Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אתם בטח צחקתם שראיתם את הכותרת

רציתי להגיד לכם רק דבר אחד מאז שאני בפורום אני שומע רק קטילות על קליפורניה בום

וחברה אני חושב שיש לכם טעות ומישהו פעם זרק פה משהו על קליפורניה זבל סיני וגרר איתו אחרים

תראו יש לי כבר כמה חודשים סאב של קליפורניה בום 900 וואט

הוא פשוט פצצה לא רואה ממטר את הסאב של פיונר 305C תראו אני שמתי באוטו שלי

סאב פיונר 305 של חבר עם תיבה מקורית ולא שומעים חצי ממה ששומעים אצלי

( הקליפורניה גם עם תיבה מקורית )

באמת הסאב עושה את שלו בצורה מושלמת אני ממליץ לכם לשמוע אותו פעם ואני לא מדבר על הדגם החדש שרשום שהוא טורבו הוא עשוי מפלסטיק כמו הפיונר וכול השאר

נעבור למגבר

יש לי את המגבר של קליפורניה 1200

חברה עזבו אותכם שטויות אני כלב אם יותר משתי אנשים שמעו פה את המגבר הזה בפעולה

זה פשוט סוס של מגבר לא רואה שום מגבר באיזור שלו

ותאמינו לי שאני יודע מה אני אומר אני לא ממש מבין גדול בתחום

אבל אני בהחלט יודע להבדיל בין דברים

תשמעו את המגבר הזה ואז תדברו על קליפורניה בום

מגבר :

http://www.autoam.com/info.asp?id=258

סאב :

http://www.autoam.com/syspics/syspicb773.jpg

מתן

אם יש מישהו ששמע ורוצה להגיד לי שאני טועה אני אשמח לשמוע

אבל לא ששמע מחברים שהוא שמע את זה ....

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני תמיד חשבתי את זה

ואני עדיין חושב שהוא מצויין אבל אני חושב שלמרות שהוא פיונר הסאב שלי לוקח אותו

אני שמעתי 3 סאבים של פיונר אחד מהם בתוך האוטו שלי על המגבר שלי ( הסאב היה חדש אז אין מצב שהוא היה גמור ) ובשלי שמעו יותר טוב...

וזה לא שבאתי בדעה שאני לוקח אותו ההפף הייתי בטוח שהפיונר לא רואה אותי ממטר

פורסם

היה לי את הסאב הזה של קליפורניה 900W לפני שנגנב, הוא היה מחובר למגבר LANZAR420 והוא היה באמת מאוד חזק ועוצמתי, עכשיו יש לי את הפיניר 305C ואני יכול להגיד לך שהקליפורניה באמת יותר חזק אבל הוא מאוד מפוזר ולא מדוייק בצליל שלו לעומת הפיוניר. אבל אם העוצמה יותר חשובה לך אז סבבה, העיקר שאתה מרוצה ממנו.

פורסם

באמת המגבר טוב וחזק אבל הסאב לא משהו הוא לא מדוייק בכלל הוא חזק אבל לא מדוייק וגם הפיוניר לא מדוייק אבל יותר מדוייק מהקליפורניה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קליפורניה בום זה לא פירלס,פרוסאונד,רד סאונד, סאבא וכו' זאת חברה אמריקאית אמיתית והמוצרים לא רעים ...

העניין הוא שאי אפשר להשוות אותה לחברות טובות אחרות.

פורסם

כמה דברים.. כמעט אין דבר כזה בסאבים לרכב ובמיוחד בקליפורניה בום "תיבה מקורית"

מעטים הם הסאבים שבאים עם תיבות מקוריות שהיצרן בנה להם.

הסאב מגיע לארץ ללא תיבה, והיבואן/משווק בארץ שולח אותו הלאה ל"קבלן" שהוא סגר איתו על בניית התיבות.. בד"כ אלו תיבות באיכות בינונית ומטה.

דבר שני קליפורניה בום זה לא מותג בשום מקום בעולם חוץ מבארץ ("מותג מדבקה"), זאת בטח לא חברה אמריקאית - זאת המצאה של ישראלים.

אני אשמח לראות עוד אתרים בעולם חוץ מישראלים שמוכרים קליפורניה בום.

פורסם
חברה אמריקאית אמיתית והמוצרים לא רעים ...

.

