Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים איתך..

במיוחד שרישיון ל50 סמ"ק (קטנוע) יכול להגיע בקלות ל2000 ש"ח באיזו מדינה נשמע דבר כזה?!

למי שיש רשיון על רכב, רשיון על קטנוע מוציאים במבחן שליטה בלבד.

למי שאין רשיון על רכב, יזדקק למספר שיעורים ואז טסט.

2000 ש"ח הוא מחיר לא הגיוני בכלל, רשיון לאופנוע עד 500 סמ"ק עולה בסביבות המחיר הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבאר שבע הם עדין ישארו 70.

עם קצת מיקוח כמובן

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

בחולון יש מגוון רחב של מחירים מתחיל מ75 (אפילו 80 למה העלו 5 שקל בגלל העלאת מחירי הדלק) ומסתיים ב150-120 לטיטי, יונדאי קופה או איזה גיפ נחמד (גאלופר, טוסון)

אני יודע שכרגע המחיר לאחר עליה הוא בערך 80-90 בממוצע, לא מאמין שיהיו עוד עליות בזמן הקרוב.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
מורי הנהיגה טפשים.

אמנם התארגנות לגבי מחיר שעור אסורה ע"פ החוק (קרטל) ,אך אם הייתה עליה כללית ברף מחיר השעורים אולי גם היה רווח סביר בענף הזה.

90 ש"ח לשעור בן 40 דקות נראה לכם הרבה? חכו עד שתנכו מאותם 90 ש"ח אומללים את המע"מ ההוצאות והמיסים.

הרבה מכם לא היו יוצאים לעבוד בשכר שכזה.

אז נכון שמחיר הטסט האמיר לאחר הסרת הפיקוח והסיבה לכך היא בין היתר שמורה הנהיגה רוצה להמשיך ולפרנס את משפחתו בתחרות וברמת המחירים הבלתי אפשרית הזו.

מורים טובים או מורים גרועים, כן משקיעים בתלמיד או מקשקשים בטלפון, תבחרו אתם את המורה הרציני ואל תתפתו לזול ביותר , לסחבק , ולקומבינטור ואז אולי תקבלו יסודות טובים יותר בצאתכם לכביש.

אני בניגוד להרבה מכם חושב שמורה לנהיגה מקנה הרגלים בסיסים חשובים מאוד לעיצוב צורת הנהיגה בעתיד, גם אם אינו עוסק ב"נהיגה מתקדמת" .

באל אני "רק " בעל מקצוע בתחום, ה"עם" יודע טוב יותר.

בטח בגלל זה כל מורה שאני מכיר, יש לו לפחות 3 מכוניות... קשה לקנות 3 מכוניות (אני מתכוון חדשות חדשות) אחרי כל ההורדות, ממש משכורת מינימום...

חצי ממה שכתבת שטויות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
פליקס המלומד.

מילא שהחישוב שלך לוקה בחסר (את העובדה שמורה לנהיגה מפסיד עם קניית רכבו כ25%-30% ואף יותר לא הכנסת משום מה לחשבון למשל) אתה גם מסביר לנו שבכדי להתפרנס בכבוד חייבים גם לגנוב ..

מעטים המורים כיום שמסוגלים לעבוד אפילו חצי מכמות השעורים היומית שציינת קודם.

ההוצאות הן גבוהות ומחיר השעור כיום הוא לא ריאלי , ואכן הוצאת רשיון נהיגה כיום הוא עסק יקר לחלק מהלומדים אבל מורי הנהיגה לא אמורים לסבסד זאת על חשבונם.

לקרוא למורי הנהיגה גנבים ועושקים נובע מבורות וחוסר הבנה (כמו שלך למשל) .

במקום להתייחס לגופו של עניין בחרת להתקיף אישית, OK.

העובדה שמחיר הרכב יורד לא ממש רלבנטית. גם מחיר הרכב שלי יכול לרדת ב30 אחוז (לא חסר מכוניות כאלו ע"ע דייהו, לנצ'יה (מצטער מראש ששמתי את לנצ'יה באותה רשימה של דייהו) וכ"ו.), כיצד זה פוגע ספציפית במורי הנהיגה?

