Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קבלו קטע בנוגע למערכות סטנדטרט-

הבוס של חבר שלי שנה יגואר xj8 יד שניה מודל 2002 ב400 אלף שקל(חדש עובר את ה600) זאת לפי מה שאני יודע הדגם הכי יקר שיש ליגואר בארץ

והוא הדגם ספורט של איזו סדרה.

קיצר האוטו מבפנים נראה כמו חלום והמערכת היא 8 רמקולים של מותג בשם

הרמן קרדן או משהו כזה שלפי מה שהבנתי מאבא שלי זאת חברת היי אנד("לכאורה")

קיצר אני וחבר שלי לקחנו את האוטו לסיבוב והכנסנו גם דיסק לצ'יינג'ר שיושב מקדימה...והמערכת פשוט נשמעת כמו בדיחה!ממש צחוק מעבודה

קבלו עוד קטע-חבר של אבא שלי קנה ב2002 אאודי איי 4 2.4 עם כככללל התוספות שבין הייתר כללו גם את מערכת ה"סימפוני" שמתפלצפת גם היא ב8 רמקולים.

השמיעה לא משהו בכלל! אני נשבע לכם שבמערכת עם רדיו דיסק פיוניר 4 על 50

עם שני 9\6 מאחורה שומעים יותר טוב!

אז חבר'ה לא משנה איפה אתם בודקים המערכות האלו לא שוות המון

יש הרבה מערכות מקוריות שנשמעות מעולה רוב הגרמניות למשל A8.ב.מ.וו 740.פורשה911.מרצדס S.אני בטוח שלא יצא לך לשמוע אותם כי אחרת לא היית אומר את זה.לגבי הפוקוס הגודל של הרמקולים הוא 5X7.כמובן שאפשר להכניס שם 6.5 ואפילו 6X9 איכות הרמקולים המקוריים שם לא משהו עדיף להחליף.בתקווה שלא תלכו על משהו אחר :lol::lol:
  • תוכן חדש...