Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור AUX מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מאזדה 3 יש כמה פתרונת

זהוא מכשיר של אודיו קונטרול שהוא גם קדם מגבר וגם יש בו את היציאה הזאת !

דבר שני אתה יכול פשוט לעקוף את הרדיו דיסק המקורי ולהתקים אותו

למשל בתא הכפפות!

דבר נוסף והוא הכי פשוט זה להשים מנחת שזה דבר דיי זול ולהוציא ממנו יצאות.

פורסם
לי יש מאזדה 3 יש כמה פתרונת

זהוא מכשיר של אודיו קונטרול שהוא גם קדם מגבר וגם יש בו את היציאה הזאת !

דבר שני אתה יכול פשוט לעקוף את הרדיו דיסק המקורי ולהתקים אותו

למשל בתא הכפפות!

דבר נוסף והוא הכי פשוט זה להשים מנחת שזה דבר דיי זול ולהוציא ממנו יצאות.

מה הקשר בין מה שענית למה שהוא שאל??????

AUX זה כניסה ולא יציאה!

הפתרון הוא יחידת RF ז"א כניסה שתוכל לשמוע אותה כשאתה מכוון את הרדיו לתדר מסוים (כמו שעושים עם חיבור צ'נג'ר כאשר אין כניסה ייעודית).

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

כן עצות ידידותיו :D

1. יש במאזדה מגירה למעלה שאמור להיות שם מערכת ניווט ( כמובן שאין בארץ ) לקחת את כול הדש לחיתוך "קל" ולהכניס רדיו

2. רדיו דיסק מתחת להגה פחות נוח אבל מה לא עושים בשביל איכות :D

3. מגירת כפפות הכי פחות נוח אבל עדיין

4. עוד דבר מתחת למשענת של היד מאוד קשה לביצוע אבל שווה לנסות ...

יובל

פורסם

איך מפרקים מה?לגבי המעבדה אני לא ממש זוכר את שמה (אם תהיה מעוניין אני יבדוק לך)אבל היא נמצאת ברמת השרון .לגבי מחיר נידמה לי שזה בסביבות ה- 400 שקל.

פורסם

לא לפרק שום דבר לבד!!!!

אלא אם כן בא לךלקחת את הסיכון בשבירת פאנלים?!

הרצון לשדרג את המערכת הוא חיובי מאוד אבל לא הייתי ממליץ לך להיות עם עודף בטחון עצמי! אלא אם התנסית כבר בעבר בפירוק פאנלים עדינים ברכב.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
איך מפרקים מה?לגבי המעבדה אני לא ממש זוכר את שמה (אם תהיה מעוניין אני יבדוק לך)אבל היא נמצאת ברמת השרון .לגבי מחיר נידמה לי שזה בסביבות ה- 400 שקל.

ואיי ואיי שחיטה.....

אין פה הרבה עבודה. רק למצוא את יציאות הקדם מגבר שהולכות לגוק הגברה ולהוציא משמה חוטים..... אין פה הרבה עבודה... 400 שקל זה הרבה כסף.

עשיתי את זה להרבה מכשירים שהלכו להם הצמות מכשירים ישנים. וגם כמה חדשים שלא היה להם יציאות.... ו400 שקל בחיים לא לקחנו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...