Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב להחליף את ה HU באוטו

חשבתי בהתחלה על ה PIONEER 560MP

אבל משום מה אני לא יודע אם כדאי לי... אז אני חושב על הקטע שלקפוץ קצת גבוה במחיר סביר

הבנתי שקלריון חברה לא רעה בכלל, השאלה היא איך הם מול אלפיין ברמה של הסיגנל היוצא

ומול פיוניר.

הדגם המדובר הוא : CLARION DXZ545MP שנת 2004, יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב ב1150 ש"ח בערך.

או מול האלפיין CDA-9825 שזה יעלה לי בערך 200 שקל יותר

מה דעתכם?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרד מהפיוניר, לי יש את ה-550 שזה בעצם אותו מכשיר, הוא מכשיר טוב, סאונד בסדר אבל אם אתה חובב איכות סאונד אז אל תלך עליו, זה לא שהוא לא מוציא צליל טוב, פשוט אפשרויות כיוון הסאונד שלו מאוד מוגבלות לטעמי, אפילו שיש אפשרויות משחק עם עם ה-Q factor ועם הגדרת התדר הרצוי למשחק באקולייזר, זה עדיין לא זה.

אני חושב שגם אלפיין וגם קלריון יספקו לך את הסחורה טוב מאוד רק תעמוד על ההבדלים בין הדגמים שציינת.

איציק.

פורסם

רשמת : "אני חושב שגם אלפיין וגם קלריון יספקו לך את הסחורה טוב מאוד רק תעמוד על ההבדלים בין הדגמים שציינת. "

לא הבנתי אותך בדיוק

החסרון של האלפיין הוא שזה רדיו דיסק נטו

והקלריון הוא קורא MP3

העניין הוא שאני מתלבט אם הקלריון יספק לי את אותו איכות צליל כמו האלפיין , כי שמעתי רק דברים טובים על החברה הזו.

פורסם
רשמת : "אני חושב שגם אלפיין וגם קלריון יספקו לך את הסחורה טוב מאוד רק תעמוד על ההבדלים בין הדגמים שציינת. "

לא הבנתי אותך בדיוק

החסרון של האלפיין הוא שזה רדיו דיסק נטו

והקלריון הוא קורא MP3

העניין הוא שאני מתלבט אם הקלריון יספק לי את אותו איכות צליל כמו האלפיין , כי שמעתי רק דברים טובים על החברה הזו.

לי יש את הפיוניר 6400R שהוא 2רמות מעל ה550 בכיוון הסאונד

HU ממש איכותי אם הרבה אפשריות!

שניר אתה יכול להביא את ה7600MP שהוא ממש טוב אם איכות כיוון מצויינת!

פורסם

אני אחזור שוב על הדברים שלי ואומר, קלריון חברה מעולה ואני לא חושב שהיא נופלת באיכות הסאונד מאלפיין או מכל חברה אחרת ברמה שלה, הדבר היחיד שצריך לשנות לך הוא מה הפיצ'רים שהמכשיר יכול לספק לך.

תבדוק את הת'רד הזה שבו אייל/עופר מסבירים את הטענה שלי(או שאני את שלהם) בדיוק יתר:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=35247

פורסם

לפי טעמי ומהניסיון שלי אלפיין הם אחד המותגים המובילים באיכות הסאונד לרכב.

תנסה ולא תתאכזב. מכשירים אמינים מאוד (גם קלריון ופיוניר אמינים לא פחות, אבל פחות איכותיים מאלפיין).

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הבנתי אותך

טוב כנראה באמת לא הסברתי את עצמי

המכשיר שאני מחפש חשוב שיהיה בו קרוסים דיי טובים, כך שאני יוכל לשלוט על החיתוך של התדרים בצורה דיי טובה.

כרגע יש לי את הפיוניר 2550 והחיתוך בו דיי פשוט ולא נותן לי יותר מדיי אפשרויות

במיוחד שיש בו יציאה אחת של RCA

אתה מבין אותי?

פורסם

את זה הבנתי, רק שאת המכשירים הספציפיים שציינת אני לא מכיר, לכן כדאי שתשווה את המפרטים שלהם ו/או תחכה לתגובות של אנשים שכן מכירים אותם.

פורסם

האלפיין הוא לא רדיו דיסק נטו.. בדגם שציינת הוא גם קורא MP3 ובקרוב יוצא לו גם ממשק להתחברות לiPod.

כבר משנת 2003 ממשק דיבורית לדגמי נוקיה פופולארים בשנה הזו שנותן לך לא רק להשתמש ברמקולים של הרכב כדיבורית אלה ממש לחייג ולעשות את בחירת ספר הטלפונים מהרכב, ואני מאד מקווה שבתכנון שלהם לשכלל את זה שהדיבורית הזאת תהיה יותר אוניברסלית ואלחוטית בקשר שלה עם הטלפון בעזרת BlueTooth.

כמו כן הוא מתחבר לרסיבר DAB/XM תלוי איזה בדגם הארץ שאתה קונה (אירופה DAB שאר העולם XM)

מתחבר לפרוססורים חיצוניים של אלפיין.

חלק מהדגמים הם "חצי פרוססור" בעל אופציית 3/2 WAY מה שרק מתחיל אצל פיוניר בסדרת ה-8 אם אני לא טועה.

מתחבר גם לצ'יינג'רים וHardDrive צ'יינג'ר.

כל זה נכון לסדרות 98xx של אלפיין... שנחשבת לסדרת ה "demending customer".

אני ממליץ לך על ה9835, 500$ ולדעתי שווה את המחיר הזה.

פורסם

שמע חבר, הדגם של הקלריון שציינת הוא לא "רמה מעל" הפיוניר 560, אלא בערך באותה רמה והוא מפסיד לפיוניר ביכולות הכיוון של הצליל והאקווליזר. זהו דגם די בסיסי , יכול להיות שאיכות הצליל של הקלריון טיפה יותר טובה , אבל אם אתה משווה את סה"כ הפונקציות של המכשיר לפי דעתי הפיוניר עדיף.

אם כמו שאמרת אתה רוצה רמה מעל ואתה לא רוצה פיוניר(ואני די מבין אותך :) ) תלך על האלפיין 9825 או 9827(אם אתה רוצה גם mp3) מכשירים עם מגוון כיוונים שונים ועם סאונד מעולה.

פורסם

אם אתה רוצה אלפיין איזה יותר כדי לך ליבא אותו מחו"ל :idea:

ולדעתי הוא לכול כך רמה מעל פיוניר (תלוי באיזה דגמים מדובר).

פורסם

שלום לך !

בדקתי את הדגמים שציינת ורציתי להגיד לך שמכשיר הקלריון הוא רמה אחת מעל הדגמים שציינת כולל האלפיין שהוא לא MP3 !!!!

אין לו WMA ,TV TUNER , וישנם עוד יתרונות !!!!

בתור אחד שיש לו קלריון והאיכות סאונד של קלריון היא באמת אחת מהטובות ששמעתי אני ממליץ לך לקנות את ה-DXZ545 של קלריון וראיתי אתרים שגם מוכרים אותו ב-199$ :http://www.crutchfield.com/S-KTYMH0KvrCi/cgi-bin/ProdView.asp?s=0&c=3&g=62700&I=020DXZ545&o=m&a=0&cc=01&avf=N

בהצלחה !!!

• תוכן חדש...