לא הסברתי שכדי להתפרנס צריך לגנוב, אתם מכירים את זה גם בלי העצות שלי.

מעטים המורים שעובדים חצי מהכמות שציינתי LOL כן, בטח בשאר הזמן הם יושבים ומתבטלים ובוכים למה הם מפסידים כסף. את ההוצאות חישבתי כבר, הסבר פרט ונמק אילו מן ההוצאות שחישבתי לא היו נכונות? (החישוב שלי התבצע כלל וכלל לא ימי שישי, ותוך כדי הגזמות בההוצאות שלכם) הוצאת רישיון נהיגה אכן יקרה (לפחות במשהו אנחנו מסכימים), מורי הנהיגה ממש מסכנים מסבסדים ממש מכיסם את המחיר, כשבתאכלס אין להם בכלל מה לאכול, רחמי נכמרים עליהם.

ושוב פעם אני מזכיר, אתם לא פרופסורים לא דוקטורים ולא מהנדסים במטריקס או עורכי דין אצל ששי גז שמגיע לכם לקבל שכר כזה. השכר שאותו אתם מקבלים הינו די והותר יחסית לרמת ההשכלה שלכם (רמז היא לא כזו גבוה, לא אתה ספציפית ( כי אותך איני מכיר), אני מדבר על הרוב שהם אך ורק בעלי תעודת בגרות).

עוד דבר מי שאין לו כסף להיות מורה נהיגה ומפסיד כסף, תסכים איתי שבוודאי אין לו גם כסף לקנות מכונית חדשה על מנת ללמד , אז תעשה לי טובה ואל תגיד שאתם גוועים ברעב ולא מרוויחים הרבה, כי זה כבר נקרא רדיפת בצע.

טוב לטחון מים אין לי כוח, אתה תישאר בדעתך (שסה"כ דיי לגיטימית, אם הייתי מורה נהיגה גם הייתי רוצה להרוויח יותר) ואני בדעתי.

"פליקס עם כול הכבוד 7 וחצי אלף זה סכר נמוך מאוד מה זה מעניין ממוצע במשק אל תשווה עובד נקיון למורה נהיגה."

7 וחצי אלך שכר נטו זה דיי והותר למורה נהיגה שלהזכירך למד 12 שנה ללא שום תעודה אקדמית (וכן, אני יודע שכדי להיות מורה נהיגה צריך לעבור מבחנים, השתלמויות ולימודים, אבל תסכים איתי שזה לא דומה בכלל ללימודים באוניברסיטה, למה מורה נהיגה חסר השכלה צריך לקבל יותר מעורך דין מתלמד בעל תואר ראשון? או ממהנדס שלמד 4 שנים? או רופא שלמד 7 שנים ועושה תורנויות שישי שבת?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

פליקס צודק במשהו,

אם תבואו למוכר פלאפל ובחוץ יש תור של 50 איש, תשאלו אותו איך העסקים,

מיד תשמעו: "אא... יכול להיות יותר טוב, היום זה לא כמו פעם"

בלה בלה בלה!!! די להתחזרות, כל מי שהיה לו רכב שאמור להכניס כסף יודע ומכיר את החישובים, אז די לבלבל מוח!

בכרמיאל בשעה 6 בבוקר העיר מוצפת ברכבי לימוד נהיגה, ובשעה 9 בערב, העיר מוצפת ברכבי לימוד נהיגה. כמו גם במשך כל היום.

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל בקרית גת כל המורים כולל המורה שלימד אותי לפני שנה וקצת, עד היום גובים 80 שקל על ידני.

אבל משום מה אותו מורה שלימד אותי, מי שלומד אצלו על אוטומט משלם 100 שקל לשיעור ואותו מורה מתפאר שיש לו באוטומט BMW 320 (בידני יש לו פאסאט שנת 97).

