Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קוואליר 2200 95 מותקנת בו אזעקת CLIFFORD ישנה שהותקנה בזמנו ברכבים אלה, האזעקה + הנעילה המרכזית עם השלט הפסיקו לעבוד אתמול (נעילה מרכזית ידנית עובדת), כמו כן נורית האזעקה דולקת קבוע גם כשהאוטו כבוי.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן ?

פורסם

הבטרייה של השלט????

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

יכול להיות שיש לך אותה אזעקה שיש לי ברכב גם כן של קליפורד.. מה שקרה אצלי נשמע אותו דבר אצלי פשוט המצבר נגמר כנראה כתוצאה מאי כיבוי אורות וכאשר הוא נטען שוב כשהדלקתי את האזעקה מחדש באמצעות המפתח בתא המנוע הנורה האדומה באזעקה הייתה נדלקת אבל לא מגיבה לשלט כלל.

הלכתי לחשמלאי במוסך הוא הדליק את האזעקה למצב של הנורה האדומה תמיד דלוקה פתח את מכסה הפיוזים בפנים היה כפתור ממסר כזה הוא כיבה אותו הוציא את אחד הפיוזים חיבר אותו מחדש הדליק את הכפתור מחדש והאזעקה חזרה לפעול.

אבי.

פורסם

האזעקה במצב VALET .

יש לשחרר מצב זה.

חפש מתג לא מקורי ברכב, לאחר שתמצא אותו הזז אותו לצד השני (כלומר ההפוך ממה שהוא כעת)

ואז פתח סוויץ עם המפתח, כבה, ובדוק שוב.

אם זה קרה לאחר הח' מצבר / הנעה בכבלים (חוח) יתכן ויהיה צורך בביצוע RESET למערכת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...