Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במערכת שמותקנת אצלי אני שומע את הטורים בטוויטרים של הקומפוננט בקידמי....

לאחר ניסיון להוריק טוב יותר את המגבר, הרעש נשאר לצערי....

השאלה כזאת :

האם יתכן שהארקה של הHU משפיעה ? האם כבל (-) מהמגבר למצבר בצמוד לכבל ה(+) יפתור הבעיה ? (קראתי המון על זה באינטרנט אבל לא רשום בשום מקום תשובה חד משמעית)

בתודה עתיד

נ.ב. החשמל מועבר בנפרד מכל כבלי האודיו, והחיווט כולו מבית רוקפורד....

פורסם

גם אני באותה בעייה ויש לי מינוס שמחובר לגוף של הרכב והפלוס עובר בנפרד וגם המינוס והRCA בנפרד ולמרות ששמתי משתיק רעשים עדיין יש לי רעשי אלטרנטור :(:cry::x

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

המינוס שלי כרגע עובר לגוף הרכב, בצורה טובה יחסית....ועדיין יש רעשים

הוא לא עובר למצבר....אני שואל אם מעבר למצבר יפתור את הבעיה

אגב...משתיק רעשים פותר את הבעיה...אבל במקביל מסרס את הצלילים והופך אותם למעורפלים וחסרי חדות

פורסם

הייתי ממליץ לשניכם להעביר לנקודה אחרת בגוף, לשייף אותה היטב, לוודא

כי איננה מחוברת עם עוד מכשיר אחר (עוד מגבר וכו').

תשחקו עם כמה נקודות, אחת מהן בסוף תביא תוצאות טובות.

פורסם

נסו להעביר כבלי RCA חדשים (!!!).

בהתחלה יש לשים אותם בחוץ לרכב פרוביזורית ולראות אם הרעשים עדיין קיימים. במידה ולא, להחליף אותם עם הקודמים.

כמו כן, הייתי ממליץ לשחק עם נקודת האדמה של המגבר וגם של המערכת כמו שקודמיי הציע/ו.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אחי איזה רדיו דיסק יש לך??

וכמה יציאות RCA יש לו??

עם יש לו 2 יציאות הייתה לי בעיה דומה מתי שאני מחבר ליציאת RCA אחורית(REAR?) אז אני שומעה טורים ושריקות וכו'

אז חיברתי לRCA הקדמי (FRONT) פיתאום כול הרעשים נעלמו :shock:

ויש מצב שRCA חרא

אצלי הרדיו דיסק הוא פיוניר 6400R

פורסם

אייל חפשתי על רעשי אדמה קראתי כמה מאמרים פה ובעוד פורום ולא עזר ניסיתי הכל!!!!.....ובסוף נכנעתי ושמתי משתיק רעשים וגם לא עזר :(:x:cry::evil:

ועוד דבר אני יודע להתקין התקנתי גם לחברים מערכות ואין להם תרעשים האלו

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

כי פעם אחרונה שבדקתי, RCA של רוקפורד פאנץ'....הם ממש לא חרא

בקשר להד יוניט....זה D-MASK עם 3 יציאות....הסאב מחובר ליציאה של הסאב, והקומפוננט לקידמיים, ניסיתי להצליב בין האר סיאיים.....וגם בין הערוצים במגבר בכל הצורות הקומפוננט חוטף, מלבד התקנת משתיק רעשים שבאמת מונע את זה אבל במקביל לא עושה טוב לצליל....

• תוכן חדש...