Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש לי פאג'רו קינג קצר ואני רוצה להתקין מערכת,הבעיה היא שמאחורה כמעט ואין מקום לסאב ומגבר, אם מישהו ראה או התקין מערכת ברכב כמו שלי אשמח לדעת איך הוא הכניס את הדברים ואיך הייתה השמיעה והאם הםלסטיקים בדלת רעדו?

אני גם צריך שיהיה קצת מקום להכניס עוד דברים כי גם אני עושה טיולים עם הרכב וחשוב שישאר מעט מקום בשביל להכינס ציוד.

אשמח מאוד אם תענו לי...

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

הבעייה העיקרית של מערכת ומקום היא הסאב. הסאב בד"כ מצריך תיבה גדולה => מה שתופס מקום יקר בבגאז'.

יש סאבים קטנים בתיבות קטנות אשר נותנים סאונד חביב ביותר. תחפש סאב של רוקפורד בקוטר 8" או ביד שנייה (בפורום הזה) יש מישהו שמוכר סאב דומה של סרווין וגה.

כמו כן אתה יכול לקחת סאב גדול וחזק יותר ולבנות לו תיבה לפי מידות שלך (ובנפח פנימי שיתאים לסאב).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני באמת מתכוון לבנות לסאב שעתיד לבוא תיבה קטנה ואטומה אבל עדיין בקושי יש שם מקום, האם, יש תא קטן מתחת לריצפה של התא מטען, האם מומלץ להתקין במקום כזה מגבר?

והכי חשוב האם הפלסטיקים ירעדו מהבאסים?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בכל רכב פלסטיקים רועדים. יש רכבים שיותר מורגש ויש כאלה שכמעט בכלל לא מורגש.

בעיקרון, הרעידות המעצבנות יותר מורגשות מהרמקולים הקדמיים ופחות מהסאב, למרות שחיתוך נכון במגבר יכול למנוע או למזער את הרעידות. בכדי להפחית וויברציות אין מנוס מלבצע איטום על פח הרכב בעזרת חומר ייעודי.

לגבי המיקום של המגבר - המקום מאוורר? מגבר צריך מקום פתוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפאג'רו קינג בדר"כ מתקינים את המגבר\ים מתחת למושבים (אחוריים) ולגבי הסאב יש הרבה אופציות-החל מ8" (לא מומלץ בגלל גודל הקבינה של הרכב) וכלה בסאבים 12", מומלץ סאב באזוקה (הכוונה היא לצורת הגליל) שאפשר לעגון למושב האחורי או לרצפה.

בקיצור אין בעייה מיוחדת!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

יש לי בעיה זהה רק במיני קופר, מספר אנשים המליצו לי על הסאבים של פיניקס גולד, כיוון שהם עובדים בתיבות קטנות.

תברר את העיניין.

פורסם
יש לי בעיה זהה רק במיני קופר, מספר אנשים המליצו לי על הסאבים של פיניקס גולד, כיוון שהם עובדים בתיבות קטנות.

תברר את העיניין.

גם האינפיניטי קאפה פרפקט בתיבה קטנה (28 ליטר) , תבדוק אותו !

זה נכון

פורסם

תברר את העיניין.

שטויות כל סאב יכול לעבוד בתיבה קטנה. כמובן שזה תלוי בגודל הסאב וההספק שלו וזה ממש לא קשור לחברה.

אתה יכול למשל לקנות סאב של פוקאל 11 אינץ' עם תיבה קטנה שישמע הרבה יותר טוב מהפיניקס גולד (כמובן שזאת דעתי האישית ויצא לי לשמוע הרבה סאבים) אם אתה קונה סאב קטן בשביל תיבה קטנה תוודא שהסאב הזה יהיה רציני שלא תתאכזב.

פורסם

באמת חשבתי ללכת על פיניקס גולד 12, או על סרווין ווגה VMAX10, בכל מיקרה האם הצורה של מבנה התיבה משנה?, כלומר אם אני יבנה תיבה שתהיה בגובה של הסאב בדיוק ותהיה כמה שיותר שטוחה אבל ארוכה זה יהיה בסדר? או שעדיף תיבה מרובעת?

בכל מיקרה להתקין מתחת למושב ניראה לי קצת בעייתי בגלל שאין שם הרבה מקום, איורור גם זה בעיה, ויש שם גם את הנועלים של הכיסאות וגם זה יכול ליצור איזה בעיה.

בכל אופן KICKER טען שניתן להתקין שם אז אם תוכל לענות לי על השאלות או אולי אם יש לך תמונה אז בכלל תודה רבה.

מישהו בעבר התנסה בהתקנה בג'יפ כמו שלי?

פורסם

אני דווקא חושב שכדאי לך ללכת על כוון אחר לגמרי...

סט קידמי 3 חלקים של מוראל elate9 - הכוונה היא לטוויטר, מיד 3.5 איטנש (אפשר לעשות לשניהם בניהבקורות הקדמיות או קיקפאנלים) ווופרים 9 אינטש בדלתות הקדמיות עם בניה מיוחת + איטום.

וסאב קטן מאחורה להשלמה של הבאס 8 אינטש או 10 אינטש בתיבה שתבנה במיוחד לחלל של הרכב שלך או בזוקה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce חשבתי באמת ללכתת על מה שאתה ממליץ עד שהסתכלתי במגירה וראיתי שיש לי 5000 שקל לבניית מערכת שתכלול גם מגבר גם סאב וגם קומפוננט, רדיו דיסק אני לא בטוח עוד שאני יקנה יש לי של רוקפורד:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12862

חשבתי על מוראל דוטק לקדימה, מגבר או הJBL המפורסם או האינפינטי המקביל אליו וסאב כמו שציינו או אוקטן R או VMAX, אם לא אצטרך לקנות HU אז אולי אשפר את הדברים.

אולי מישהו מכיר תמונות של ג'יפיםכמו של עם מערכות חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי משהו מיוחד או ישנים או ארוכים.

פורסם

אם לא צריך לקנות רדיו דיסק הייתי מחלק את התקציב שלך לככה:

מוראל הייבריד אוביישן קדימה 2000 שקל

מגבר JBL או אינפינטי כמו שאמרת 1000 שקל

סאב הייתי לוקח את האינפינטי קאפה פרפקט 1400 שקל והרי לך אחלה מערכת שבעולם ועוד נשאר לך קצת כסף בצד

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...