Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו כל אירוע גם ההכנות לאירוע זה החלו כמה ימים לפני האירוע(במקרה הזה יום לפני האירוע). אתמול בבוקר בדקתי שמנים, מים, טיפול קוסמטי לנסיכה שכלל שטיפה יסודית, ריענון לדש, לסקאי, לצמיגים וחלקי הפלסטיק השונים. כשהגעתי למפגשישי נחום וזמי בקשו ממני להקדים ולעזור באירגון. בבוקר הגעתי לפארק אפק בשעה 9:30, תודות לאבי (סוסיתא) גרוסברג שהסביר לי איך להגיע בנייד, זמי צאליק ועוד מספר חברים כבר היו שם, וזמי נידב אותי לעמדת הש.ג. :snipersmi לאחר כמה דקות עצר ליידי טרקטור שהוריד את המחסומים. אט אט החלו להגיע החברים עם הרכבים המדהימים.נחום מתניה ועוד ועוד חברים מוכרים ומוכרים פחות. בשעה 11:30 נטשתי את העמדה :wave2: והלכתי להסתובב בין הרכבים ולפגוש חברים. היה אירוע מהנה. אין ספק שההחלטה היתה קשה אבל לדעתי האישית עם ניקוד כ"כ צמוד היה צריך להכריע מרכיב הנדירות, שגם הוא חלק משיכלול הנק' לפי מה שהבנתי.

מה שהפריעה לי בעיקר היו היהודים הטובים שטיפסו על רכבים, ניסו לפתוח דלתות, לגעת במה שאפשר ברכבים הפתוחים והסגורים. דפיקות על הפיבר נידנוד הרכבים. והחברים שלא הבינו שהכניסה חינם היא לפארק ולא לחניה של התצוגה.

סך הכל היה אירוע יפה. רוני ספר 101 רכבים, לדעתי הגיעו יותר כי נכנסו עוד מספר רכבים אחרי שנטשתי עמדה. לדעתי אירוע הגביע הנודד הטוב ביותר מתוך ה-4 בהם נכחתי.

אכן בלטו בחסרונם רן שושני. קובי מילוא, דרור, משפ' יריב ועוד מספר חברים מהאיכותיים.

לירון: עד שאתה מוציא רישיון/נגמר המלווה אין לך תירוץ של לא היה לי איך להגיע!! יש לך אופניים, טלפון, ה"פ, ודוא"ל כדי לתאם !!!

זאביק: אירית הגיעה באיחור אופנתי והיתה עסוקה בשמירה על הרכבים בקצה החנייה.

תודה לחברים שהבינו שאין כניסה לתצוגה עם פלסטיקנוע (ירון.פ, רז, יוליה ועוד רבים וטובים):mm_yeah:

לגבי רמת שיפוץ הרכבים (רע-לי):

כל אחד משפץ כפי ראות עיניו ותקציבו האישי. מי שיכול להרשות לעצמו משפץ ברמה גבוהה מאוד מי שלא, משפץ ברמה טובה פחות. ולא נישכח את האקלים הישראלי שמתאכזר מעט לרכבים שלנו.

הצלחתי לגייס עוד 2 חברים ל"מועדון סובארו קלאסי" את הבחור עם הטנדר הירוק המדהים ועוד אחד שפנה אלי וטען שיש לו סובארו כמו שלי :shock2:

אכזבו משה כץ, וירוני שלא הגיעו עם הפיאט 850 ספורט ספיידר.

להיתראות באירוע הבא:

הש.ג :fadein:

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אתם אוכלים נהנהים ולי עוד נשאר טעם של בית חולים.

אתה יודע שאתה תמיד מוזמן - אפילו אם אני אצטרך לבוא אליך עם האופל לקחת אותך! :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הייתי גם באירוע וצר לי לומר אבל התמונות עושות מחווה למכוניות... הרבה מכוניות פשוט לא מתוחזקות ברמה בה הייתי מצפה מבן אדם שבא להציג את ריכבו בתצוגת רכבי אספנות..

לא מצפה ?

מי אתה חושב שאתה ?

חוצפן .

