Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מבין הא...

זה שיש בחו"ל מפגשים טובים יותר סבבה .

מה אתה רוצה שמי שאין לו כסף כמו לחבר'ה בארה"ב ימכור את האוטו כי הוא לא יכול לשפץ כמוהם ?

צריך לפרגן לכל אחד שרק מנסה !

הוא לפחות מנסה , אתה לא מבין את זה ?

לא חייב לפרגן רק לאלה שיש להם רכב מושלם אלא גם לאלה שמנסים לעשות מושלם .

אם הם לא מצליחים אז תפרגן להם שהם מחזיקים בשיניים רכבי אספנות כי זה הכייף שלהם ?

כמה עושים את זה כבר ? או יותר נכון כמה כבר לא מתייאשים מזה ?

זה לא קל ! ( נתתי לך דוגמאות למה )

תפרגן , גם אם הרמה לא כמו במפגשים בארה"ב...

כנראה שהנימה בה כתבתי את ההודעה המקורית הייתה נימה מזלזלת... מה שהיא לא אני לא מזלזל באף בעל מכונית אספנות ואני בטח מפרגן! ואני אוהב ומעריך מכוניות אספנות אחרת לא הייתי כותב פה או בא למפגשים ואירועים למינהם.

אני לא ימשיך מפה את הויכוח הזה כי באמת שאני לא מעוניין לריב פה על זה.

אני רוצה להתייחס לבני ואני לא יכתוב הודעה חדשה.

בני אני רואה את היופי ואני מאושר שיש מספר גדל והולך של רכבים בשיפוץ.

אני לא חושב שזה חסרונות ואני תמיד שמח לראות רכבי אספנות אבל אתה היית בתצוגות בחו"ל אתה ראית מישהו שם בא לתצוגת ראווה בשם מועדון כלשהו כמו מועדון ה5 עם מכוניות לא במצב תצוגה (או קצת פחות מזה לא ממש משנה)? אני לא מנסה להעליב שוב אבל אני מאמין כאשר אתה בא להציג את הרכב שלך בציבור בשם המועדון הלאומי הוא צריך להיות באיזה רמה מסויימת.

אני אכן לא שיפצתי רכב מעולם אבל בתור צופה ומבקר החוויה אחרת לגמרה ומי שביקר בחו"ל יכול להעיד.

שוב אני אומר! אני מעריך ומעריץ כל משפץ מכוניות בארץ ושמח על כל מכונית אספנות שעולה על הכביש.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם נחזור לעניננו, הנה שרשור עם תמונות שהתפרסם בפורום תחבורה ציבורית ב"תפוז".

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=68850345

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יופי.

אבל לא בשביל משהו דור. אני חושב שיאשה צודק, שנינו מכירים אותך אישית ואתה נוטה קצת ל"הגזים

". אז ראית כמה תערוכות בארה"ב וברור לך בתור חייל שאתה יודע שאתה לא מצליח להחזיק את הרכב הפרטי שלך... אז מה אתה מצפה ברור שליד רכבים משופצים לרמה של 100% ותוצגה תראה גם רכבים ברמה שונה וערך אספני שונה, בנתיים העמותה של מועדון ה5 שומרת על העובדה שיש קיום לרכב אספנות ושיהיה יותר קל להחזיק אותם. שתקנה רכב לדוגמא קאמרו 69 אתה תבין כמה קשה להחזיק אותו לרמה שאתה רואה בארהב . ואז תדבר אחרת. בנתיים חבל לך לתווכח ען אנשים עם טיפה יותר נסיון ממך.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היה אירוע מאד מהנה.

המיקום הפסטורלי תרם לאוירה.

מצורפות כמה תמונות שצילמתי, בינהן גם ה-304 שלי שמאד נהנה להשתתף בחגיגה והרכב הכי מדהים שהיה שם לדעתי - המלאך של אייל!

3.jpg

2.jpg

5.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

היי חברים.

קיבלנו ביקורת, אדם כתב מה שראה לנכון, ראלי עשה רע לחלק מכם, אך זכותו לאמר מה שעל ליבו.

האם היה טוב יותר לשמוע מה שמתאים לנו, גם אם הוא לא אמת?

ניתן להסביר לו על הקושי, ניתן לשתף אותו בבעיות ארץ ישראליות להבדיל מארה"ב, אך הצורה בה חלקנו מגיב איננה מתאימה, ויוצרת יותר "אנטי" ויותר הרגשה של "אלה חושבים עצמם כאילו שיפצו משהו משהו, הם בכלל לא יודעים מה קורה בחוץ ..."

בחלק מהדברים שאמר הבחור יש אמת ורצינות מלאים. האם אין מכוניות בתצוגות שלנו שלא מתאימות לרמה של הופעה בתצוגה? האם לא קיים אולי הצורך להעמיד בתצוגות (להבדיל ממפגשים) מעט יותר מכוניות, אבל כאלה שיעברו וועדת בדיקה ויאושרו?

