Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

stealth 12.4 מול hed12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הסרווינים האלו? מי מבינהם עדיף למגבר מק אוודיו שיתן במגושר 200 אר אם אס?

ההד יעלה לי 700 חדש עם תיבה

וה"חמקן" יעלה 550 אחרי שימוש של שנה גם הוא כולל תיבה..(ענקית של 60 ליטר)

האם יכול גם להיות בלאי כלשהו?

פורסם

הגדם הד הוא 200 RMS ומולו יש את ה12.4 שהוא 400 RMS אני אישית אוהב יותר את ה12.4 כי כרגע אני מחפש אחד כזה שמעתי אותו והוא ממש טוב הוא סאב חזק מאוד את ההד היה לי עד לא מזמן ומכרתי אותו ככה שאני נטרלי

השאלה שלך היא מה עדיף לחבר למגבר שלך אז ככה לא יזיק לך לחבר אליו את ה12.4 למרות שהוא יקבל רק 200 RMS אבל בעתיד עם תרצה להחליף מגבר אז עדיף שיהיה לך את ה12.4 ועם יש לך את התקציב אז אני לא רואה משהו שיפריע לך לקנות אותו בקיצור אני ממש ממליץ עליו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אחי התבלבלת...

אתה מדבר על הסרוין 124 שהוא באמת 400 אר אם אס ואני מדבר על ה

stealth 12.4 שהוא בכלל בצבע שחור סגול עם 250 אר אם אס

בארצות הברית הוא עולה כמו ההד בדיוק

פורסם

צודק צודק אני מתנצל באמת אבל עם אני לא טועה הדגם המדובר הוא ישן לא??? כי אני מכיר אחד 250 RMS אבל ישן ועם ככה השאלה שלך אז ההד יהיה בחירה טובה יותר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא יודע אם ישן...אבל הפסיקו לייצר אותו כי הוא לא צופיע באתר של החברה.

באנטרנט עדיין מוכרים אותו כחדש

עוד אנשים מכירים את הדגם הזה?

פורסם

שני האלמנטים מתוכננים לתיבה אטומה,למרות שה 12.4 עובד גם בתיבה עם בס-רפלקס. הסאונד של ה hed יותר רך,של ה12.4 יותר בפוקוס,ובקיצור עניין של טעם,ה12.4 יותר עוצמתי,250 וואט rms והןא גם יותר נציל.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

כן...אבל שמת לב שדיברתי על דגם הstealth?

ואיך הוא אמור לפעול בתוך תיבה של 60 ליטר עם פורט אטום או משהו כזה?

והאם העובדה שהוא פועל כבר שנה צריכה להיות מפריעה לי

• תוכן חדש...