Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה די ארוכה נדמה לי שהסט השמאלי קידמי נשמע חלש יותר...

היום אני בטוח שכן.

לפני שאני מתחיל מחר לבצע סידרת בדיקות מקיפות שיכללו:הצלבה בין ה-RCA

חיבור נכון של הקטבים....

הייתי רוצה לשמוע עוד רעיונות ל.."מזה יכול להיות?"

דודו

נ.ב

בבדיקה שמיעה האחרונה שעשיתי יצא שאני שומע תקין בשתי האוזניים... :roflmao:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

תתחיל לבדוק דברים בסיסיים כמו קוטביות, תנסה לשנות את ה RCA שנכנסים למגבר - ערוץ שמאלי לימני וההיפך.

יכול להיות שאתה גם מדמיין בעיה, וזה בגלל שהרמקול השמאלי מכוון בזווית של כמעט 90 מעלות מהאוזן השמאלית שלך לעומת הרמקול הימני שמכוון כמעט ישירות לאוזן הימנית שלך.

גם אצלי באוטו ה"בעייה" דומה, תנסה לשמוע למערכת מהמושב שליד הנהג וזה יעזור לך להבחין בהבדלים

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

האמת שניסיתי,עברתי למושב הנוסע ועדיין השמאלי נשמע חלש יותר. :roll:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

תחליף בין הכניסות לרמקולים למגבר, ככה תוכל לדעת אם הבעיה במגבר.

ותחליף בין הקרוסים, קרוס ימני לרמקול שמאלי וההיפך.... בשביל לבדוק אם הבעיה בקרוסים...

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

יש מערכות לדוגמא סוני אקספלואוד שאתה יכול לכוון פונקציה ואז הצד של הנהג עובד יותר חלש כדי שהנהג ישמע כאילו הוא במרכז ויקבל צליל אחיד ולא ישמע את הצד השמאלי יותר חזק מהימני תבדוק את זה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
יש מערכות לדוגמא סוני אקספלואוד שאתה יכול לכוון פונקציה ואז הצד של הנהג עובד יותר חלש כדי שהנהג ישמע כאילו הוא במרכז ויקבל צליל אחיד ולא ישמע את הצד השמאלי יותר חזק מהימני תבדוק את זה

קוראים לזה digital time corection אבל לא נראה לי שזו הבעיה.

פורסם

מכיר את הפונקציה גם בפיוניר יש אבל זו דרך לטשטש את הבעיה ואני בקטע של ליפתור אותה.

חוצמזה שיש לי אפשרות הגברה לכל רמקול בנפרד דרך המגבר.....

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

זה בדיוק מה שרציתי לרשום,יש מגברים שאפשר להגביר את הגיין של כל ערוץ בנפרד וזאת עוד אפשרות שאתה צריך לבדוק.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...