Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דני,

בכדי שיהיה אפשר למכור את הספר הוא צריך להיות עשוי בצורה מעולה, משמע עלות גבוהה.

בכדי לכסות את העלות יהיה צורך למכור הרבה ספרים, או להשאר בהפסד.

מועדון ה-5 איננו יכול "להשקיע" ולקוות לקבל את ההשקעה בחזרה. תקציבו מגוחך עד אפסי, ואין לו שום אפשרות לממן או לספוג הפסדים אם לא יימכר הספר.

האפשרות להוציא לפועל את הרעיון המבורך, הינה אך ורק בעזרת ספונסר רציני. אני בטוח שאם תמצא כזה - ועד המועדון ימצא את הזמן (בין שאר עיסוקיו) לדאוג להוצאת הבוק.

בברכה - אבי.

היי אבי- ערב טוב.

נדמה לי כי עז רצונו של ידידנו הנאור מר יונגר הנכבד להוציא לפועל את הרעיון המבורך ,מה דעתך,אם נציע לאדון רעיון כדלקמן,מר יונגר יוציא מכיסו סכום של מאתיים ומשהו שקלים,על חשבון חברותו במועדון לשנה אחת לפחות,קופת המועדון תראה מיד זכות על הסכום הנ"ל,ומר יונגר הופך להיות חבר מן המניין.

בבחירות אשר יתקיימו לאחר מכן, יציע האדון את עצמו להבחר כחבר בהנהלה,ככל שיבחר יוכל לממש,לבצע כל רעיון חיובי, כולל זה אשר הציע לנו כעת כיועץ חיצוני,יועצים הרי יש די, ולנו צריך איש מעשה,לא כן?

ערב טוב-זאב

zeev

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי אבי- ערב טוב.

נדמה לי כי עז רצונו של ידידנו הנאור מר יונגר הנכבד להוציא לפועל את הרעיון המבורך ,מה דעתך,אם נציע לאדון רעיון כדלקמן,מר יונגר יוציא מכיסו סכום של מאתיים ומשהו שקלים,על חשבון חברותו במועדון לשנה אחת לפחות,קופת המועדון תראה מיד זכות על הסכום הנ"ל,ומר יונגר הופך להיות חבר מן המניין.

בבחירות אשר יתקיימו לאחר מכן, יציע האדון את עצמו להבחר כחבר בהנהלה,ככל שיבחר יוכל לממש,לבצע כל רעיון חיובי, כולל זה אשר הציע לנו כעת כיועץ חיצוני,יועצים הרי יש די, ולנו צריך איש מעשה,לא כן?

ערב טוב-זאב

היי זאב ודני (וגם שאר החברים)

• הרעיון שדני יונגר יהיה חבר מועדון (אם עדיין איננו כזה) חיובי בהחלט.
  • יש תקופת זמן מינימלית על פי שאני זוכר, אשר על החבר להיות חבר, כטרם יוכל להצביע ולהשפיע, ולבחור ולהבחר לוועד המועדון. אינני זוכר אם נותרה תקופה זו לבחירות הקרובות למי שעדיין לא חבר.
  • גם אם יוכל להבחר, עדיין אין זה אומר שישכנע את החברים לבחור בו.
  • ככלל, לדעתי עיצות הן דבר טוב, אך כפי שנאמר, דברים שרואים מכאן לא רואים משם... וכשאחראים על תקציב מסויים (מה עוד שהוא איננו פרטי), אי אפשר להסתכן "ולהרים הפקות יפות, אך ללא בסיס כלכלי".
  • נקודה נוספת למחשבה לדני יונגר: האבטומוביל "שלנו..." שהפך עורו בהנהלה החדשה של פלד/הספל ונראה יפה, מכובד ובעל ערך מכל הבחינות ולכל הדיעות, עדיין לא מוכר את עצמו בסכום של 30 ש"ח לגיליון.

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי-נו

ברשותך אגיב בגוף התגובה שלך:

• יש תקופת זמן מינימלית על פי שאני זוכר, אשר על החבר להיות חבר, כטרם יוכל להצביע ולהשפיע, ולבחור ולהבחר לוועד המועדון. אינני זוכר אם נותרה תקופה זו לבחירות הקרובות למי שעדיין לא חבר.

כל חבר חדש (בגיר) רשאי להצביע ולהשפיע אחרי חצי שנת חברות

• ככלל, לדעתי עיצות הן דבר טוב, אך כפי שנאמר, דברים שרואים מכאן לא רואים משם... וכשאחראים על תקציב מסויים (מה עוד שהוא איננו פרטי), אי אפשר להסתכן "ולהרים הפקות יפות, אך ללא בסיס כלכלי".

