Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר של אלפיין 9833 והבעיה היא שהמכשיר מוציא כל הזמן רעש של מאוורר שעובד בתוך המכשיר למרות שהפאנל לא מחובר ואפילו אחרי יום שלם שהמערכת לא עבדה הוא עדיין עושה את הרעש ...

אין קשר עם המערכת פועלת או לא המאורר המציק יעבוד ויוציא זמזום מעצבן

ייש לציין שלפני ה9833 היה לי 9830 שעשה את אותה הבעיה ולכן אז עשיתי את השדרוג הזה וחשבתי שיפתור את הבעיה הזו...

יש מצב שזה נגרם עקב התקנה של משהו לא נכון ..?(התקנתי אצל מתקין מקצועי)

פורסם

רצוי שתוסיף מספר פרטים על המערכת שמורכבת ברכב על מנת שתקבל תשובות יותר מדויקות. האם הרעש של המאורר נישמע ברמקולים או מכיוון של המכשיר עצמו? האם ברכב מותקן גם מגבר? סביר להניח שהבעיה היא לא ב - HU מכיוון שהחלפת אותו והבעיה לא ניפתרה. מכיוון שאמרת שהיתקנת את המערכת אצל מתקין מיקצועי, הכי טוב זה שתיגש אליו על מנת שיפתור לך את הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

המערכת מורכבת מ2 מגברים אחד מונו של הייפוניקס 1205D 1 קיקר 350.4

רמקולים זה קומפוננט של קיקר מקדימהK62.5 וקומפוננט של אלפאסוניק מאחורה PCZ65

2 קבלים וחיווט של 4G

אני אמרתי מההתחלה הרעש הוא מההד יוניט אין רעשים ברמקולים אפילו פעם אחת פירקתי תמכשיר והקשבתי והבנתי שזה יוצא ממנו ...

הייתי אצל המתקין אז והוא בדק למה המאוורר עובד אבל לא הבין ורצה לשלוח את הHU למעבדה אבל אני לא רציתי להתקע בלי מכשיר והשתדרגתי ל9833

התקנתי אצל ליאור מולטימדיה ואני לא חושב שהמתקין שלו לא מבין...

פורסם

אם אתה לא משתמש בהגברה הפנימית של הרדיו דיסק לטובת רמקולים, אלא עם מגבר, אתה יכול לבטל

את ההגברה הפנימית, ובכך זה ינטרל מעט מהמאמץ של הרדיו דיסק, ואולי יפתור לך את הבעיה, שווה לנסות בכל מקרה.

אם אני לא טועה, בדגם הנ"ל אתה לוחץ על F לחיצה ארוכה, ובעזרת לחצן ימין מחפש את הפונקציה בשם:

power IC on/off

אתה משנה למצב on/off עם כפתור ה BAND.

למצב מבוטל זה off כמובן.

בהצלחה

גל

פורסם

שלום,

חשבתי ל"גנוב" שאלה על הדרך..

מישהו יודע איך לעשות התהליך שגל תיאר בביטול ההגברה של הרדיו דיסק

ושההגברה תעשה רק דרך המגבר ?

המכשיר הוא: JVC KD-G805

תודה רבה, שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אם אני יבטל כמו שגל אמר זה יהרוס משהו בכיוון?

זה יוריד עוצמה?

(כל הרמקולים מחוברים למגברים ואף אחד לא לHU)

פורסם
אם אני יבטל כמו שגל אמר זה יהרוס משהו בכיוון?

זה יוריד עוצמה?

(כל הרמקולים מחוברים למגברים ואף אחד לא לHU)

לא, זה לא יהרוס שום דבר. אם היצרן מספק אפשרות כזאת אז בוודאי הוא יודע מה הוא עושה. ברכב שלי יש פיוניר ישן, אני לא זוכר את הדגם, שקיבלתי אותו מתנה מכיוון שההגברה הפנימית שלו היתקלקלה. הוצאתי לגמרי את הג'וק ששימש בתור מגבר פנימי. ה - HU מחובר להגברה חיצונית ועובד מצויין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תקשיב ל 9833 יש מאוור קירור מאחורה לך תבדוק אולי משהו במכשיר לא בסדר והמאוור לא מפסיק לפעול זה מה שאני חושב שעושה לך את הרעש

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

• תוכן חדש...