Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותכם עוד קטנה אחת :

אנשי מועדון החמש ( המכובד ! )

אם הגיעו מעל ל100 רכבים לאירוע ( שחבל שלא ידעתי עליו ) מדוע אתם לא מצלמים ועורכים קטלוג של הרכבים של חברי המועדון דוגמת קטלוג הרכב של מגזין אוטו

אני בטוח ומשוכנע כי קטלוג שכזה יכול להגביר מודעות בקרב ציבור אוהבי הקשישות ולהעשיר את קופת המועדון ( שקופתו מדולדלת - כפי שצויין )

אני אישית אשמח לרכוש קטלוג שכזה ואפילו להצטרף למועדון כשהרכב שלי יהיה מוכן

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
ברשותכם עוד קטנה אחת :

אנשי מועדון החמש ( המכובד ! )

אם הגיעו מעל ל100 רכבים לאירוע ( שחבל שלא ידעתי עליו ) מדוע אתם לא מצלמים ועורכים קטלוג של הרכבים של חברי המועדון דוגמת קטלוג הרכב של מגזין אוטו

אני בטוח ומשוכנע כי קטלוג שכזה יכול להגביר מודעות בקרב ציבור אוהבי הקשישות ולהעשיר את קופת המועדון ( שקופתו מדולדלת - כפי שצויין )

אני אישית אשמח לרכוש קטלוג שכזה ואפילו להצטרף למועדון כשהרכב שלי יהיה מוכן

אם היית חבר מועדון ,ודאי מגיע היה לידיעתך על קיומו של אלבום העשור,מאמין אני שתוכל לרכוש אותו במשרד המועדון ט"ל 7318818 ,להנות ממנו, ואף להעשיר את קופת המועדון.

לילה טוב-זאב.

zeev

פורסם
אם היית חבר מועדון ,ודאי מגיע היה לידיעתך על קיומו של אלבום העשור,מאמין אני שתוכל לרכוש אותו במשרד המועדון ט"ל 7318818 ,להנות ממנו, ואף להעשיר את קופת המועדון.

לילה טוב-זאב.

אני חבר המועדון, והיות והספר יצא לפני עשור, בתקופה בה לא הייתי חבר מועדון, הרי שרכבי אינו מופיע שם , וחבל.

הרעיון של מר יונגר טוב הוא.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

ידידי המכובד LOGO1

כפי שציינתי אשמח לרכוש קטלוג שכזה אך שים לב !!!!!!!!!!!!

ציינתי כדוגמא את קטלוג אוטו שיוצא כל שנה !!!!!!!!!!!!

קחו את עצתי כפרוייקט והאמן לי שקטלוג שכזה יהיה מבוקש ביותר

קטלוג כזה יכל להמכר בחנויות בסכום מכובד ( ושוב ראה קטלוג אוטו )

לילה טוב

פורסם
אני חבר המועדון, והיות והספר יצא לפני עשור, בתקופה בה לא הייתי חבר מועדון, הרי שרכבי אינו מופיע שם , וחבל.

הרעיון של מר יונגר טוב הוא.

עריכת אלבום אינה נעשית ע"י צילום תמונות באירוע כזה או אחר,הצילומים מוגשים ע"י החברים או ממנים צלם בשם המועדון,כדאי שתעיין באלבום העשור על מנת להבין איך ערכו אז,שמעתי שבעתיד מתוכנן אלבום עדכני,ככל שנכון הדבר ,אני בטוח שמכוניתך תוצג שם בצורה מכובדת.

לילה טוב-זאב

zeev

פורסם
הרשה לי להפנות אותך בפורום שורה אחת מעל לשורה זו --- תל אפק ותבין על מה אני מדבר

מבלי לפגוע בכבודו של אף אחד :mm_blush:

דני שלום.

זאב מתכוון לאלבום כרוך, ערוך בצורה יפה עם דברי הסבר על היצרנים והדגמים השונים, ספר לכל עת, שתמיד נעים לדפדף בו.

עלות הפקה של אלבום ברמה כזו הינה נכבדת, ובעיקר עבור מועדון שגובה מחבריו דמי חבר מיזעריים של 20 ש"ח בחודש.

אם כוונתך לאלבום "אינטרנטי", הרי תמונות לרוב מופיעות כל העת, מכל האירועים שעורך המועדון, גם בפורום אספנות, ואני מניח שגם ב "אתר מועדון ה-5 המחודש" עם עלייתו לאויר.

אין לדעתי טעם וסיבה להפיק חוברת תמונות בנוסח לוח פוקוס וכד'. עיסוקם של חברי הועד בפעילות המועדון הוא בהתנדבות מלאה, ואין זמנם מספיק גם לזה.

בברכה - אבי.

ואגב, יוליה, התמונה עם האינדיאן נראית אחל'ה. (אין מה לאמר, אופנוע מדליק...)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לפי בקשת מר צליק,

האירוע בתל אפק צולם ע"י מבד למשקף ועריכת התמונות נעשתה ע"י מר ויינטרוב

http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=310&PN=1

עמי יקירי,

צליק אינו מר הוא מתוק. כן, פשוט האיש והאגדה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אבי היקר

ל א א י נ ט ר נ ט !!!!!!!!!!!!

קטלוג כרוך יפה בתשלום של משהו כמו 50 ש"ח ליח'

בכמות מכובדת של עותקים גם לקניה ע"י חברי מועדון החמש וגם למכירה בחנויות

דני שלום.

זאב מתכוון לאלבום כרוך, ערוך בצורה יפה עם דברי הסבר על היצרנים והדגמים השונים, ספר לכל עת, שתמיד נעים לדפדף בו.

עלות הפקה של אלבום ברמה כזו הינה נכבדת, ובעיקר עבור מועדון שגובה מחבריו דמי חבר מיזעריים של 20 ש"ח בחודש.

אם כוונתך לאלבום "אינטרנטי", הרי תמונות לרוב מופיעות כל העת, מכל האירועים שעורך המועדון, גם בפורום אספנות, ואני מניח שגם ב "אתר מועדון ה-5 המחודש" עם עלייתו לאויר.

אין לדעתי טעם וסיבה להפיק חוברת תמונות בנוסח לוח פוקוס וכד'. עיסוקם של חברי הועד בפעילות המועדון הוא בהתנדבות מלאה, ואין זמנם מספיק גם לזה.

בברכה - אבי.

ואגב, יוליה, התמונה עם האינדיאן נראית אחל'ה. (אין מה לאמר, אופנוע מדליק...)

פורסם
אבי היקר

ל א א י נ ט ר נ ט !!!!!!!!!!!!

קטלוג כרוך יפה בתשלום של משהו כמו 50 ש"ח ליח'

בכמות מכובדת של עותקים גם לקניה ע"י חברי מועדון החמש וגם למכירה בחנויות

דני,

בכדי שיהיה אפשר למכור את הספר הוא צריך להיות עשוי בצורה מעולה, משמע עלות גבוהה.

בכדי לכסות את העלות יהיה צורך למכור הרבה ספרים, או להשאר בהפסד.

מועדון ה-5 איננו יכול "להשקיע" ולקוות לקבל את ההשקעה בחזרה. תקציבו מגוחך עד אפסי, ואין לו שום אפשרות לממן או לספוג הפסדים אם לא יימכר הספר.

האפשרות להוציא לפועל את הרעיון המבורך, הינה אך ורק בעזרת ספונסר רציני. אני בטוח שאם תמצא כזה - ועד המועדון ימצא את הזמן (בין שאר עיסוקיו) לדאוג להוצאת הבוק.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...