Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי תורת הכיוון של הסאב אני צריך לישם את הווליום עד 3/4 ולאפס את הHU נכון??

אז עשיתי את זה!!!

אבל מתי שאני מתחיל לכוון את GAIN ב501X עד הסוף הסאב לא משמיעה שום רעשים מעוותים

אני צריך לישמוע אותם כדי לכוון טוב אותו!!!

אני חברתי ברידג'

ל+ של שמאול ול- ימין זה נכון??

פורסם

עם סאב קשה יותר לשמוע עיוותים - clipping מאשר ברמקול שמוציא צלילים גבוהים.

אם הסאב הוא בערך באותו ההספק שהמגבר מוציא אין לך לדאוג מזה שהגיין עד הסוף.

אם הסיגנל שמוציא הרדיו שלך הוא לא יותר מ 2v max זה גם יכול להסביר למה הגיין עד הסוף.

תסתכל על התנועה של הסאב, שים לב שהוא לא רוצה "לצאת מהתיבה" - bottoming out ולא עובר את מהלך התנועה הנורמלי שלו.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

מממ...איך יודעים אם הסאב רוצה לצאת מהתיבה, כי שלי מתנועע הרבה, ודי נזרק החוצה לעומת סאבים אחרים

lightening audio 12"750W

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

הפעולה של הסאב צריכה להיות חלקה, כלומר הממברנה צריכה להיכנס ולצאת באופן חלק. אם אתה רואה שיש עצירות קצרות בתנועה (כלומר שהממברנה ממשיכה לנוע לאותו כיוון במקום לנוע לכיוון השני) אז אתה דוחף אותו חזק מדי.

פורסם
עם סאב קשה יותר לשמוע עיוותים - clipping מאשר ברמקול שמוציא צלילים גבוהים.

אם הסאב הוא בערך באותו ההספק שהמגבר מוציא אין לך לדאוג מזה שהגיין עד הסוף.

אם הסיגנל שמוציא הרדיו שלך הוא לא יותר מ 2v max זה גם יכול להסביר למה הגיין עד הסוף.

תסתכל על התנועה של הסאב, שים לב שהוא לא רוצה "לצאת מהתיבה" - bottoming out ולא עובר את מהלך התנועה הנורמלי שלו.

נכון. סאב שפועל בRMS נקי. הוא נכנס ויוצא בתנועה דיי מדוייקת. שאתה מתחיל לעבור את העוצמה של המגבר קשה לשמוע את העיוות אבל אפשר לראות שהוא נכנס קצת יותר פנימה מימה שהוא יוצא וההפך. ואם אתה ממש בעוצמה שהמגבר מעוות אתה צריך לראות שהוופר זז בצורה לא סדירה ממש פנימה ואחוצה בצורה משונה בעיוותים לא סדיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

חברה חיברתי את הגישור נכון???

הסאב הוא 400RMS והמגבר מוציא 250RMS זה טיבעי שיהיה ככה???

שומעים טוב וחזק אבל העניין הזה מדאיג אותי :?:roll:

• תוכן חדש...