Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקול רגיל (WAY 1) עם התנגדות של 4 אוהם... אם מחברים 2 רמקולים כאלה על אותה יציאה ההתנגדות יורדת ל-2 אוהם (מתחלקת), מה קורה ב-6X9 לדוגמא 3 WAY הרי יש את הממברנה של הבאס ונגיד זוג טוויטרים על ציר איך ולמה ההתנגדות לא יורדת שמה?? *אותו דבר לגבי קומפונניטים שיש מיד באס וטוויטר עם 4 אוהם שמחוברים על אותה היציאה. . .

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

יש התנגדות אבל היא לא מורגשת.

אני לא בטוח מה הנסיבות אבל:

או שזה בגלל הקבל.

או בגלל הסליל העדין .

כי כול השאר הרכיבים עובדים בתדר גבוה. ואין פה מעמסה.

תקנו אותי אם אני טועה. פשוט בשעה הזו אני לא מרוכז ... :wink:

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

בשביל שההתנגדות תרד הדרייברים השונים (מיד, וופר, טוויטר) צריכים להפיק את אותם התדרים. בגלל שיש חלוקה של תדרים או ע"י חיתוך של קבלים וסלילים או לפעמים פשוט ע"י הROLLOFF הטבעי של הוופר למשל היא לא יורדת והרמקול נשאר כ4 אוהם.

ROLLOFF זה אם תסתכלו על הענות תדרים של רמקול תראו שבאופן טבעי מתדר מסויים הוא מתחיל פחות ופחות להפיק את התדרים שמעליו או מתחתיו ויש לו חיתוך טבעי של תדרים שהוא לא נועד להפיק.

פורסם

אייל תקן אותי אם אני טועה - אבל טוויטר בפני עצמו ללא קרוס פאסיבי, לא ירד בהתנגדותו בחיבור במקביל - ככה נראה לי לפחות

פורסם

המשפט שכתבת לא הגיוני בכלל. הדרייבר עצמו לא יורד בהתנגדות (כמובן שההתנגדות שלו משתנה בהתאם לתדרים שהוא מקבל אבל לא על כך מדברים), אם נחבר במקביל שני טווטרים למגבר אז ההתנגדות שהוא יראה תרד.

טוויטרים לעולם לא מחברים ללא קרוס כי התדרים הנמוכים יכולים לפגוע בהם.

• תוכן חדש...