Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוס אובר-עד כמה הוא יכול לשפר את השמיעה באוטו?

bomber man
שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפי דעתי לא..

קרוס אובר מהנקודה שאני רואה אותו רק יכול להזיק לשמע במכונית - כי רוב הקרוסים המוצעים היום הם ברמה נמוכה. כמובן שקרוס של אלפיין הוא דבר מצויין - אך במידה ויש לך מספר מגברים. שיפור משמעותי (או בכלל) אינך תקבל אם תשים קרוס לפני המגבר שלך..

קרוס יעזור מאוד כאשר אתה מחבר את המערכת של בצורת B AMP, שם אתה מגביר כל אלמנט בנפרד, ואתה צריך קרוס בעל חיתוך מדוייק בכדי לתעל את הצלילים שלך כדי שלא תפסיד הרצים או קילוהרצים ע"י תיעול לאלמט לא נכון. יחודו של הקרוס הזה שמיוחד לB AMP, היא הסיבה שאינך רואה אותו בצורת "זבל סיני" אלא רק מהחברות הכי טובות..(לא פיוניר ולא קנווד..) אלפיין ומעלה...

זו דעתי בנושא ואיני רוצה להיכנס לויכוחים כי היו בעבר. אני בטוח שתקבל תשובות כנות מאנשים שזה כן עזר להם, רק קח בחשבון - אם השקעת במגבר ממוצע שלא נכנס בקטגורית "זבל סיני" ההולכת ומתפחתח, אך אתה רוכב קרוס מקטגוריה זו - אינך עשית כלום!.

שמח לעזור, אלון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים עם Tweet. אני רק אציין שב-EMMA (הייתי שם ממש מוקדם ולא ישנתי כל הלילה אז החלטתי לחזור הביתה) ראיתי ושמעתי מישהו עם אופל אסטרה כתומה שכל הרמקולים אצלו באוטו הם של קנווד, מגברים- אחד של DHD ואחד של SABA (כן כן), קרוס אובר אקטיבי של AUDIO GODS (שוב - כן כן) וסאב- מורל 15 אינץ' (לא בטוח לגבי ה-15 אינץ')... נשמע מדהים! גם SPL שהרעיד לי את האוטו שעמד במרחק כמה מטרים ממנו, וגם נשמע דיי איכותי מבחוץ לפחות.

לדעתי בלי הקרוס אובר הדבר לא היה אפשרי. או שהוא פתח והתעסק עם המגברים מבפנים כמו תמיר - או שהוא שלח תדרים מאוד מדוייקים למגברים (הקרוס אובר הוא גם זבל סיני אבל ביחד עם הקרוס במגברים - הוא נתן גיבוי לחתכים בתדרים שיהיו כמה שיותר מדוייקים) וכך מנע מהם לפשל בצורה זו או אחרת.

אם זה מישהו מכאן - יהיה נחמד להגיד שלום :p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן היה לו 15 אינץ....

וגם הכרוס אובר הזה של AUDIO GODS הכסוף המבריק היה לי לפני שנה גם אחד כזה.

פתחתי אותו גם (כמובן...). הוא בנוי מגו'קים מאוד איכותיים שגם כרוס אוברים של חברות

מקצועיות משתמשות בהם. והגו'ק הזה עול 4.5 שקל כול אחד (6 סהך הכול היה בפנים).

באריהב. זה אחלה קרוס. וזה אותו גו'ק שיש בקרוס של מגבר קליפורניה בום 1200.

שמעו אצלו ממש טוב.!.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קרוס ולא נעליים.

בשביל לדעת אם צריך קרוס אקטיבי או לא צריך לדעת בכלל מה הוא עושה ומתי משתמשים בו.

תקרא את זה ותריץ חיפוש בפורום אם אתה רוצה עוד מידע:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=293438#293438

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...