משום מה המכוניות בארץ גם אם אצל אנשים בעלי מודעות נשמרות במצב לא מזהיר.. ניקלים עם בועות, חלודות, צבע סדוק ופשוט חוסר תשומת לב לפרטים בכללי.

אתה צודק .

אז למה שלא תראה להם איך לשמור או לשפץ ?

אני הייתי במפגשים בארה"ב (אני יודע שזה כבר נדוש להגיד את זה) אבל אתה פשוט רואה 10 רמות מעל מה שהולך פה בארץ...

20 רמות...

נו אז ?

יש לך בעיה ? אל תגיע !

יצא לך לשפץ משהו ? יצא לך לשים את הרכב אצל פחח ולהיפרד ממנו לתקופה מסויימת ?

יצא לך לשפץ משהו בחיים שלך ?

יצא לך לעבור באי ביי כל יום כמה פעמים כדי לראות אם יש איזה מזדיין בארה"ב שמוכר חלק כמו שאתה צריך בדיוק ?

יש לך מושג איזה מתסכל זה ? לא רק זה , אם אין באי ביי ארה"ב אז מחפשים בבריטניה ואם אין אז בגרמניה...

בכל יום !

האם יצא לך לשפץ משהו בכלל ? ( צביעת הקליפרים באדום זה לא שיפוץ )

מצטער שאני עצבני , אבל לא יכול לשמוע תגובות כאלה . במיוחד לא מכאלה שלא עשו כלום...

אני רק רוצה להגיד לכם כל הכבוד , אחלה תמונות !

והיגואר E טייפ...

יאמי יאמי .

רד רוז , התמונות בשחור לבן יפות ( רק שמור לי מהחומר שננת לחברה שלך , למרות שלפי התמונות אני לא בטוח שנשאר בכלל... :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זה החומר הלבן של המנגל בתוספת המתכון הסודי של משפחת וולבובסקי (השיפודים) :yum:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יאשה וכל השאר?!

מה אתם נדלקים על הבחור עם הראלי.

הרי אין לו שום רכב שהוא בנה עשה ואפילו מברג הוא לא יודע להחזיק.

אז תנו להעביר ביקורת עד מחר אני חושב שזכותו של כל אדם להעביר כל ביקורת חיובית או שללית.

השאלה אם מתיחסים אליה או לא.

וזהו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

התעוררתי ליום יפה

יוצא ללארק 63 מוריד את השמיכת פוך,(עכשיו חורף שלאוטו לא יהיה קר)בודק מיים יש,שמן יש יותר מידיי

אויר בצמיגים חסר ,נו טוב בתחנת דלק נמלא את הצמיגים באויר,שבת שקטה השכנים יישנים התנעה קלילה שקטה יש לומר,בנסיעה חרישית לתחנת הדלק,מילוי מכל דלק כמעט מלא,שלא ינזל בעליות של הקסטל חח.

אויר בצמיגים לקיחת עיתון של רכבים התבונננות חטופה ברכבים קלאסיים למכירה ויוצא לדרך,דרך נעימה יש לומר ואני כמו שעון מגיע לתחנת רכבת צפון בדיוק ב09:47 הרחתי רייח של שמן בדרך, מרים מכסה מנוע נו כל התא מנוע נשטף בשמן ככה זה שייש יותר מידי שמן,אומר בוקר טוב לחברים יקרים ב10 יוצאים לדרך במסיעה כייפית,מגיעים לפארק אפק מקום נחמד,ארוע מכובד למועדון,מחנה את הרכב חבל שלא לייד הלארקים האחרים,טכס מרשים מכוניות משופצות יפה כל הכבוד לבעלים,אבל רק רגע מה עכשיו,מאהל בדואי,גזלן לטעום משו,יריד אמנים ?:)פעיליות שונות ?כתבו בקלאסיקון כד שמן שואל לא משנה לא חשוב,יש לי מספיק שמן במנוע..................................

העיקר ארוע מכובד כשעצמו איחוד חברים שאהבתם המשותפת רכביי אספנות,מניע את הרכב עוצר בלטרון בדרך לשתות משהו,מגיע לירושליים עייף אךך רעב

להתראות בשנה הבאה......................

