחת הסדנאות המקצועיות בארץ...

העבודה עלתה לי 400 ש"ח אחרי הרבה מאוד קומבינות ותחנונים( אני חייל אין לי כסף וכו-)י סדנאות ומתקינים אחרים דרשו הרבה יותר, על אותה עבודה..

כל העבודה..(התחלנו מאפס) ארכה כ6 שעות נטו..שבאמצע הוגשה לנו ארוחת צהריים :) ביתית..

ולמי שיש תלונות\הערות והארות על הסאב...גם אני חששתי מהתוצאות שלו בהתחלה..ושאולי אצטרך להחליף...

אבל הופתעתי ממנו לגמריי.

הקנווד 600 וואט הנוכחי..לא נופל מהפיוניר 305..שהוגבר על אותו מגבר.

הוא מפציץ...וגם בעוצמה גבוהה הבאס לא דוהה. נשאר מדויק להפליא.

ועכשיו..שומעים מדהים... יש Fade מטורף בזכות המילניום מאחורה..שמוגברים יפה מאוד גם בווליום מאוד מאוד גבוה באמצעות הHU ...ובמה קדמית כמו בספר...

בקיצור תגובות חברה, תגובות...

פורסם

תתחדש על המערכת ועם אתה מרוצה כפי שאמרת אז לא משנה מה אחרים חושבים העיקר תשמע איך שאתה אוהב תהנה ממנה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני שמעתי את הפולס על הונדה סיוויק חדשה 2004 ללא אטימה בדלתות של מישהו מהפורום פה שהכינוי שלו אם אני לא טועה הוא civic2004 למרבה הפלא :)

בכל אופן ההתקנה שם היתה עם טוויטרים בדלתות והקומפוננט ניזון מההגברה של קנווד 2023 ככה שאין כל כך מה לשפוט אותו לפי זה, אל מה שהבחנתי זה שאין כמעט סאונד מהטוויטרים, כנראה בגלל הHU.

בכל אופן, שווה להקשיב לסאונד של הטוויטרים בסט הזה לפני שלוקחים אותו.

פורסם

אני גם שמעתי את הPulse

ברכב של אח שלי (לאנטיכס ליסינג), אבל גם הם היו מוגברים ע"י הHU (פיוניר 3550)

נשמעו ממש טוב!

Scooby WRX

• תוכן חדש...