Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי פעם [ע"י מתקין מקצועי] שברכבים קטנים בעלי באגז' קטן ממדים שמותקן בתוכו סאב אחד או יותר קורה מצב שהממברנות של הרמקולים הנמצאים על המגש, מקפצות\רועדות\מעוותות צליל כתוצאה מהתהודה\ויברציה שיוצר הסאב בבגאז'.

האם יש אמת בדבר :?:

ואם כן מה ניתן לעשות בנדון :roll:

תודה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

זה תלויי.

אם הסאב שלך זז הרבה

ואם הבגאז שלך מספיק אטום.

ואם זה ככה יש סיכויי שהרמקול יזוז מהבאסים של הסאב.

פיתרון פשוט זה לעשות פיר - חור על המגש ואז האוויר יצא דרך החור ולא ידחוף את המימברנות של הרמקולים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אם היית בא יותר מפעם אחת למפגשים היית גם רואה את זה קורה על מכוניות של כמה מהאנשים בעזרת הדיסק הנחמד שהדגמנו לך מה הוא עושה בפעם הקודמת..

פורסם

צבע? תזכיר לי?[קיקר]

רפאל.. תן סימן שאזכר מי אתה?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אני זה שתרמתי את הדיסק בדיקה לניסוי (כמובן לא לפני שהשמעתי אותו אצלי בפולו הלבנה),רפאל הוא זה עם הפונטו HGT .

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אם תארגן עותק אני אנסה להפיל שימשה אחורית :lol:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

יש ביטוח שמשות :shock:

אז מה יש מצב לעותק...? אתה מתחמק? :p

חוצמזה לא הגבת לה"פ...

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

תעשה חיפוש בתוכנות אימיול וקאזה תחת SPL וגם BASS ותאמין לי שיהיה לך לפחות 30 טרקים להפיל שמשות!!!

אין מה לדבר על ביטוח שמשות ברכב הקודם (גולף 82) בקושי היה לי צד ג' והשמשה האחורית עפה לה עם הגומייה על הכביש.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

איזה סאבים ?

חבר שלי בודק כעת ניסוי של 3 קייקרים בתיבה אטומה 300\150 ת'אמת.. הוא הרעיד לי תת'חת! ברמות שעברו את מה שהיה לו קודם לכן .

שני קייקרים של 400\800 בתיבת SPL שהוא בנה במיוחד.

ככה או ככה.. איזה סאבים היו לך שהפילו שמשה ?

פורסם
תעשה חיפוש בתוכנות אימיול וקאזה תחת SPL וגם BASS ותאמין לי שיהיה לך לפחות 30 טרקים להפיל שמשות!!!

אין מה לדבר על ביטוח שמשות ברכב הקודם (גולף 82) בקושי היה לי צד ג' והשמשה האחורית עפה לה עם הגומייה על הכביש.

הורדתי,תודה.

יש כבוד!

מישהו יודע איך ניתן להוריד טרקים לכיוונים\SQ של המערכת?

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...