Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיוויק 2002 4 דלתות ואני רוצה להחליף את הרמקולים האחוריים,

א. איזה חברה מומלצת?? מספיק לי חברה מוכרת אבל לא כזאת שמשלמים עבור השם.

ב. ידוע לי שמדובר שם בקומפוננט?? מה זה???

ג. כמה אינטש הם הרמקולים הקדמיים???

ד. כמה יכול לעלות לי בערך כזה דבר???

ה. תודה על העזרה...

Polo 2012

פורסם

ראשית אני לא מהמומחים אבל ידע בסיסי עונה לשאלותיך השונות,

א. נתחיל דווקא בהגדרת "קומפננט" שהוא בעצם חיבור בין שני רמקולים כאשר חלוקת התדרים נעשית ע"י רכיב קרוס-אובר לצורך הפרדה של צלילים "גבוהים" (טויטר) לבין "נמוכים" (לא ממש סאב) עי" (מיד).

ראוי לציין כי רמקול סטנדרטי מכיל בד"כ 2WAY ועל כן הוא "פול ריינג'" ואין הנאה מחלוקת צלילים מדויקת כמו בקומפננט...

ב. ישנן חברות רבות, בגדול שאר המומחים (ויש כאן):-) , יגיבו אחריי, כמו בכל מה שקשור לרמקול (מי שיחלוק עליי זכותו) חובה עליך לשמוע, כי זה סלקטיבי, לא כל רמקול שנשמע לך נעים לאוזן יהיה מקובל ע"י אחר, אבל יש לסייג זאת כי רמקול שאינו איכותי עשוי לאבד מאיכותו לאחר תקופה קצרה וזה יתבטא בצליל צורם וחסר טעם, על כן על איכות גם לא מתפשרים, לעניות דעתי אתה לא מתכוון לשלם על "פירמה"

"מורל פולס" זהו סט מצוין לכל הדיעות ובמחיר טוב, תעיין בזאפ...(שוב עניין של טעם ויש שיחלקו עליי)

ג. רמקול קדמי עשוי להיות בין 4 אינטש' ל5.25 אינטש' והגודל המועדף לקומפננט הינו 6.5 אינטש'

ישנם אף רכבים (לאנטיס) למשל ששם גודל רמקול קדמי הינו 5X7...

רצוי שתבדוק מהו הגודל המתאים לרכבך על מנת להתאים את גודל סט הקומפננט...

ד. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

מורל לדוגמא (כפי שציינתי לעיל) 465 ש"ח ומעלה...

מקווה שעזרתי קצת :-P

פורסם

ראשית, דבר עברית....

אתה מדבר פה עם מישהו שיודע רק להגביהה ולהמניך את הווליום ברדיו של האוטו... או הכי הרבה לכוון את האקולייזר

אל תשחק אותה ג'ובאני רוסו שדובר שני הזפות כי זה ממש אבל ממש לא עושה רושם... :smile:

Polo 2012

פורסם

יש כאן חבר בפורום שניסה לעזור לך אחרי שאתה! שאלת שאלה.

המעט שאתה יכול לעשות זה לדבר יפה ולהגיד לו תודה, או שאם לא הבנת אז לבקש הסבר מפורט יותר.

זה שהוא מדבר בשפה גבוהה זה רק מעלה את רמת הפורום ומראה שיש כאן אנשים שמוסיקה באוטו היא לא

בגדר המלצה אצלהם אלא עיסוק\תחביב בחיים והם נהנים לדבר, לעזור ולחלוק את הידע שלהם.

אז אתה יכול להראות קצת יותר כבוד...

פורסם

מסכים עם כל מילה -

הוא כתב לך תשובה ארוכה ומפורטת אז במקום לבוא בטענות אולי תגיד את מה לא הבנת משם וננסה להסביר לך.

פורסם
יש כאן חבר בפורום שניסה לעזור לך אחרי שאתה! שאלת שאלה.

המעט שאתה יכול לעשות זה לדבר יפה ולהגיד לו תודה, או שאם לא הבנת אז לבקש הסבר מפורט יותר.

זה שהוא מדבר בשפה גבוהה זה רק מעלה את רמת הפורום ומראה שיש כאן אנשים שמוסיקה באוטו היא לא

בגדר המלצה אצלהם אלא עיסוק\תחביב בחיים והם נהנים לדבר, לעזור ולחלוק את הידע שלהם.

אז אתה יכול להראות קצת יותר כבוד...

קודם כל סליחה אם פגעתי במישהו. מצטער.

פשוט המילים הנ"ל לא מדברות אליי...

מה אני אעשה!? :???:

תודה לכל העוזרים

Polo 2012

פורסם

אולי אם תיתן קצת יותר פרטים יהיה אפשרי לעזור לך : יש לך תקציב ? אתה תחבר מגבר בהמשך ? איזה מוזיקה אתה שומע לרוב ?

כמה זה יכול לעלות ? בין 400 ש"ח ל 20000 ש"ח ...

איזה חברות יש ? הרבה מאוד ...

פורסם

הונדה סיויק 2002 מידות רמקולים אחורה וקדימה 6.5 אינטצ'.

אם אתה רוצה להשקיע ברמקול קומפוננט קח בחשבון שכדי להפיק ממנו את המירב תזדקק למגבר.

דוגמא לבנייה שכבר פרסמתי פה בהונדה סיויק 2002 שלי...

אם יש לך שאלות רשום לי בה"פ.

הבנייה שלי - http://photobucket.com/albums/d113/tfishler/

בהצלחה...

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...