Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי היום את ההתקנה ברכב

הציוד רשום בחתימה

תודה רבה ליובל (YUVAL B) על שבנה את החלקים למערכת ולמעשה התקין את הכל אצלי באוטו, אני חייב לציין שהוא ממש עבד על ההתקנה והעבודה שעשה ברמה מקצועית!

כדי להרכיב את המיד-באס(וופר) בדלתות יובל בנה חתיכות של חץ וצבע אותם בשחור, כך היה אפשרי להכניס את המיד-באס בדלתות.

כדי להרכיב את המיד ראנג' יובל בנה פודיום בפלסטיקים מתחת לדשבורד וכך נבנה במה של צליל אשר מגיעה מכמה כיוונים - הוופר מהדלת, המיד ראנג' והטויטרים (הטויטרים מכוונים לכיון השמשה).

בין היתר גם יובל בנה פלטות מרופדות להרכיב את שני המגברים, מפצל לכבל פלוס,מינוס ורמוט.

אחרי כיוון של המערכת, נשמע ממש מעולה.

אני לא יודע להשוות לקומפוננטים אחרים כי לא שמעתי בחיים שלי שום קומפוננט, אבל הסאונד ממש נשמע טוב!!.

מה שנשאר זה להחליף לתיבה יותר גדולה (כרגע תיבה של 25 ליטר בערך) ואז יהיה אפשר להפיק יותר באסים חזקים מהסאב - התיבה כרגע מגבילה את הסאב לעוצמה מסויימת.

המערכת מסוגלת להיות בשביל SQ וגם SPL (גם איכות וגם באסים חזקים)

ההתקנה יצאה ממש יפה, אין לי מצלמה דיגיטלית לצלם את ההתקנה אבל אני יגיע למפגש ביום שבת ואני יראה את הכל.

האוטו שהותקן הציוד: הונדה סיויק SR 2000.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

ברכותיי ואיחולייי אח יקר!!!!

לפי מה שאני קורא בחתימה יש לך אחלה רכיבים--במיוחד הקומפוננט והמגבר קיקר!

הלוואי והייתי יכול לזכותלראות את האוטו ולשמוע את המערכת!

בכל אופן תתחדש ושיהיה במזל טוב!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אין לי איך לבוא אחרת הייתי מגיע מזמן!

עשיתי תאונה לפני שבועיים...... :(:(:(

השבתתי את האוטו!!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

צודק 8)

אין כמו להגביר ולשמוע איכותי ולא מזייף

זה כל הכיף!!

למרות שאף פעם לא שמעתי מערכת עם קומפוננטים אחרים (פעם אחת שמעתי מרחוק מישהו עם קומפוננט של סרוין ווגה).

פורסם

מזל טוב גבר גבר!

תהנה ותשמור עליה [אל תתן לחברים שלא מבינים לשחק ואל תחביא את הפנל מתחת למושב .. הגנבים יודעים שהוא שם]

ועצה קטנה..אל אבל אל!!! תגביר במקומות בילוי לפני שאתה מחנה את הרכב!

והכי חשוב תהנה! :D

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
מזל טוב גבר גבר!

תהנה ותשמור עליה [אל תתן לחברים שלא מבינים לשחק ואל תחביא את הפנל מתחת למושב .. הגנבים יודעים שהוא שם]

ועצה קטנה..אל אבל אל!!! תגביר במקומות בילוי לפני שאתה מחנה את הרכב!

והכי חשוב תהנה! :D

תודה אחי 8)

אל תדאג, אני למדתי את זה על בשרי שמתי כבר את הפאנל מתחת לכסא וגנבו לי את הרדיודיסק הקודם (חבל היה יותר טוב DEH-3400R) , בד"כ שאני מגיע למקומות אני ממניך קילומטר לפני, אני יודע שיש לא מעט גנבים באיזורי בילוי (במיוחד ליד המוסד חגיגת גניבות שמה), אני מגביר שאני יוצא מהחניה (צריך לעשות קצת פוזה,לא? :wink: )

ואצלי במערכת ובאוטו אף אחד לא נוהג ונוגע במערכת, עלתה לא מעט כסף

פורסם

כן, הם משמשים במה אחורית, לא מוגברים גבוה במיוחד

זה על מנת מי שישב מאחורה לא ישמע רק באס

במערכות SQ התפקיד של האחוריים זה לשמש מן במה אחורית, בד"כ מחברים אותם ישירות למגבר של הHU , במקרה שלי בחרתי מגבר JBL קטן (העסקה בדיוטיפרי של 150$).

אז בגדול לא צריך 6X9 אחוריים איכותיים, מספיק הקנווד (העיקר לא זבל סיני).

• תוכן חדש...