Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן .

רציתי לשאול אותכם אם ידוע לכם על עליה של כ20 ש"ח לשיעור החל מה1 בינואר 2006 .

כעת המחיר הוא סביבות ה80 לשעה ונודע לי ששיעור בשנת 2006 יעלה 100 ש"ח לשעה .

זה נכון או שזה סתם עוד שמועה אחת מתוך הרבות של "חוק חדש בשנת 2006 " ?

בבקשה רק מי שיודע לענות!

תודה .

שחר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה תיראו זה תלוי אצל איזה מורה יש מורה שיקח 70 ויש מורה שיקח 110 אז זה לא אותו מחיר לכולם!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

לכל בית ספר לנהיגה יש את המחירים שהוא דורש, אך מאידך כל מורה יכול לקבוע לו את המחיר, ו"לשבור" את מחירי המורים המתחרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקראו לי פראייר אהבל טמבל או כל דבר אחר...

לפני שנתיים אני שילמתי (או יותר נכון אמא שלי) 95 שקל לשיעור על גולף ידנית. אבל מזה יצאו תוצאות....

עברתי טסט ראשון בזכות מורה מדהים!!!! שלא רק זה אלא לימד אותי את המשמעות על הכביש ותאמינו לי הוא אחד המורים היותר טובים שיש בירושלים...!!!!! מי שרוצה עליו פרטים בה"פ.

קיצור עכשיו עליית המחירים האלה למה זה טוב?!?!

שיהיו פחות נהגים על הכביש???

לא מספיק שאחרי שעוברים את הטסט צריך לשלם עוד איזה 130 שקל אגרה על הרישיון למרות שהטסט עצמו עולה בסביבות 300-400 שקל...

או התיאוריה הנאחסית הזאת כל פעם זה 113 שקל....

חאלס כמה אפשר לעשוק???????????????

ועוד יש על זה חוק??

מה עם הדיברה "לא תגנוב" או "לא תעשוק"???

מסכנים יהיו הילדים שלנו... או יותר נכון אנחנו

Polo 2012

פורסם

מסכים איתך..

במיוחד שרישיון ל50 סמ"ק (קטנוע) יכול להגיע בקלות ל2000 ש"ח באיזו מדינה נשמע דבר כזה?!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

העליה במחירים היית אמורה להיות כבר מאוקטובר אבל רוב המורים לא העלו את המחירים והתחילו מנומבר..

הנימוק הוא מחירי הסולר הגבוהים..

אבל אין שום לגיטימציה להמשיך ולגבות כספים כאלה כשהסולר במגמת ירידה..

פורסם
העליה במחירים היית אמורה להיות כבר מאוקטובר אבל רוב המורים לא העלו את המחירים והתחילו מנומבר..

הנימוק הוא מחירי הסולר הגבוהים..

אבל אין שום לגיטימציה להמשיך ולגבות כספים כאלה כשהסולר במגמת ירידה..

פרמטר נחמד להעלאת המחירים

"חלי אני מרגיש שיש פה אבל ענקי!!!!"

"כן אייל, אבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל....."

אם זה ככה אז למה התחבורה הציבורית לא העלתה את תעריפי הנסיעות לפני חודשיים עקב כל מחירי הדלק בעולם???

עכשיו הם נזכרים פתאום לדבר על הסולר של מורי הנהיגה???

Polo 2012

פורסם

לתחבורה הציבורית ( אני מתייחס לאגד כרגע ) הבנתי שיש דבר שנקרא סובסידיה .

כלומר אגד קונה ליטר סולר בשקל אחד , והמדינה משלמת את השאר , למרות שהמחיר כל הזמן עולה ( אינפלציה? ) .

ד"א GOZAL הוספתי אותך לICQ אתה רק צריך לאשר :).

שחר.

פורסם

אז שימו לב

מחיר שיעור ניקבע ל 113 ש"ח

זהו המחיר המקסימלי שמורה יכול לדרוש עבור שיעור ע"פ הנחיה של מישרד התחבורה תחת פיקוח של מישרד האוצר.

כל מורה ומורה דורש לפי מצב התחרות בעירו .

ככל שיש יותר מורים כך התחרות גדלה , ולהיפך.

ירון מאיר

פורסם

מר גוזל אין שום קשר בין זה ששילמת 95 ש"ח על שיעור ועברת טסט ראשון ותאוריה ראשונה. אני מכיר אנשים ששילמו 100++ ש"ח ולא עברו טסט ראשון, ולעומת זאת אנשים ב70 ש"ח לשיעור ועברו טסט ראשון. כמו כן טסט ראשון הוא לא אינדיקציה למשהו (רק שהיה לך מזל והבוחן שלך היה נחמד), או שטסט שני ושלישי גם הם אינדיקציה למשהו.

ויש כאן קטע מוזר, 90 אחוז מהאנשים אומרים המורה שלי היה נחמד ומלמד הכיטוב כשבתאכלס כל המורים (כן אני יודע שאני מכליל) עסוקים בשעורים בלהביט על בחורות, לדבר בפלאפון, ולמצוא מקומות איפה מוכרים פלאפל ושווארמה או לחילופין כשהם לא עסוקים בכל הנ"ל הם פשוט לא יודעים ללמד ולא יודעים בעצמם ליישם את הלימוד.

יתרה מכך אני בטוח שאם נשים את מורי הנהיגה במסלול מכשולים לתרגל בלימות חרום, התחמקות ממכשול, יציאה וכניסה לתת היגוי והיגוי יתר, שליטה ברכב וכ"ו הרבה מאוד מהם לא ידעו שום דבר מהנ"ל.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...