Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש קל (ממש קל) של הטורים במערכת (כן אני יודע...התקנה קרוב לכבל חשמל של המד סל"ד, אבל לא היתה ברירה....ואין מצב שזה נובע מחיווט לא טוב...כל החיווט של רוקפורד ככה ש.....)

הקיצר אני צריך מקום\לינק לקנות משתיק רעשים שמתחבר בין הRCA למגבר

בתודה - עתיד

פורסם

א. אין קשר בין הכבל מתח של המד סל"ד לרעשי טורים.

ב. גם אין שום קשר לזה שהחווט שלך הוא של רוקפורד, זה יכול להיות בכל סוג של חווט.

תריץ חיפוש ground loop.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אחרי שעברתי על הכל, הבנתי שאני צריך ליצור הארקה טובה יותר, הבנתי גם איך, אבל למיקרה שזה לא יעזור : אפשר לינוק לאתר (חנות?) שמוכר משתיק רעשים שכזה ?

פורסם

הרעש נעלם, אבל הוא אכן פוגע באיכות בצורה נוראית, לכן ניתקתי אותו ואני כבר מעדיף לנסוע עם הרעש ביחד......

השאלה היא מה לעשות (את המשתיק חיברתי בין המגבר לRCA) למתוח מינוס ישירות למצבר ? זה בטוח יפתור את הבעיה ?

ניסיתי גם להוריק טוב יותר ע"י הורדת הצבע מסביב לבורג, לא ממש עזר....

• תוכן חדש...