Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיאט בראבו אוטומטית, שנת 2000. יש לי בעיה קטנה, כאשר אני מתחיל לסוע בבוקר כאשר האוטו עוד קר, האוטו מושך מאוד את ההילוכים ולא מעביר הילוך אם הוא לא מגיע למשהו כמו 4000 סל"ד. לאחר שהמנוע קצת מתחמם ומגיע לטמפ' עבודה הכל מסתדר.

האם יש בעיה או שזה טבעי שהאוטו ימשוך הילוכים עד שהוא מתחמם? יש סכנה לנסוע ככה?

תודה לעונים.

פורסם

דבר ראשון מומלץ לחמם את הרכב לפחות כמה דקות

שנית תבדוק שמן גיר

שלישית לידעתךשמן הגיר מקורר ומחומם באופן ישיר לטמפ' של המים בראדיאטור

מתי החלפת מסנן גיר

כל טוב

פורסם

ההילוכים האוט' במכוניתך הנם מבוקרי מחשב המקבל גם את נתון טמפ' המנוע ולכן החלפת ההילוכים הנה בסל"ד גבוה יותר. איני יכול להגיד לך בדיוק באיזה סל"ד ההילוכים יתחלפו כשהמנוע קר אך בנסיעה מתונה אני חושב שתהיה החלפת הילוכים מתחת ל 4000 סל"ד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם ב 406 עם תיבה AL4 זה ככה. ראשון נמשך עד 35 קמ"ש בערך, גם עם מינימום לחיצה על הגז. כפי הנראה התיבה עוברת למצב חימום מזורז ועושה את זה בכוונה. ככה זה מאז שהאוטו חדש.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...