Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מורה לנהיגה ועומד כעת בפני החלפת הרכב (כעת יש לי אלנטרה רגילה).

עומדות בפני 2 אפשרויות שבמבצע למורים לנהיגה:

1. יונדאי אלנטרה דיזל גיר רגיל.

2. סובארו אימפרזה גיר רגיל, עם אפשרות להוספת גז.

ההפרש בין המכוניות במחיר הוא 16,000 ש"ח (היונדאי יקרה יותר).

נאמר לי שהמנוע של האלנטרה דיזל זהה לזה של הטראג'ט דיזל ושל הג'יפים, אך האם ידוע מעבר לכך על האלנטרה עצמה עם דיזל, איך היא ?? ידוע לי שבאירופה היא קיימת אך אין לי מידע איך היא. האם אפשר לקרוא עליה איפה שהוא ?

יש לי גם אפשרות לשלם 10,000 ש"ח נוספים על היונדאי ולקבל 3 ש' טיפולים חינם, האם זה משתלם?

אשמח לתשובה מהירה.

פורסם

אני ושב שרכב מוסב לגז יהיה יותר משתלם מרכב דיזל.

עם ההפרש תבצע את ההסבה ותהנה ממחיר מגוחך לליטר בכל תדלוק. בשורה התחתונה מה שחשוב זה רכב עם מינימום הוצאות שוטפות. וסולר היום זה לא בדיוק שווה כ"כ. גז הרבה יותר משתם, תסתכל על שוק המוניות ותראה כמה מוניות סובארו עלו על הכביש בשנה האחרונה, מתחילת שנות ה90 לא היו כ"כ הרבה מוניות סובארו...

haters will hate

פורסם
יש לי גם אפשרות לשלם 10,000 ש"ח נוספים על היונדאי ולקבל 3 ש' טיפולים חינם, האם זה משתלם?

זה BULLSHIT שלהם. עשיתי את זה כשקנינו HYUNDAI TERRACAN לעבודה, בסופו של דבר זה כמו לשלם על הטיפולים מראש (למה??) ואין שום יתרון כספי, רק חסרון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מנוע ה-2.7 ליטר בטראג'ט הוא מנוע בנזין, קיימת גם גרסת 2 ליטר טורבו דיזל. זה אותו המנוע כמו באלנטרה טורבו דיזל כאמור.

האלנטרה דיזל עדיין לא נבחנה בארץ אבל הנתונים נראים טובים. כמורה נהיגה אתה אתה לא צריך להשקיע הרבה כסף ברכב לימוד ולכן הסובארו נראית כמו בחירה עדיפה בשבילך. לעומת זאת מנוע הדיזל יהיה נאמן יותר לטווח הרחוק.

• תוכן חדש...