Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיי מדף של מצבר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמי נתקלתי במצבר שעמד, על המדף, חצי שנה והיה עדיין טעון, מעבר לזה מעולם לא ראיתי או ניסיתי.

איני מאמין שמישהוא עשה ניסוי כזה אם כי יתכן שאצל יבואנים/יצרנים יש מצברים העומדים הרבה זמן על המדף והם יודעים, בערך, את אורך חיי המדף של מצבר.

האם טענת המצבר ומה התוצאות?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אמי נתקלתי במצבר שעמד, על המדף, חצי שנה והיה עדיין טעון, מעבר לזה מעולם לא ראיתי או ניסיתי.

איני מאמין שמישהוא עשה ניסוי כזה אם כי יתכן שאצל יבואנים/יצרנים יש מצברים העומדים הרבה זמן על המדף והם יודעים, בערך, את אורך חיי המדף של מצבר.

האם טענת המצבר ומה התוצאות?.

בברכה - רפי לין :-)

היום הייתי אצל גילי נחום ונתתי לו להטעין את המצבר ,ומכיוון שהוא היה ריק לחלוטין הוא שם אותו בהטענה איטית למשך 48 שעות ואני אגש אליו לקחת אותו כנראה רק ביום רביעי ואני יעדכן אם הצלחנו להציל אותו או שאין מנוס מלקנות מצבר חדש

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מתוך האתר של שנפ:

" שיטת הייצור המיוחדת (HYBRID) בטכנולוגית קלציום פלוס, מאפשרת עמידות גבוהה בטעינת יתר וחיי מדף של עד כ - 7 חדשים ללא צורך בטעינה נוספת "

http://www.schnapp.co.il/h/index.asp

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

עדכון היום הלכתי לקחת את המצבר מטעינה אצל החשמלאי רכב שרפי שלח אותי לאחר טעינה איטית

של 48 שעות המצבר סרב להטען מאחר ו2 מהתאים שלו מתים לגמריי ולא נשאר אלא לקנות מצבר חדש

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שנפ ???

עם כזה (אין) שירות ועם כזה אורך חיים עלוב של המצברים שלהם, לא מתקרב אליהם יותר ולא נוגע אפילו מרחוק עם מקל במצברים שלהם (האימרה של חבר אחר בפורום ..)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

רפי ידידי

אני משמיץ רק את שנפ כחברה, לא את המצבר הזה ספציפית.

למה ? כי שלושת המצברים האחרונים שלי היו שנפ, גדולים ויקרים (80AH) שלושתם טופלו בעדינות ונבדקו אחת לחודש מבחינת כמות מים וניקוי מגעים, שלושתם "מתו" אחרי שנתיים בדיוק !!!

אחרי המצבר השלישי, לא התעצלתי, שלחתי מייל, השארתי הודעות ב(אין) שירות לקוחות והשארתי הודעות באתר החברה, אפילו היום, 3 חודשים מהמקרה, אף אחד לא טרח לחזור אליי (ולפי מה שהבנתי מחברים, הם לא חוזרים לאף אחד !!!)

היום אני נוסע על טודור ספרדי, חצי מחיר, חצי תקופת אחריות, ואני מניח שהוא יחזיק כפול ...

ואני דווקא מעריך כחול לבן, אבל לא כשמח*בנים לי על הפנים.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור שלום!.

קודם כל צר לי על זה שבאמת התאכזת מהמצברים הנ"ל.

אך אם זאת אני חייב לציין שאינני מסכים איתך...

זה שאצלך הוא החזיק שנתיים לא אומר ולו דבר על החברה..

פרט לכך מצבר לא אמור להיות "ירוק עד" או במילים אחרות גם לו יש אורך חיים, והוא בד"כ כשנתיים-שלוש.

בפועל ברכבי יש כרגע מצבר של שנפ "פאוור", 56 אמפ"ש, הוא כרגע בשנה השלישית לחייו ולא מראה סימני גסיסה כלשהם...למרות שבפועל האחריות שלו נגמרה לפני שנה וקצת...

מיותר לציין שברכבי יש אלטרנטור מחוזק שמפיק מעל 125A, וכמוכן המערכת סטריאו שלי שצורכת המון חשמל(ועקב כך גם האלנטרנטור המחוזק), ועד היום לא נתקלתי בשום בעיה.

כמוכן הוא גם לא דרש ממני טיפול מיוחד מעבר למילוי מים מזוקקים פעם ב... וכמובן ניקוי וגירוז הקוטבים מידי כמה חודשים.

ואגב, מנסיוני עם השירות של שנפ עם מצברים אחרים שהיו לי על מס' רכבים נוספים, גם בלי הרבה טענות, מצבר באחריות מיד מוחלף לאחד חדש.

ואגב, לפני כשנה הם העלו את מס חודשי האחריות מ12 חודשים ל18חודשים, ברוב המצברים וחלק מהמצברים אף ל20 חודשים.

בכל אופן, לפותח התרד, לפי מיטב ידיעתי אורך חיי מדף של מצבר הוא כ6-7 חודשים, אני מבין שאצלך הוא עמד הרבה מעבר לזה.

under construction..

• תוכן חדש...