עופר בן צבי

פורסם
כמו כל אירוע גם ההכנות לאירוע זה החלו כמה ימים לפני האירוע(במקרה הזה יום לפני האירוע). אתמול בבוקר בדקתי שמנים, מים, טיפול קוסמטי לנסיכה שכלל שטיפה יסודית, ריענון לדש, לסקאי, לצמיגים וחלקי הפלסטיק השונים. כשהגעתי למפגשישי נחום וזמי בקשו ממני להקדים ולעזור באירגון. בבוקר הגעתי למקום בשעה 9:30 ונידבו אותי לעמדת הש.ג. לאחר כמה דקות עצר ליידי טרקטור שהוריד את המחסומים. אט אט החלו להגיע החברים עם הרכבים המדהימים.נחום מתניה ועוד ועוד חברים מוכרים ומוכרים פחות. בשעה 11:30 נטשתי את העמדה והלכתי להסתובב בין הרכבים ולפגוש חברים. היה אירוע מהנה.אין ספק שההחלטה היתה קשה אבל לדעתי האישית עם ניקוד כ"כ צמוד היה צריך להכריע מרכיב הנדירות, שגם הוא חלק משיכלול הנק' לפי מה שהבנתי.

מה שהפריעה לי בעיקר היו היהודים הטובים שטיפסו על רכבים, ניסו לפתוח דלתות, לגעת במה שאפשר ברכבים הפתוחים. דפיקות על הפיבר נידנוד הרכבים. והחברים שלא הבינו שהכניסה חינם היא לפארק ולא לחניה של התצוגה.

סך הכל היה אירוע יפה. רוני ספר 101 רכבים, לדעתי הגיעו יותר כי נכנסו עוד מספר רכבים אחרי שנטשתי עמדה. לדעתי אירוע הגביע הנודד הטוב ביותר מתוך ה-4 בהם נכחתי.

אכן בלטו בחסרונהם רן שושני. קובי מילוא, דרור, משפ' יריב ועוד מספר חברים מהאיכותיים.

לירון: עד שאתה מוציא רישיון/נגמר המלווה אין לך תירוץ של לא היה לי איך להגיע!! יש לך אופניים, טלפון, ה"פ, ודוא"ל כדי לתאם !!!

זאביק: אירית הגיע באיחור אופנתי והיתה עסוקה בשמירה על הרכבים בקצה החנייה.

תודה לחברים שהבינו שאין כניסה לתצוגה עם פלסטיקנוע (ירון.פ, רז, יוליה ועוד רבים וטובים)

לגבי רמת שיפוץ הרכבים:

כל אחד משפץ כפי ראות עיניו ותקציבו האישי. מי שיכול להרשות לעצמו משץ ברמה גבוהה מאוד מי שלא משפץ ברמה טובה פחות. ולא נישכח את האקלים הישראלי שמתאכזר מעט לרכבים שלנו.

להיתראות באירוע הבא:

הש.ג

היי משה .ראיתי את הסוברו שלך,מדהימה, לאבא שלי הייתה כזו, קנה חדשה בשנת 1979,זה היה dl-1400 4הילוכים,רציתי לגשת לראות אבל כנראה זזת מהמקום,אראה בפעם אחרת,אני שמח שאירית הייתה לא ראיתי אותה כי גם אני עסקתי ב"אבטחה". שבוע טוב-זאב.

zeev

פורסם
אז תנו להעביר ביקורת עד מחר אני חושב שזכותו של כל אדם להעביר כל ביקורת חיובית או שללית.

אני חושב שיש מקום לקצת חינוך .

במידה ועשית משהו בחיים שלך אז אתה יכול לתת ביקורת , אבל כשלא עשית כלום ?

אין לך זכות בכלל לתת ביקורת אלא אם היא ביקורת בונה !

הוא לא נתן ביקורת בונה . הוא זילזל .

אני לפורד שלי ( לא אספנות מבחינת הגיל , אבל בהחלט אספנות מבחינת הערך ) השארתי את האוטו במשך חודש וחצי בפחחות .

מתיחת פח ולא "חומר" ולכן לא היו גלים והצביעה נעשתה לאחר פירוק כל החלונות ובמשך שעתיים ( ב 2 בלילה זה התחיל... )

את התוצאה אתה זוכר לבד...

