Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער על חוסר הקשר בין הפורום לבין הנושא שלי , אבל אתם קומץ האנשים הכי מבינים בעניין שאני מכיר . :oops:

לעניין , יש לי פטיפון של טכניקס בבית , העניין שאני רוצה לחבר אותו למערכת שאין לה כניסה מיוחדת לפטיפון . איך אני מבצע את החיבור , או איזה עזרים אני צריך על מנת לגרום לעס לעבוד ?

תזכורת ללא מיודעים , פטיפון בניגוד למכשירי אודיו מודרניים אינו בעל הגברה פינימית כלשהי ולכן האות היוצא ממנו אינו מספיק חזק .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

כאשר מחברים פטיפון למיקסר] מחברים אותו דרך כניסת הPHONO, שיש לה רגישות שונה מכניסת הLINE IN, אבל הקונקטור הוא אותו האחד - RCA...

אם במערכת שלך יש כניסת LINE IN (Video/AUX) אז תוכל לנסות לחבר את הפטיפון לשמה... נזק זה לא אמור לעשות אבל אני לא בטוח שישמעו כמו שצריך.

Scooby WRX

פורסם

אם אין לך רסיבר בעל כניסת phone יש לך כמה אפשרויות:

1. לקנות קדם מגבר לפטיפון שפשוט מגביר את הסיגנל של הphono לרמה של line..

מעין line driver שכזה רק לפטיפון, וכך תוכל לחבר את המוצא שלו לכניסת line רגילה כמו CD/TAPE כניסת line in של מחשב וכל דבר דומה..

אפשר גם לקנות את המוצר הזה כקיט להרכבה עצמית.

2. לקנות איזה מיקסר פשוט ומשומש בעל כניסות phono שמכיל את אותו המנגנון פחות או יותר ולחבר את המוצא שלו ל-line..

זה הכל בערך.. אם אתה צריך עזרה נוספת אתה מוזמן לשאול.

פורסם
אם אין לך רסיבר בעל כניסת phone יש לך כמה אפשרויות:

1. לקנות קדם מגבר לפטיפון שפשוט מגביר את הסיגנל של הphono לרמה של line..

מעין line driver שכזה רק לפטיפון, וכך תוכל לחבר את המוצא שלו לכניסת line רגילה כמו CD/TAPE כניסת line in של מחשב וכל דבר דומה..

אפשר גם לקנות את המוצר הזה כקיט להרכבה עצמית.

ברסיבר שלי יש ליין אין ללא התאמה לפטיפון .

האפשרות הזו מעניינת אותי , ספר לי עוד .

איפה קונים ... ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

בקשר לקיטים, תעשה סיבוב בשדרות הר ציום בתחנה המרכזית הישנה, אמור להיות שם קיט כזה.. אם אתה רוצה מוצר מוכן, נסה בEBAY להרית חיפוש על Phono Preamp, יש שם דברים ב20$-30$.

אתה יכול גם להריץ חיפוש ביום שישי בשוק הפשפשים שם ביפו, מסיור אחרון שלי שם היו שם הרבה רסיברים/מיקסרים עם כניסות פטיפון והמחירים שם ברצפה.

• תוכן חדש...