Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פורד אריקה שנת 90 והיו לי איתה בשבועיים האחרונים בעייות של התחממות מנוע וכתואה מכל החלפתי :

1-מיכל עיבוי שהיה סדוק .

2-אחד הצינורות של הרדיאטור שנזל .

3-המכונאי ביטל לי את הטרמוסטט .

כתוצאה מביטול הטרמוסטט האוטו אכן לא מתחמם אבל הוא נמצא בטמ' נמוכה ממה שהוא צריך להיות ועקב כך עלולות להווצר לי בלאי מוגבר במנוע .

בנוסף האוטו לא סוחב ולפעמים מגמגם , רציתי לדעת האם זה שהאוטו מגמגם קשור לביטול הטרמוסטט?

האם זה אולי קשור למצב של מזג האויר הקר בימים האחרונים ?

האם זה היה רצוי לבטל את הטרמוסטט ? אני לא מבין למה הוא לא החליף טרמוסטט ?

איזה השערות אתה יכולים להעלות בקשר למצב של האוטו שלי ?

בתודה שושו .

פורסם

במקום לפתור את בעית ההתחממות שיכולה לנבוע מכמה סיבות (טרמוסטט תפוס , רדיאטור סתום וכו'...)

המכונאי שלך פתר בעיה אחת ויצר בעיה אחרת

אחלה מכונאי יש לך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ביטול טרמוסטט (למרות שגם אני אישית עשיתי את זה לא מעט פעמים) הוא לא פתרון , נסה לקחת את הרדיאטור לניקוי, לא יקר במיוחד (אם אפשרי ברדיאטור שלך).

פורסם

בקיצור ולעיניין!

חזור אל המכונאי, שיבדוק את הסיבה להתחממות הרכב, ויפתור אותה!

מכיוון שאתה בעל הרכב, ונחיצותו של הטרמוסטט ידועה לך, בקשו להרכיב לך חזרה תרמוסטט חדש ותקין, והמשך לדווח!

ביטול הטרמוסטט הוא אסור, ומיסב נזק לטווח הקרוב, והרחוק, ויתבטא בתצרוכת דלק גבוהה, בטווח המיידי, ובלאי מואץ למנוע בטווח הארוך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ציינתי שהאוטו מגמגם ולא סוחב מה יכולה להיות הסביה לכך ?

ולא הבנתי איך ביטול הטרמוסטט יגביר את צריכת הדלק ?

זה שהוא לטווח הרחוק יכול לגרום לבלאי מואץ במנוע את זה אני יודע כי המנוע לא מגיע לטמ' עבודה שלו .

פורסם

רכב קר מצריך נסיעה ממושכת עם צוק ידני, ואו משך פעולה ארוך של הצוק האוטומטי, בדגמי הקרבורטורים בעלי הצוק האוטומטי!

רכב עם טמפרטורת עבודה נמוכה, מסתובב קשה יותר בגלל שמן קר, אשר לא מסוגל להגיע למקומות

שבהם הוא צריך להגיע,ומכאן גם הבלאי הגבוה והמהיר למנוע,רכב קר מצריך לחיצה חזקה יותר על דוושת התאוצה, על מנת להגיע להספק, שברכב בעל טמפרטורת עבודה סבירה, היה מצריך לחצה קטנה יותר על דוושת התאוצה, ומכאן העליה בתצרוכת הדלק!

לסיום כלל כל רכיב אשר קיים במנוע, אשר משנה את תכונותיו תוך כדי פעולת הכמנוע, או מושפע מטמפרטורת המנוע, חיוני ואסור לבטלו!

קפיש?!

בברכה

צביקה

פורסם

רכב קר מצריך נסיעה ממושכת עם צוק ידני, ואו משך פעולה ארוך של הצוק האוטומטי, בדגמי הקרבורטורים בעלי הצוק האוטומטי!

רכב עם טמפרטורת עבודה נמוכה, מסתובב קשה יותר בגלל שמן קר, אשר לא מסוגל להגיע למקומות

שבהם הוא צריך להגיע,ומכאן גם הבלאי הגבוה והמהיר למנוע,רכב קר מצריך לחיצה חזקה יותר על דוושת התאוצה, על מנת להגיע להספק, שברכב בעל טמפרטורת עבודה סבירה, היה מצריך לחצה קטנה יותר על דוושת התאוצה, ומכאן העליה בתצרוכת הדלק!

לסיום כלל כל רכיב אשר קיים במנוע, אשר משנה את תכונותיו תוך כדי פעולת המנוע, או מושפע מטמפרטורת המנוע, חיוני ואסור לבטלו!

קפיש?!

בברכה

צביקה

פורסם

לסיום כלל :כל רכיב אשר קיים במנוע, אשר משנה את תכונותיו תוך כדי פעולת המנוע, או מושפע מטמפרטורת המנוע, חיוני ואסור לבטלו!

קפיש?!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...