חלקים ?

אין פירוקייה בארץ שלא הייתי בה . אם זה באזור או בצפון :?

ובקשר למחירים ?

על ידית הילוכים ושטאנגה שילמתי 1750 ש"ח !!!! ( וזה עוד אחרי הנחה של 500 ש"ח !!! )

ואז יבוא איזה יאשה פאשה ויעביר ביקורת ??

כל עוד זו לא ביקורת בונה , אז אני חושב שאין לו זכות .

אני יודע שאני אדם רע לפעמים . מה לעשות ? מאוחר מדי לשנות אותי...

אל תשכחו,

פורסם

אני נרגש איך כולם נדלקו... זה באמת יפה שכולם מציגים חזית אחידה...

לא אמרתי שכל המכוניות לא היו משופצות ברמה יפה או מעולה הדופין או האוסטין משנות ה30 או עוד מספר מכוניות היו בהחלט ברמה גבוהה.

אני לא מתכוון לפתח פה איזה ריב.

רוצים להתייחס לזה בצורה כזאת? בצורה של העלבה והתייחסות אישית לגביי (מה הקשר בכלל).

אני פשוט אומר ומעביר חוויה של מפגשים שראיתי בארה"ב (והייתי בכמה) לעומת מפגשים פה בארץ.

אני שואל אחרת כיוון שזמינות החלקים ובטח למכוניות אמריקאיות נפוצות בארה"ב היא לא בעיה למה בארץ אי אפשר לשמור על הרמה הזאת ושמה כן? במה הם יותר טובים? מה להם יש שלנו אין?

הרבה ממכוניות האספנות הם לא בשימוש יומי ומאוכסנות במקומות סגורים, כמובן לא כולם..

וליאשה קובי וכל החבר'ה שיורדים לרמה נמוכה של רמת דיון עזבו אותי באימא שלכם.

אני לא מנסה להעליב/לזלזל באף אחד בטח שלא את בעלי המכוניות אלא רק חוסר הבנה למה זה לא יכול להיות קיים בארץ נקודה.

DSCN0593.jpg

פורסם

אכן תמונת מרשימות. לצערי נבצר ממני לבוא בשל מבחן במתמטיקה ונראה שהפסדתי המון. מעצבן לשמוע שעמישראל הרשה לעצמו לפתוח דלתות, לגעת, לדפוק על הפח וכו' וכו'. עוד יותר מעצבן הוא שלא מן הנמנע שאותם אנשים שנהנים מלהסתכל על כל הרכבים האלה יודעים להתקשר לערייה כשאחד כזה נמצא בתהליכי שיפוץ מול ביתם. מעצבן שאנשים מתלוננים שיש להם גרוטאה מחוץ לחלון, אבל כשהם רואים אחת כזאת שהנשמה הושקעה בה, הם עוד מעיזים להעביר ביקורת... (כן, גם אני הצטרפתי לעליהום על רע לי 106)

לסיכום רבותיי (וגם אירית וblue jay:wink: ), כל הכבוד לכל אחד מכם שלא מוותר לשכנים שלו ושגאה בבובה שלו. לפי התמונות בפורום ומה שראיתי במפגשי שישי, יש לכם במה להתגאות.

חג שמח ושנה אזרחית טובה

ולך רע לי 106 אסיים ואומר: צרת רבים- נחמת טפשים!

שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה לא מבין הא...

זה שיש בחו"ל מפגשים טובים יותר סבבה .

מה אתה רוצה שמי שאין לו כסף כמו לחבר'ה בארה"ב ימכור את האוטו כי הוא לא יכול לשפץ כמוהם ?

צריך לפרגן לכל אחד שרק מנסה !

הוא לפחות מנסה , אתה לא מבין את זה ?

לא חייב לפרגן רק לאלה שיש להם רכב מושלם אלא גם לאלה שמנסים לעשות מושלם .

אם הם לא מצליחים אז תפרגן להם שהם מחזיקים בשיניים רכבי אספנות כי זה הכייף שלהם ?

כמה עושים את זה כבר ? או יותר נכון כמה כבר לא מתייאשים מזה ?

