Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתאמת מגבר לרמקולים..

panter
שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

א. תן דגם רמקולים מדויק.

ב. תן תקציב שבו אתה מעוניין לעמוד לצורך הרכישה.

ג. ציין אם אתה רוצה הגברה בשביל לפוצץ את השכונה או הגברה לצורך צליל נקי יותר.

ד. ציין אם בכוונתך להוסיף בעתיד עוד מרכיבים במערכת (סאב/קומפוננט/עוד זוג רמקולים)

רק אחרי אלה יהיה לנו כיוון מסויים בשביל להתחיל לחשוב על אופציות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמקולים לי של חברה מיק....לא מוכר אבל יש איכות חבל על הזמן.....אני רוצה להוסיף מגבר כדי שבווליאום יותר גבוה הרמקולים לא יעשו רעשים ויתנו יותר באס......כן אני מתכוון להוסיף קומפוננטים מקדימה וסאב......אני יודע שאני יצטרך עוד מגבר.........ולא אני לא רוצה לשים מגבר אחד חזק.....אני רוצה 2 בינוניים שיחזיקו לי את המערכת......התקציב שלי זה בערך400...... 500 שקל ככה

אהלן מה נישמע???.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ענית לשאלה ששאלו קודם. דגם ספציפי של הרמקולים (כי 300 וואט זה MAX ולא מייצג באמת את ההספק שלהם, צריך את ה-RMS).

מה אתה רוצה עוד לחבר למגבר (באיזה הספק)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה הכי טוב לעשות............חשבתי להביא מגבר רק לרמקולים האחוריים ואז עוד כמה זמן לקנות מגבר נוסף יותר טוב ולשים עליו סאב וקומפוננט.........עכשיו אני רוצה רק מגבר לרמקולים אחוריים.

מה אתם אומרים על הרעיון שלי?...זה נכון לעשות ככה?

אהלן מה נישמע???.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי כוח להסביר, אז אני אתן לך את הלינק הזה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

נ.ב: תנסה כמה שפחות להשתמש בסימני פיסוק !!!!!............. מבינים גם ככה.

***המשפט בסוף העמוד שנתתי נכתב לפני שפרסמת את השאלות שלך (כמה העולם קטן :) )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...