לגבי אלבום ה- 20 נבחנו לא מעט הצעות ועל אף הלבטים , הנושא נשאר בתוקף, העלות למבנה (מקצועי) דומה לקיים לכ- 2000 עותקים בין 250,000 - 300,000 ש"ח תבין וטקילין, ולכן הצעות מעשיות! למימוש הפרוייקט תתקבלנה בברכה בדוא"ל המועדון [email protected] .

נקודה נוספת למחשבה לדני יונגר: האבטומוביל "שלנו..." שהפך עורו בהנהלה החדשה של פלד/הספל ונראה יפה, מכובד ובעל ערך מכל הבחינות ולכל הדיעות, עדיין לא מוכר את עצמו בסכום של 30 ש"ח לגיליון.

לגבי הפיכתו של האבטומוביל למכיר, איל וודאי יעדכן.

פורסם

כל חבר חדש (בגיר) רשאי להצביע ולהשפיע אחרי חצי שנת חברות

מעצם החלטתו להרשם, נראה לי שכל חבר הוא בגיר ! ! ! :-)

אבי.

המקום הנכון:

פורסם
הוא כנראה מכיר קצת את הנושא, כי היתה לו טריומף TR4 במשך מספר חודשים.
מה הוא כבר העיף אותה? זו לא ההיא מקיבוץ עין גדי שנמכרה במחיר מצחיק?
פורסם
מתי האירוע הבא?

אירוע הגביע הנודד מתקיים אחת לשנה בחנוכה.

מלבד זאת יש אירועים בפסח ושבועות.

אני ממליץ לך להצטרף ולהיות חבר במועדון ה-5 (אם עדיין לא עשית זאת) וכך תקבל את הקלאסיקון ומיילים כדי שתוכל להישאר מעודכן באירועים ועוד נושאים.

יש עוד מספר הטבות פרטים ב 03-731-8818

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מעצם החלטתו להרשם, נראה לי שכל חבר הוא בגיר ! ! ! :-)

אבי.

גם אם הוא רק בן 16.7 כמו לירון המתוק שלנו....

אירית

פורסם

אירית - כל עוד הוא לא שותה בירה - הוא לא בגיר. נקודה. סוף פסוק. אתנחתא קומית, ושוב נקודה. :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אירית - כל עוד הוא לא שותה בירה - הוא לא בגיר. נקודה. סוף פסוק. אתנחתא קומית, ושוב נקודה. :D

הלו הלו

לא לרדת על "הנערים שבחבורה"... אפשר לחשוב, כמה שאת יותר זקנה ....

שנית, עדיף שקודם תלמדי לנגן יותר טוב בגיטרה, ורק אז תדברי על בירות ....

המקום הנכון:

פורסם
גם אם הוא רק בן 16.7 כמו לירון המתוק שלנו....

אירית

לירון "המתוק שלנו...." בוגר יותר מכמה וכמה "קשישונים" שאנו מכירים במועדון...

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

שלום

מראה המכוניות ובמיוחד ה DS של נרקיס ושל עוד מישהו שאני לא מכיר, מזכירות לי שמזמן לא השתתפתי במפגשישי ובשום פעילות אחרת.

שרק יגמר הסימסטר הזה.....

חוץ מזה אני נבוך מעט כי הנסיכה שלי צריכה עוד המון עבודה.

נוסעת אבל לא נראית במיטבה.

פורסם
נקודה נוספת למחשבה לדני יונגר: האבטומוביל "שלנו..." שהפך עורו בהנהלה החדשה של פלד/הספל ונראה יפה, מכובד ובעל ערך מכל הבחינות ולכל הדיעות, עדיין לא מוכר את עצמו בסכום של 30 ש"ח לגיליון.

על אף שהאבטומוביל הפך את עורו בהנהלה החדשה (שלוש פעמים כיפק) הוא עדיין לא שווה 30 שח.

פשוט בהשווה לעיתוני רכב מקבילים או ירחונים אחרים הנמכרים בחנויות.

אייל/הספל לא מתכוון להעליב או לפגוע או לבקר כיוון שהעבודה שהשקעתם מדהימה.

פורסם
על אף שהאבטומוביל הפך את עורו בהנהלה החדשה (שלוש פעמים כיפק) הוא עדיין לא שווה 30 שח.

פשוט בהשווה לעיתוני רכב מקבילים או ירחונים אחרים הנמכרים בחנויות.

אייל/הספל לא מתכוון להעליב או לפגוע או לבקר כיוון שהעבודה שהשקעתם מדהימה.

למשל לאיזה ירחון אתה משווה אותו?

זאב

zeev

• תוכן חדש...