אבל הוא נחשב לאחד המורים הטובים וגם הוא הכי ותיק בעיר, אני זוכר הרבה מבוגרים בני 40-50 שסיפרתי שלמדתי אצלו נהיגה, הם גם מציינים שהוא זה שלימד אותם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין לי ציפיות גבוהות מדי שתבין את מצבו העגום של המקצוע הזה בשנים האחרונות.

תמשיך להאמין שמורי הנהיגה מתעשרים מלא לעשות כלום.

ואגב , לכל רכב יורד הערך (עיין במחירון רכב) רק שמורה הנהיגה מפסיד אחוז גבוה נוסף בגלל יעוד הרכב ללימוד שאותו הוא קונה אגב ללא שום הנחה למרות הבלאי וההתיישנות המהירה.

פורסם
אין לי ציפיות גבוהות מדי שתבין את מצבו העגום של המקצוע הזה בשנים האחרונות.

תמשיך להאמין שמורי הנהיגה מתעשרים מלא לעשות כלום.

ואגב , לכל רכב יורד הערך (עיין במחירון רכב) רק שמורה הנהיגה מפסיד אחוז גבוה נוסף בגלל יעוד הרכב ללימוד שאותו הוא קונה אגב ללא שום הנחה למרות הבלאי וההתיישנות המהירה.

תראה אני מכיר מורים שמתלוננים על התלמידים אבל בטח ובטח לא על המשכורת!

רכב לימוד נהיגה הוא קונה עם הנחה והבלאי אכן גבוה ואין מה לעשות עם ירידת הערך... מה שבטוח זה שאלה שאני מכיר מחליפים רכב אחרי שנה + - (אני לא יודע מי קוונה את הרכב בכלל אבל ירידת הערך היא בצדק מלא!)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
בניגוד לדעה הרווחת - מורה הנהיגה קונה את רכבו במחיר מלא! (בקיזוז מע"מ ).

מחליפים רכב כל שנה? בחלומות הורודים ,אולי.

קיזוז המע''מ זה גם הורדה במחיר וזאת עובדה!

זאת עובדה ולא חלום ורוד... ככה זה המורים שאני מכיר... ונגיד אתה יודע מה אפילו אחרי שתוריד הרבה הרבה מהמשכורת הם עדיין מרויחים מספיק בהחלט... נראה לי אתה ממש מגזים! יש להם הרבה בחירות וזה למשהו גם עדיף להם מלעבוד כנהג מונית! ושוב אלה לא עבודות עם רווח כ''כ קטן ובטח לא מינימלי... אתה מש מגזים!

אצלי בעיר 100 ש''ח ל 40 ד''ק! כמה שלא תוריד זה לא מעט כסף! 150 ש''ח לשעה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
פרמטר נחמד להעלאת המחירים

"חלי אני מרגיש שיש פה אבל ענקי!!!!"

"כן אייל, אבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל....."

אם זה ככה אז למה התחבורה הציבורית לא העלתה את תעריפי הנסיעות לפני חודשיים עקב כל מחירי הדלק בעולם???

עכשיו הם נזכרים פתאום לדבר על הסולר של מורי הנהיגה???

אתה נתת את התשובה בשאלה שלך....תקרא טוב את השאלה שלך.....

"אם זה ככה אז למה התחבורה הציבורית לא מעלה את המחירים"

כי היא התחבורה היא של הממשלה והמחיר של האוטובוסים אמור להיות מחיר סמלי....אגד צריכה להרוויח כמובן אבל יותר לעזור לאנשים להגיע ממקום למקום....

אגב זה כמו שתשאל , למה חיילים לא משלמים של אוטובוסים..?

אם אגד הייתה חברה פרטית אז היית משלם 50 שקל מעפולה עד לטבריה...

קפיש?

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם
למה חיילים לא משלמים של אוטובוסים..?

אם אגד הייתה חברה פרטית אז היית משלם 50 שקל מעפולה עד לטבריה...

קפיש?

אוקי חבובצ'יק, פספסת משהו מאז קום המדינה כנראה....

אתה יודע כמה עולה לצבא גלובלי בשנה התשלום לאגד על הסעת חיילים???

• תוכן חדש...