Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הממיר הקטליטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום הנעתי את האוטו - לאחר שעמד כיממה בחניה.

נתתי "סוויצ'" קצר (כנראה מדי) והרכב כבה.

ניסיתי להניע שוב - נכתב לי על המסך ANTIPOLUTION FAULT אבל האוטו הניעה אולם רעד מעט.

לאחר כמה שניות שהרכב היה מונע - כיביתי וניסיתי להניע שוב.

כאשר הוא הניעה בפעם השלישית הפעם היה כתוב שהממיר הקטליטי FAULT ונורת המנוע (הצהובה) התחילה להבהב...

כיביתי את הרכב מייד.

הרכב הוא 206 XS משנת 2003 (3.5 שנים על הכביש) עבר מעט פחות מ60K. את טיפול ה60K עשיתי לפני 4 חודשים ו6K.

ועכשיו לשאלות:

אני מניח שכולם יגידו לע ללכת למוסך - השאלה שלי היא איך? - על גרר?

ממה יכולה להגרם הבעיה הזאת? האם הזמן סביר?

הבוקר חברה שלי הניע אותו (כי חסמתי רכב אחר) ולא היתה לה את הבעיה הזאת...

אם הבעיה לא קונסיסטנטית - מה הדחיפות להגיע למוסך?

ולשאלת הזהב - כמה יכול לעלות תיקון (זמן וכסף) ומה הם צריכים לתקן.

(את החלק הזה עוד לא יצא לי להכיר - ולכן אני לא מכיר את מכלוליו...)

תודה לכל העונים.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

שלום,

הממיר בטוח שלא הלך מכיוון שאורך החיים של הממיר הוא בסביבות 100K-150K (לפי תיכנון היצרן ובאחזקה נכונה של הרכב).

ייתכן חיישן מסויים תקול.

גש לבצע דיאגנוסטיקה במוסך וחזור לדווח לנו.

איזה כייף לי :)

פורסם

על גרר או בכוחות עצמי?

מוסך מורשה פג'ו במרכז מומלץ (ב"ב/ר"ג/ת"א/גבעתיים) מרכזי אולי?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

לא בדחיפות כ"כ , רוב הסיכויים שיש לך בעית מגעים כלשהי באזור.

להתקע בגלל זה , לא סביר במיוחד.

מרק , יש כמה אנשים שישמחו להסבר הזה , עם מיני מכוניות שונות שהממירים שלהם כשלו בפחות קילומטרים , אבל זה כבר שיחה בנושא אחר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שאלה קטנה בקשר לממיר אם כבר מדברים עליו.. כאשר מפרקים אותו ומתקינים דוד (בשביל הרעש כמובן אולי בלחץ עוד כמה סוסים לא משעמותיים) מן הסתם האוטו לא עובר טסט ? והפתרון הוא פשוט כל פעם לפני הטסט לפרק ולהרכיב ??

פורסם

הפיתרון הוא לרוקן את מה שיש בתוך הממיר ולהחזיר אותו כאילו הוא מקורי, או לחילופין לקנות ממיר דמא(ריק מבפנים).

פורסם

אלכס, אני גם הייתי עם 206XS קרוב לארבע שנים ואת ההודעה הזאת של ה-antipolution יצא לי לקבל כמה פעמים. בהתנעה חוזרת זה נעלם ולא התייחסתי לזה.

גם כפי שאמרו לך, לא סביר שהממיר הלך בזמן הזה וגם אם ממיר הלך אתה לא צריך להלחץ ולחפש גרר. אין בעיה לנסוע ככה למוסך.

במיוחד אם זה לא עקבי ולא חוזר בהתנעות חוזרות, לא הייתי מתרגש.

ניר

פורסם
הפיתרון הוא לרוקן את מה שיש בתוך הממיר ולהחזיר אותו כאילו הוא מקורי, או לחילופין לקנות ממיר דמא(ריק מבפנים).
אם תעשה את זה ברוב המכוניות לא תוכל לשבת באוטו, אלא אם אבדת חוש שמיעה,

בגלל שהרעש של ההתרחבות למיכל ריק ועוד פעם הצרות יעשה לך חור בראש :wink: תשאל אותי כבר עשיתי עשרות מימירם ומחליפי ממירים,

הפתרון הטוב או לרוקן את הממיר ולבנות אותו מבפנים הכוונה לחתוך ולהתקין רשת עם צמר סלעים כמו שצריך או לחילופין להתקין מחליף ממיר "דוד פתוח" של לנטיס או אוניברסלי רגיל :-),

מבחינת כוח ממיר חדש כמעט ולא מוריד ממיר ישן מוריד כ 2-5 כ"ס אם הוא סתום לגמרי הרכב לא סוחב ואף לא מניע.

פורסם

תודה רפי.

רק שזה שם הרחוב "האחים מסלאויטא".

דבר מוזר קרה. הבוקר כשהנעתי בדרך למוסך, הרכב הניעה חלק. בלי הודעות ולי בלאגן....

:? :?

מה יכול לקרות אם אני אזניח את זה?

אגב - אחרי מחקר (די קצר) שממיר קטליטי הוא הוא ה-ANTIPOLUTION הראשי..

שני לינקים טובים!

http://www.carinfocus.com/mamar8.htm

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8_%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

טוףףף הייתי במוסך ליטל.

דיברתי עם יוסי.

שלומי עשה דיאגנוסטיקה ומצא שזה סליל הצתה.

אחרי 40 דקות, ועם אותו סכום בארנק (רק סליל הצתה אחר) - יצאתי מהמוסך.

תודה לכולם.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
שאלה קטנה בקשר לממיר אם כבר מדברים עליו..

והפתרון הוא פשוט כל פעם לפני הטסט לפרק ולהרכיב ??

חשוב לציין את ההשלכות הבריאותיות של הממיר הקטליטי בעת הסרתו והרכבתו:

מגע עם המתכות הכבדות שבפנים גורם לסרטן.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מן הסתם אם אני כן אעשה את זה אני אתן לסדנה או למוסך טוב לטפל בזה.. אני לא כל כך בקיא בחלק הטכני.. יותר בנהיגה בכל מקרה פשוט הבנתי שלהחליף רק את הדוד לא יתן כלום חוץ מאגזוז יפה והפתרון הכי טוב במקום להחליף את כל סעפת הפליטה שזה המון המון כסף זה לפרק את הממיר..

השאלה איך מאזנים את זה כאשר מפרקים אותו על מנת לקבל צליל יפה מהאגזוז אבל כמובן לא מוגזם שתצטרך לסוע עם אדביל בתוך האוטו ואם כן אז האם באמת כל פעם לפני הטסט צריך לחזור למוסך לפרק ולהתקין ואיפה אפשר למצוא כזה ממיר דמה אם הוא לא גורם לך להיות חירש

פורסם

היה ברור שזה לא הממיר בגלל אורך החיים המתוכנן של הממיר כפי שרשמתי יכול להגיע גם 100K.

הממיר הינו יחידה די פשוטה מבחינת המבנה שלה ואין כמעט מה שיתקלקל בה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...