Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה החלפנו את ה-156 הלבנה ב-156 כסופה.

1)

באלפא הלבנה היה לנו צ'ינגר JVC CH-X99. הוא כרגע יושב לידי על השולחן ובתוכו 12 דיסקים.

איך אני פותח אותו פיזית על מנת לחלץ את הדיסקים?

אני יודע שלפעמים במערכות יש כפתור שאפשר ללחוץ עליו בעזרת מחט על מנת לפתוח אותו שהוא לא מחובר למקור מתח. לא מצאתי. לא הצלחתי למצוא גם מדריך למשתמש.

2)

באלפא הכסופה יש לנו מערכת מקורית נחמדה עם דיי הרבה כפתורים שלא ברור לי מה הם עושים. לא הצלחתי למצוא מדריך משתמש למערכת (בספר הרכב לא מופיע על המערכת כלום). האם מישהו מכיר אתר טוב ובחינם למדריכי משתמש למערכות (ניסיתי קצת לחפש)? אולי זה יעזור גם לשאלה הראשונה.

נ.ב. על הפאדי, ב"דלק" יש מבצע ללקוחות שבו מציעים: רדיו דיסק MP3 של Eagleroad בהספק 4X55W , מנגנון EPS ויציאות RCA קדמית ואחורית. ב 440ש"ח במקום 590ש"ח, יחד עם שובר התקנה ב-50 ש"ח. אני שוקל לשים MP3 בכסופה, המבצע הזה שווה משהו?

תודה חבר'ה וסופ"ש נעים.

פורסם

מכשיר "בסדר" למי שאין דרישות למכשיר מעבר לרדיו בסיסי (והוא לא קולט נקי יחסית כמו פיוניר או קנווד או קלריון או פנסוניק)

הפנל הנשלף פשוט הוא בסה פלסטיק ללא הכפתורים ללא כלום.

קורא MP3 ודי אמין.

מכשיר כזה/דומה נמכר בחנויות כולל התקנה (ובית יותר טוב במקרה של תקלה ותתכן כזו) ב590שח + - .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...