Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לתקן שריטה קלה בטמבון שבן **** השאיר לי מתנה.... :x הבנתי שניתן לרכוש צבע מקורי מהחברה (במקרה שלי- צמפיון) לפי מספר הצבע שרשום על הרכב. השאלה היא באיזה סניף של המוסכים של צמפיון ניתן לקנות אותו, מה הכמות הקטנה ביותר שניתן לרכוש ומה מחירה..? אם מישהו התנסה או מכיר אשמח לשמוע. תודה מראש.

פורסם

העניין הוא שזה צבע מאוד ייחודי ועד היום רק תיקון קל שנעשה במוסך היבואן היה תואם בצורה מושלמת למקור. בגלל זה אני מעדיף לנסות ישירות בחברה קודם. מישהו ניסה לקנות צבע מקורי במוסכי היבואן?

פורסם

אין דבר כזה "צבע מקורי". גם היבואן וגם היצרן, קונים צבע מיצרן צבעים.

כל צבעי רכב מקצועי יכול ליצר לך גוון התואם באופן מדויק את המקורי. יש לוחות צבעים, ונוסחה מדויקת איזה צבעים שונים יש לערבב כדי לקבל צבע לפי מספר הצבע של היצרן. הגוון הסופי המתקבל תלוי לא רק בצבע עצמו, אלא גם בצבע היסוד שמתחתיו, עובי השכבה המרוססת, מרחק ההתזה מהרכב, טמפרטורה ולחות הסביבה, ועוד ועוד.

עצתי לך - גש לאחד מהמקומות הגדולים המתמחים בתיקוני תאונות. הם עושים את זה בד"כ טוב מאוד. אפשרות ששמעתי אך לא ניסיתי בעצמי - אוטופיקס בהרצליה.

נמרוד

פורסם

פעם יעקובי הזקן החזיק בחנות שלו צבעים על פי קוד היצרן.

נסה לבדוק אם עדיין יש.

רח' החשמל , ת"א - חפש בדפי זהב עוד פרטים.

פורסם

לכול רכב יש "קוד צבע" שרשום על גבי לוחית שממוסמרת בתא המנוע בדרך כלל

אני לא זוכר איפה זה נמצא אצלך אבל כיום יש מחשב ששולט על הצבע זאת אומרת :

אם קוד הצבע שלך (רק להמחשה) GH34C אז אתה הולך לצבעי נותן לו את הקוד הוא מכניס את זה למחשב רושם כמה כמות אתה רוצה והמכונה מכינה את הצבע ככה זה גם אצל היבואן וגם אצל היצרן

ההבדל הוא בטיב הצבע (לדוגמה : טמבור או יעקובי או כול חברה אחרת)

לגבי אוטופיקס אני מכיר אותם עוד כשהם היו בבני ברק הם עושים עבודה שאין שני לה בארץ פשוט מעולה אפילו בקנה מידה אירופאי אבל הם לוקחים על זה כראוי !

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

לא צריך מוסך מורשה בשביל זה, אלה אם כן אתה מעוניין לשלם פי 4.

לכל צבע יש מספר צבע שנמצא בתא המנוע על גבי לוחית מתכת קטנה או על גבי מדבקה, לך לכל צבעי רכב ותאמר לו את המספר הזה או תן לו לבדוק לבד ולפי המספר הוא ייתן לך צבע , אל תשכח לקחת גם מקשה.

פורסם

אז זהו, שפעם קודמת שהיה שיפשוף שתוקן אצל פחח ולא במוסך מורשה, הצבע לא היה זהה ב- 100% וניתן להבחין בהבדל. בפעם אחרת שהתבצע תיקון צבע (בסה"כ 2... :wink: ) במוסך מורשה, הצבע היה כמו המקורי בצורה מ ו ש ל מ ת ...! בגלל זה אני מעדיף לרכוש בחברה עצמה.

• תוכן חדש...