Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול ביקרתי במוסך המורשה של האוטו: יונדאי לנטרה 1998 1.6 114 כ''ס.

עשו תיקון בצמה של הגיר (אוטומט) ומתחית רצועת הטיימינג.

האוטו נסע מצויין אחרי העבודה במוסך.

היום בבוקר נסעתי לתחנת דלק ומישהי מילאת לאוטו שלי פול טנק ממש הרבה דלק (95).

לאחר שיצעתי מן התחנה ובהתחלה נעצרתי ברמזור והטורים נעו לא ביציבותת נפילה ועלייה בין 800

ל1000.

אף פעם לא היה לי ככה תמיד הטורים היו יציבים ב1000.

נסעתי מהקריות עד טבריה ובחזרה והמד דלק עד הראה יותר מדי דלק מעל המותר האוטו לא אוכ הרבה דלק גם ככה.

לאחר חנייה של כשעה חזרתי לאוטו הנעתי ושוב הטורים לא יציבים האם זה קשור לפול טנק או שזה קשור לעבודה במוסך?

תודה מראש!

פורסם

כל העובדות מובילות לכך שהדלק שמלאת מהול במים/ נפטא/ קוניאק / וויסקי, או כל נוזל משכר אחר!

הסבר למה כוונתך, מד הדלק מראה יותר מדי דלק?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הסבר למה כוונתך, מד הדלק מראה יותר מדי דלק?!

כוונתי היא לכך שהמחוג הגיעה מעל הכמות המקסימלית ועבר אותה בכ3 מילימטר.

האם יש משהו שאפשר לעשות כדי ליצב אתה הטורים חוץ מלבזבז אתה הדלק או לרוקן את המיכל של הדלק?

תודה.

פורסם
כוונתי היא לכך שהמחוג הגיעה מעל הכמות המקסימלית ועבר אותה בכ3 מילימטר.

האם יש משהו שאפשר לעשות כדי ליצב אתה הטורים חוץ מלבזבז אתה הדלק או לרוקן את המיכל של הדלק?

תודה.

אין צורך לרוקן את מיכל הדלק, ואין צורך לבזבז את הדלק, יש לבדוק תחילה האם החשד שהדלק מהול אכן מבוסס,והוא הסעבה לסלד לא יציב, באם יש קבלה על האוקטן התחנה והסכום +תאריך מלוי הדלק, ניתן לתבוע את תחנת הדלק על ההוצאות שיהיו

לך בעבור ניקוז הדלק, החלפת מסנן הדלק, ומלוי הטנק מחדש!

בברכה

צביקה

פורסם

שמע אחי...

גם לי זה היה באוטו...

ואני עובד במוסך...

ופשוט פירקתי את כל הקרבורטור וניקיתי שם את כל החיבורים עם ספריי

(איפה שהקרבורטור מיתחבר....את כל הקרבורטור..)

וזהו...ניפתרה הבעיה...:)

אצלך אני לא יכול להגיד לך שזה זה בטוח...

אבל ניראה לי...

פורסם
שמע אחי...זה אחיך. אז למה לא תאמר לו זאת בבית?!

גם לי זה היה באוטו...מה היה לך?

ואני עובד במוסך...מעניין איזה מוסך?(מוסך חאפר ובניו?? שם את כל החיבורים עם ספריי

(איפה שהקרבורטור מיתחבר....את כל הקרבורטור..)

וזהו...ניפתרה הבעיה...:), אבל אחי מה לעשות שברכב זה אין קרבורטור, האם כדאי להרכיב לו קרבורטור,ולנקות שם את החיבורים בספריי..?

אצלך אני לא יכול להגיד לך שזה זה בטוח... מה כן בטוח אצלך?

אבל ניראה לי...[/QUOTE]

ניראה לי שסייג לחוכמה שתיקה!

עידודן,אם אתה לא יודע עדיף שלא תשיב, יש בפורום זה מספיק בעלי מקצוע שישיבו ל"אחיך ", תשובות ופתרונות הגיוניים!

בבברכה

וקבל זאת בקלות והבנה

שלך

צביקה

פורסם

למה צריך להחליף מסנן דלק?

וישנה בעיה שאני לא לוקח חשבוניות טוב מהפעם אני אלמד.

האם כאשר המיכל יגיע למצב ריק ואני אמלא מיכל חדש הכל יסתדר?

ולאדם שאמר לי לנקות את הקרבורטור כדאי לבדוק באיזה מכוניות יש קרבורטורים ובאיזה אין כי אני לא סתם רושם חברת האוטו דגם ושנה.

פורסם
למה צריך להחליף מסנן דלק?(כי מסנן הדלק סחף את הכל הדלק המהול, ובוודאי נסתם, לכן מה הטעם לרוקן את הטנק, למלאות דלק נקי, ולהשאיר מסנן סתום עם דלק מהול בתוכו?!

וישנה בעיה שאני לא לוקח חשבוניות טוב מהפעם אני אלמד.[כל החיים זה בית ספר, ולכן תמיד לומדים דברים חדשים, ובעיקר בפורום זה!

האם כאשר המיכל לגיע למצב ריק ואני אמלא מיכל חדש הכל יסתדר?[לא בטוח שיסתדר, ועוד יותר לא בטוח ולא מומלץ להגיע לטנק ריק, מחשש לשריפת משאבת הדלק החשמלית שמתקררת מהדלק שבו היא טבולה]

ולאדם שאמר לי לנקות את הקרבורטור כדאי לבדוק באיזה מכוניות יש קרבורטורים ובאיזה אין כי אני לא סתם רושם חברת האוטו דגם ושנה.

הבעיה לא כל מי שמגיב לך, קורא בעיון את הודעתך, ומתיחס לפרטי הרכב וגילו, כמוני למשל!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...