גם באמריקה לא כולם מיליונרים, גם שם יש מכוניות שאינן ברמת תצוגה, והן באמת אינן מופיעות בתצוגות בקו הראשון.

לדעתי, עלינו לזכור, כי אם אנו נכבד את התחביב שלנו ואת רמת הופעתנו - יעשה זאת גם הקהל. אם אנו נזלזל, גם הקהל ירגיש "אחד מהחבר'ה", ואז מתחילה התופעה של להכנס לרכבים שלנו, לבדוק את חוזק הפח, לפתוח דלת "רק לרגע כדי להצטלם" וכד'.

תמונות מהאירוע?

אומנם קצת מאוחר להעלות תמונות, כבר העלו לפני, אך אשתדל להעלות תמונות שעוד לא עלו (לפחות ברובן ...)

שלשת "הנגלות" הראשונות הן של תמונות בדרך מתל אביב לאירוע.

DSCN3524.JPG

DSCN3528.JPG

DSCN3530.JPG

DSCN3533.JPG

DSCN3534.JPG

DSCN3538.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

סיבוב תמונות אחרון (כנראה) של תמונות מהדרך לאירוע.

DSCN3558.JPG

DSCN3557.JPG

DSCN3556.JPG

DSCN3552.JPG

DSCN3551.JPG

DSCN3549.JPG

המקום הנכון:

פורסם

האירוע סבב כיכר, והתקיים בצל עצי אקליפטוס,

המארגנים דאגו לכסאות בכמות רבה לקהל האספנים ומשפחותיהם, וכמו כן השתמשו במערכת הגברה מיני, שנשמעה טוב פי כמה מהמגהפון ששימש עד כה.

בתמונות הבאות נראים חלק מהקהל הקדוש שגדש את האירוע.

*מי שמוצא את עצמו בתמונות הבאות 6 פעמים, יקבל פרס יקר ערך מוועד המועדון.

DSCN3656.JPG

DSCN3659.JPG

DSCN3661.JPG

DSCN3662.JPG

DSCN3681.JPG

המקום הנכון:

פורסם

כעת אנו מגיעים לאנשים שכבר זמן מה מתוחים, המכוניות שהתחרו על השיפוץ, ובעליהן.

חצי הפיאט (ללא גג...) נראתה לרבים "האצילה שבחבורה", לכן נפתח בתמונות שלה.

DSCN3584.JPG

DSCN3585.JPG

DSCN3586.JPG

DSCN3587.JPG

DSCN3588.JPG

DSCN3591.JPG

המקום הנכון:

פורסם

אבי. בתור חבר במועדון אמרקאי, (יש סניף בארץ)

(אומנם משלב גם רכבים שנחשבים אספנים וגם חדשים. בקיצור כל מה שנחשב כ muscle car או מכונית ספורט אמריקאית.)

אני בקשר תמידי עם האחים ביבשת הגדולה מעבר לים ושמה הכל ברמה יותר גבוהה בגלל

ביקוש הצע מודעות מה לא.

בואו נחשוב ביחד מוסטאנג ברמה של הרכב שלי ליבא לארץ מגיעה בכיף ל 200K שאוטו רכב בדיוק בארה"ב יעלה חצי ואלי אפילו 75 אחוז פחות כנל למחירי החלקים ובעלי המקצוע.

יש שם שפע! של אחריות מיקצועית חלקים סדנאות ומה לא.

יש מודעות של משטרה משרד תחבורה ומה לא...

קיצור ויש מלא מכוניות בארץ שלא יורדות מהרמה שם או בכלל בעולם.

ויש כאלה הרבה פחות מהרמה שם ויש כאלה שפשוט נסעו כל השנים ושרדו ויש בהם את פגעי הזמן.

אני חושב שהבעיה מתחילה שיש מספר ארועים מצומצם כל שנה ואין מודעות.

אבל מצד שני... בעודי שוכב במיטה בבית חולים אחרי ניתוח אבא שלי הקריא לי ידיעה מהעיתון שביום שבת יש ארוע. הכל אצלנו בחיתוליו ואני מאמין שאם תעלה המודעות וירבו ארועים ואם יהיה לאספנים כוח אז המחירי החלקים ירדו ואנשים יכלו לשפץ ביותר קלות.

אז נחלק את זה לשתיים רוצים רמה

1. יותר ארועים יותר ארגון יותר מודעות

2. רכבים : תורידו מיסוי על חלקים וכו

פה אני חושב שהשינוי יצוץ כי לא חסר רכבים ולא חסר אנשים

אז לעבודה במקום לביקורת.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תמונות נוספות של היגואר, כאשר פיאט 500 קטנה מצטרפת ...

DSCN3602.JPG

DSCN3604.JPG

DSCN3605.JPG

DSCN3606.JPG

DSCN3607.JPG

המקום הנכון:

• תוכן חדש...