Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חס וחלילה דעה שלילית אחי, בשביל 450 ש"ח אולי הסאב באמת שווה את זה.

לגבי המגבר, אתה לא יוכל להגיד שהוא לוקח את כל המגברים שטווח המחירים שלו כי לא ביצעתה שום השוואה בין כולם.

ודווקא אני חושב שקליפורניה בום היא די טובה ביחס למחיר שלה וביחס לשאר החברות שבאות מסין והסביבה...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב זה ברור שלא את כולם אבל הוא בהחלט שווה את המחיר שלו

והוא נותן תמורה ענקית וביצועים פשוט פצויינים הרבה יותר מ לאנזאר ובוס שכולם ממליצים פה עליהם ...

פורסם

והיה לי נסיון איתם.

היה לי 2 מגברים 800 שלהם. נחמד.

היה לי 2 של 1000 חזקים.

1 של 1200 ממש מצויין עם קרוס מצויין יחסית לשאר. חזק ואיכותי.

4 סאבים 900 הדגם הישן. עבדו כול יום במשך שנה וחצי עם מגבר עצום.

לא לרכב. הם שומשו לDJ.

4 הדגם החדש. מצויינים.

2 רמקולים קדמיים. על הפנים.....

2 רמקולים אחוריים. נחמדים מינוס.

טויטרים. לא משהו.

זהו. במוצרים שלהם

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
טוב זה ברור שלא את כולם אבל הוא בהחלט שווה את המחיר שלו

והוא נותן תמורה ענקית וביצועים פשוט פצויינים הרבה יותר מ לאנזאר ובוס שכולם ממליצים פה עליהם ...

אל תשווה בכלל את לנזר לקליפורניה בום ולבוס (המזוייף)

פורסם
תראה אני לא מצאתי את הדגם של ה 420

פה יש 418 שהוא 800 וואט הוא עולה אפילו יותר ב 150 שקל מהקליפורניה בום

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=642

והקליפורניה 1200 לא רואה ממטר את הלאנזר 800

ולא בגלל ה 400 וואט מקסימום....

את ה-420 לא מיצרים יותר, הדגם החדש יותר נקרא 421. הוא נבדל מה-420 בשליטה נפרדת על הסאב שיש לו.

היה לי מגבר קליפורניה והיה לי את ה-420 של לנזר ואי אפשר בכלל להשוות בינהם.

שניהם היו מחוברים לאותו ציוד.

פורסם

מה המחיר של ה 421 ?

ומה ההספקים המדוייקים שלו ?

ובלי קשר מה שאמרתי עדיין נכון הלאנזר באותו מחיר זה ה 800 וואט שאתה לא יכול להשוות אותו לקליפורניה 1200....

פורסם

800W 200W X 4 לנזר וייב 420

100RMS X 4

המחיר היה בסביבות האלף+

גם ה-418 יותר טוה מקליפורניה לדעתי ולדעת רבים.

וההשוואה שלך לא טובה אין לנזר שעולה כמו הקליפורניה לכן אתה לא יכול להשוות בינהם ביחס תמורה למחיר ומה יותר טוב בין השניים. (דרך אגב ה-418 זה מסדרת ויברנט שהיא הכי נמוכה בליין של לנזר)

אתה לא יכול להשוות שני מגברים שיש בינהם הפרשי מחיר די משמעותיים, זו כמו שאני ישווה לך עכשיו לנזר מהסדרות וייב לרוקפורד, ברור שהרוקפורד יותר טוב אבל גם המחיר שלו יותר גבוהה.

בקיצר, אתה חושב שהקליפורניה יותר טוב, סבבה ,אני חושב שהלנזר.

עד שלא נעשה השוואה לא נוכל להוכיח שום דבר וסתם נתווכח.

:wink:

פורסם

ח** של מגברים ,סאונד על הפנים, וכמובן גם הסאבים אפשר לדחוף את הסחורה שלהם רק לאנשים שלא מבינים ביכלל בסאונד.

פורסם

מתן: רק מאז בואו של תמיר (Astro Power) התחילו ההמלצות על מוצרי קליפורניה בום ופלטינום אודיו (או איך שלא קוראים למגבר המלוכסן ההוא) בגלל שהוא היחיד שאשכרה פתח את המגברים שהוא קנה, התעסק איתם ודיווח מה הוא מצא ושהוא מרוצה (ושהוא מבין עניין אז אין מה להתווכח :wink: ).

אבל יש כאלה שמעדיפים ללכת על מדרגה יותר גבוהה מ-800 שקל למגבר - אז הם הולכים על לאנזר בדרך כלל. בפורומים בחו"ל הם מקבלים שבחים רבים על תמורה מצויינת לכסף ועבודה רצופה ללא בעיות - ולכן לדעתי שווה יותר ללכת עליהם ועל חברות בסגנון כי הן סך הכל מזייפות קצת בנתונים המוצהרים אבל אפילו אם לוקחים את זה בחשבון - הם שווים את הכסף.

במיוחד מגברים חדשים של לאנזר כמו ה-435 (נדמה לי שזה זה) שעל הנייר הוא נותן

4x200 RMS

הוא ממש לא יקר, האיכות שלו טובה מספיק בשביל מה שאתם משלם, ז"א שאתה מקבל מוצר שאתה יכול לסמוך עליו להגביר סט של הייבריד 6 למשל, או סאב 400 RMS כלשהו בגישור ועוד ישאר לך עודף :lol:

רק ברגע שאתה מתחיל להתעסק עם המגבר מבפנים - אז כדאי לקנות מגבר שכזה בגלל שהוא זול ואם אתה הורס משהו זה לא נורא (אבל אם אתה יודע מה אתה עושה אז אפשר להגיע איתו לתוצאות רציניות כמו תמיר).

לגבי רמקולים - הם לא שווים כלום לדעתי ולדעת כל מי ששמע אותם (אין פה אפילו טעם וריח שאפשר להתווכח עליהם), כי הם זולים מאוד ובמחירים כאלה אין מצב שהם איכותיים.

• תוכן חדש...