Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש mp3 לרכב במחיר של עד 1000 שח

זאת נראית לי טובה:

PIONEER דגם DEHP4600MP

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^827,normal_sales

מה אתם אומרים?

חוץ מזה קניתי מגבר של PROSOUND

דגם AM-4200 4X200

אבל קראתי איפשהו שמגברים נשרפים מהר

אז רציתי לדעת אם המגבר הזה נחשב טוב ואם שווה בכלל להשתמש בו?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

יש לי מערכת כזאת שווה כול שקל ממש מערכת פצצה

בקשר למגבר היה לי כזה כמו טיפש קניתי לפני שהכתרי את הפורום לפני חודש מכרתי אותו בכמה שקלים.... חבל על הכסף זה מוציא אולי 30 RMS ליציאה וגם זה לא בטוח....

תמיר ( ASTRO POWER ) פתח את המגבר הזה אצלי ופשוט התחיל לצחוק הוא אמר שההגברה של המערכת יותר חזקה ואת האמת לפי איך שזה נראה זה באמת נכון....

זה ממש אבל ממש לא מגבר של 800 וואט.... בגישור את תוציא ממנו 50-70 RMS בכוח....

פורסם

אני מוכן להתערב שקנית אותו מהאינטרנט ובתמונה הייתה תמונה של מגבר כסוף אז בוא אני יבשר לך שנפלת לפח כי עדיף היה לצעוק על האתר כמו שעשיתי בשביל חבר והביאו לו את הדגם שמצויין בתמונה הוא אולי 400 וואט אבל מבפנים הוא יותר טוב מה"800" וואט עזוב את זה ששניהם דפוקים אבל מבפנים הכסוף שווה יותר היתרון היחיד שיש לאדום שלך הוא הקרוסים וגם הם דפוקים בקיצור על תטרח להתקין אותו כי זה לא שווה בכלל מכור אותו אפילו ב100 שקל גם זה ברכה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...