Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פירסמתי את ההודעה הזו בתפוז...אך מכיוון שכאן זה ה"בית" שלי, חשבתי שאולי אחד מבני המשפחה (כל עוד שהוא לא קורא לי אחי ורוצה לצאת עם אחותי :wink: ) ידע איך לעזור...

החלטתי להסיר את האבק מאוסף התקליטים, מתוך געגוע לצליל המחט על התקליט המסתובב...

בעבר היה לי פטיפון מעולה של Technics, אשר התקלקל יום אחר ותוך מספר שנים מצא את עצמו בפח האשפה, כן, טעות, טעינו, טועים... (הייתי ילד, מה ידעתי? מה הבנתי?..מה?..).

אני מחפש פטיפון לרכישה, אין לי מושג לגבי חברות טובות יותר או פחות, ההעדפה שלי היא דווקא ללכת על משומש, בכיוון של הטכניקס או המאראנץ הישנים או אולי, תוכלו להמליץ כאן על משהו אחר, במחיר סביר...

אני מחפש בעיקר צליל... לא פירוטכניקה ושכלולים אוטומטיים (שבד"כ לא שורדים את מבחן השנים..).

מה כדאי לי לחפש? מי יכול לשפוך אור על המושג "הנעה ישירה"? מישהו מכיר משהו ומוכר?

תודה מראש,

ליאור ברוך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הנעה ישירה - המנוע מניע את הצלחת באמצעות גלגלי שיניים ,ולא באמצעות רצועה .

כך אתה חוסך טיפולי טיימינג כל 60K.

שווה לי לפתוח איתך מערכת יחסים על בסיס מסחרי ? יש לי TECHNICS בבית, מחט של SHURE... :roll:

פורסם

הנעה ישירה כמו ששיימר ציין כאן , זה מנוע שמסובב ישירות את הצלחת ולא בעזרת רצועה .

זה שימושי בעיקר אם אתה מתכנן לעשות סקרצ'ינג עם התקליטים שלך , או אם בא לך לחוש אמ סי האמר לכמה שעות .

אם אתה מחפש לך מוצר איכותי שגם יהיה אפשרי להשיג בתור מוצר חדש , אני הייתי ממליץ של דגם 1200 של TECHNICS . משמש המוניי די ג'ייז מסביב לכדור ומפגין אמינות מדהימה , ומעבר לזה , מדויק מאוד .

לגבי מחטים איכותיות יש אל ORTOFON ו STANTON .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

ליאור , שוק הפשפשים ביפו מכיל המון נפלאות, אני קניתי שם פטיפון עובד ב50 ש"ח של JVC, הוא נשבר ואחריו קיבלתי עוד 2 במתנה ובניתי 1.

אני ממליץ לך לחפש שם, אתה תמצא המון דברים מטורפים, יש שם אפילו אחד שעושה ציפויי ניקל בזול...

haters will hate

פורסם

ליאור, אמא שלי קנתה לדודתי פטיפון חדש מאחד המבצעים כל כ.א.ל..

והפטיפן די שווה הצליל שלו יפה..

תנסה לבדוק את העניין..

בהצלחה.

אור.

פורסם

יש חנות בגבעתיים בשם פיוז, לא רחוק מהבניין שהיה פעם של השק"ם:

http://www.d.co.il/20036970/35820/

הם מתקנים וגם מוכרים פטיפונים. אם תרצה לדבר איתם ולהתייעץ בנושא, גם ישמחו להסביר לך באריכות למה הפטיפון עולה בתכונותיו על כל נגן mp3. תיקנתי שם פטיפון לפני מספר שנים, וגם קניתי לאחי turntable חדש מהקופסא שהם מוכרים שם ומתחבר למערכת מודרנית.

נמרוד

פורסם

מצטרף להמלצה של נמרוד לגבי פיוז. יש לו שם מוצרים יד שנייה + הוא נותן עליהם אחריות. בכלל יש לו שם מבחר של מגברים, רסיברים, טייפ-דק, סי-די, רמקולים ישנים וחדשים. שווה לקפוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עשה לעצמך טובה - פורום אודיו בתפוז.

טקניקס 1200 הוא אחלה פטיפון - לתקליטנים.

סיבוב בשוק הפשפשים אחרי שאתה כבר יודע מה אתה מחפש זה אחלה.

סיבוב בפיוז יכול להוציא אותך עם מכשיר פלסטיק לא רע [ולא טוב] במחיר באמת נחמד

אל תשכח שאתה צריך גם מגבר \ רסיבר עם כניסת PHONO ולא סתם LINE IN, שכן מדובר בכניסות שאינן זהות בעכבה שלהן וברגישות, כך שאם אין לך כניסה כזו במגבר אתה תידרש שם לPHONO STAGE טוב.

המלצה שלי - חפש טורנס בסיסי, לנקו L75 ישן או מכשיר אחר ברמה הזו, רצוי מאוד שיהיה תקין. בלוחות של נענע \ תפוז \ פורום אודיו של תפוז.

אם אתה מעוניין בפטיפון חדש - מולי מסינמה פרדיסו בנמל ת"א מחזיק פרוג'קט , כולל דגמי כניסה במחירים ממש לא יקרים לפטיפוני איכות שווים ביותר [ומעוצבים לעילא ועילא] ואולי גם לאייל פור יהיה מה להציע.

בכל מקרה, הייתי נזהר בקניה שלי - שכן פטיפון גרוע יכול להשחית בקלות תקליטים שנשמרו שנים, [ראה ערך - ראש לא תקין, מחט מקולקלת וכו']

פורום אודיו בתפוז

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לנסיך שרשם לפניי...

אתה ממש טועה בקשר ל"פיוז" ....אני מכיר את המוכר כבר כמה שנים טובות וקניתי אצלו לא מעט ציוד במשך השנים...מעולם מעולם הוא לא התנער מאחריות וכל מה שהוא מוכר תקין!!

גם הפטיפונים שהוא מחזיק אצלו תקינים ומעולים ואפשר למצוא שם מהפטיפון הכי זול ועד אחד שעשוי כולו

מזכוכית...ואיכות השמע מדהימה!! מטורנס ,דרך NAD ועד TECHNICS (לפעמים יש לו...),

אז הכל תלוי בכמה יש לך להשקיע בפטיפון.

אני מצטרף להמלצות על "פיוז" .אחלה מקום,אחלה שירות,אחלה מבחר של ציוד-מתאים לכל כיס,הוא עושה גם טרייד-אין...בקיצור מומלץ ביותר! אני אישית לא הייתי קונה ממישהו אחר.רק ממנו. יש אחריות ויש שירות (וחלפים).

פורסם

אין לו בשביל מה לקנות פטיפון של טכניקס בלפחות 2000 שקל... הוא לא דיג'יי.

הוא סה"כ רוצה לשמוע תקליטים ישנים של פעם בלי יותר מדי באלאגנים.

תברר עם המשפחה המורחבת, סביר להניח שאחד הדודים עוד מחזיק בפטיפון בעצמו..

מקסימום -> קנה לך פטיפון עובד או משוק הפשפשים, או מהאתר ההוא שהומלץ לך מספר הודעות מעלי.

בהצלחה, נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...