זה לא קל ! ( נתתי לך דוגמאות למה )

תפרגן , גם אם הרמה לא כמו במפגשים בארה"ב...

אל תשכחו,

פורסם
היי משה .ראיתי את הסוברו שלך,מדהימה, לאבא שלי הייתה כזו, קנה חדשה בשנת 1979,זה היה dl-1400 4הילוכים,רציתי לגשת לראות אבל כנראה זזת מהמקום,אראה בפעם אחרת,אני שמח שאירית הייתה לא ראיתי אותה כי גם אני עסקתי ב"אבטחה". שבוע טוב-זאב.
הכנסתי אותה בפנים (לייד אנשים שיודעים להעריך שיפוץ ויזרקו עין מפעם לפעם). בין הג'יפ של דליצקי לחיפו' של צאליק. אח"כ הזזתי אותה בין האמריקאיות מול הסוסיתות (בערך) כי אנשים רצו לצאת וחכמולוגים חסמו את המעבר אז הזזתי את הנסיכה כדי שאחרים יוכלו לעבור....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

התגובות שלכם לביקורת של "ראלי" ממש לא במקום...למה מה קרה? הוא פגע בציפור נפשנו?

מותר לו להביע ביקורת גם אם הוא לא נגע במברג בחיים שלו..הרי אנחנו מציגים את המכוניות עבורו ועבור אלה שלא בעסק..אז מה? לקבל רק שבחים ודבש?

לא מצא חן בעיניו, זכותו. הוא משווה עם מה שראה בחו"ל, גם זכותו. וזה כלל לא משנה מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך. התגובה שלכם היא לגופו של אדם ולא לגופו של עניין.

וחלק מהתגובות בעצם מצדיקות אותו...כל אלה שמתבכיינים על כך שבחו"ל קל וכאן קשה, בעצם מצדיקים את מה שהוא אומר. ותאמינו לי (ואתם מכירים אותי הרבה זמן) שהייתי בהרבה תצוגות בחו"ל וראיתי רכבים כאן ושם...אז יש ויש..ואם ה"ראלי" רואה את מה שאין ולא את מה שיש, אז יש לכבד את התגובה שלו.

מה שהראלי לא רואה זה את המגמה. אותה מגמה של שיפור מתמיד ברמה של הרכבים שלנו. הגורמים לכך הם הרכבים שיובאו ועשו לנו בית ספר וגם ההליכה של כמה מאיתנו ל"בית ספר" בהרשי או בביוליי. וכמובן נשמות טובות (באמת) כמו טינו ואחרים שבאמת יודעים לשפץ...

אז קבלו את הביקורת ברוח טובה ובלי התנצלויות או כעסים מיותרים. אנחנו חייבים להכיר את עצמנו, כולל החסרונות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני שואל אחרת כיוון שזמינות החלקים ובטח למכוניות אמריקאיות נפוצות בארה"ב היא לא בעיה למה בארץ אי אפשר לשמור על הרמה הזאת ושמה כן? במה הם יותר טובים? מה להם יש שלנו אין?

הרבה ממכוניות האספנות הם לא בשימוש יומי ומאוכסנות במקומות סגורים, כמובן לא כולם..

בן אדם שעובד ומרוויח משכורת של 6 אלף לדוגמא וצריך לשלם משכנתא , אוכל , חשמל , מים , גז , ארנונה , בזק , בילויים , לבית הספר של הילדים , לגן של הקטנים יותר ועוד...

כמה כסף אתה חושב שהוא יכול להרשות לעצמו לתת בשביל הרכבים האלה ???

למנוע מהילדים אוכל או לימודים בשביל לשפץ ????

אתה מבין את הנקודה שלי או לא ?

כאן זה לא ארה"ב , להשיג הכל אפשר , אבל לא במחיר שאפשר להרשות !

משכורת של הארץ לעומת של ארה"ב והמחייה בארץ לעומת המשכורת בהשוואה לארה"ב היא קשה ביותר . אז עוד להחזיק רכב פנאי ( אספנות ) ועוד לשפץ אותו ?

מקווה שהבנת .

אל תשכחו,

• תוכן חדש...