Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת סדרה דיי ישנה של רוקפורד, המגברים הנ"ל נחשבו למגברים מאוד טובים הן מבחינת הספק ואיכות.

מגבר A2 או A4 פשוט מעיד על מספר יציאות 2 יציאות או 4 יציאות

יש אומרים כי הפאנצ'ים הרגילים כיום שווה ערך לסדרות ה POWER של רוקפורד.

בכל אופן , שני המגברים הנ"ל נמכרו בארץ לפני מספר שנים יכול להיות שיש עוד במלאי לחנויות מסויימות שעדיין לא מכרו אותם (מיתון...).

ככה או ככה, המחיר כמובן בהתאם לשנת הדגם שזאת אם אני לא טועה יצאה בתחילת השנה הליין השלישי במספר מאז הדגם הנ"ל.

להלן הסדר ע"פ מגבר 400 וואט.

400A4

400.4

501X ? :). אני פשוט לא זוכר דגם ביניים.

וכיום P4004

זה הסדר. מקווה שזה עזר, שנת הדגם של 400A4 הוא אני מעריך שנת 99-2000 אני לא בטוח אז אל תיקח אותי במילה.

היו לי שניים כאלה ולחבר שלי יש עדיין אחד שמשרת אותו כבר למעלה משלוש שנים 600A5 שעושה את העבודה עד כה ללא תיקונים וכו'. סוס עבודה.

פורסם

דווקא ממה שידוע לי הוא צדק. קודם כל בא הA ולאחר מכן הנקודה. מגברי הA אכן נחשבו למגברים מאוד טובים.

אם תריץ חיפוש באינטרנט תראה שהA הוא העיצוב הישן ואלו עם הנקודה זה העיצוב החדש.

• תוכן חדש...