זו ממש לא חברה אמריקאית :!::!:

לגבי התיבות המקוריות, היבואן, אוטו אם, בונה את התיבות בעצמו במחסן שלהם :!: והם בשום פנים ואופן לא מקוריות, גם הסאב של פיוניר שמשווק על ידם בא אם אותה תיבה שיש עלייה מדבקה של קליפורניה בום, לי אישית התפרקו שתי תיבות כאלה :shock:

פורסם
קליפורניה בום זה לא פירלס,פרוסאונד,רד סאונד, סאבא וכו' זאת חברה אמריקאית אמיתית והמוצרים לא רעים ...

העניין הוא שאי אפשר להשוות אותה לחברות טובות אחרות.

אחי אתה ממש מצחיק

ועכשיו גם תגיד שהיא מי קליפורניה :lol::lol:

פורסם

פחחחחחחחחח הרגתם אותי עכשיו כל בעלי הקלי'.. לי יש את ה305 והוא נותן באס שמרעיד את השערות ואני לא אומר את זה בציניות אני רציני לגמרי. ממש מרגישים את השער זז והחגורות עושות לך מסז' שהם עלייך. לחבר שלי יש 2 סאבים של קלי' ואני לא חושב שהבאס שלו מתקרב בכלל למה שהולך אצלי באוטו. אצלו רק הפנלים באוטו קצת רועדים ואין איכות ודיוק בכלל. סאב מסריח בקיצור. זה נכון שהתיבה שבאה מהיבואן עם הפיוניר זה חרא ובגלל הרבה אנשים חושבים שהסאב גם חרא. הוא פשוט לא בתיבה הנכונה. שמעתי את ה305 בתיבה "האורגינלית" שלו עם מגבר V12 של אלפיןן והוא עשה רעש של ציפור מתה.

שימו את ה305 בתיבה 58 ליטר עם פורט 10על15 ותראו מה זה מכונת עיסויים.

פורסם
פחחחחחחחחח הרגתם אותי עכשיו כל בעלי הקלי'.. לי יש את ה305 והוא נותן באס שמרעיד את השערות ואני לא אומר את זה בציניות אני רציני לגמרי. ממש מרגישים את השער זז והחגורות עושות לך מסז' שהם עלייך. לחבר שלי יש 2 סאבים של קלי' ואני לא חושב שהבאס שלו מתקרב בכלל למה שהולך אצלי באוטו. אצלו רק הפנלים באוטו קצת רועדים ואין איכות ודיוק בכלל. סאב מסריח בקיצור. זה נכון שהתיבה שבאה מהיבואן עם הפיוניר זה חרא ובגלל הרבה אנשים חושבים שהסאב גם חרא. הוא פשוט לא בתיבה הנכונה. שמעתי את ה305 בתיבה "האורגינלית" שלו עם מגבר V12 של אלפיןן והוא עשה רעש של ציפור מתה.

אתה צודק ב10000 אחוז

התיבה משחקת את ההבדל למשל לחבר שלי יש גם את ה305C בתיבה מסריחה של BOSS

עם פורט

ולי יש תיבה האטומה לפי הוראות היצרן 43 ליטר וחיברנו למגבר שלו את הסאב שלי עם התיבה הטוב

היה הבדל של שמיים וארץ..

התיבה זה הגורם העיקרי לדעתי!!!!

פורסם

ויש לי רק 200 ארמס על הסאב

וקליפורניה זה חברה סינית ורק נתנו לה שם של אמריקאית.

לא שווה את המחיר שלה בכלל בכלל.

וגם לא אהבתי את התיבה האטומה בכלל. לא יורדת נמוך. צליל לא יפה אבל חזק מאד.

תיבה פתוחה לדעתי הרבה יותר טובה לבאסים רכים ונמוכים כמו שצריך.

יש לי אטומה לפי היצרן זרוקה בבית.

פורסם

נכון מאוד, התיבה באמת עושה הבדל ענק, התיבה שבאה מאוטו אם עם הסאב של פיוניר או של קליפורניה ממש ח**, לאחר שהתפרקו לי שתי תיבות בניתי בעצמי תיבה ויש הבדל ממש ענק.

פורסם

זהו שאצלי הבאס הרבה יותר מדויק מאשר סתם דופק...

אתם כנראה מאלו שבאים בדעה שלילית וגם אם הם ישמעו טוב אז הם יבוא בתלונות

דבר אחד בטוח המגבר הזה לוקח את כול המגברים בתווח מחירים שלו....

והסאב הזה ממש אבל ממש שווה 450 שקל כולל תיבה

• תוכן חדש...