Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן קירור לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כשאני מפעיל את המזגן על קירור, לא יוצא בכלל אויר קר. כמו כן, ברגע ההפעלה של המזגן לא רואים שום שינוי במד הסל"ד - הרי בד"כ כשהרכב במצב עמידה ומפעילים את המזגן על קירור, יש קפיצה קלה במד הסל"ד.

מה יכולה להיות הסיבה?

יצוין שלאחרונה הוחלף מנוע ברכב.

אוורור וחימום עובדים כרגיל, בלי בעיות.

תודה.

פורסם

אם חסר גז בכמות רבה במע' המזגן אז לא יכנס לפעולה מדחס המזגן, לא יעלה סל"ד מנוע וכו'.

כלומר, בדיקה ראשונה הנה מצב הגז במע' ואם חסר הרבה לחפש אם יש נזילה שממנה דלף הגז.

כשמע' המזגן ללא גז שדלף מומלץ להחליף את הקולט מייבש לחדש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יפה אמרת שהחליפו מנוע...

1. תבדוק אם החוט פיקוד של המדחס מחובר

2. תבדוק פיוזים

3. כמו שרפי אמר תבדוק גז

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תוספת : יש אצלי ברכב ליד הרדיאטור שני מאווררים, ואני מבין שאחד מהם פועל בהתאם להדלקת או כיבוי המזגן (השני פועל בהתאם לקירור "רגיל" של הרדיאטור....).

כאשר אני מדליק את המזגן, המאוורר לא פועל.

פורסם

תבדוק את ממסר ההפעלה או הפיוז של המזגן. כמו כן , בהחלט ייתכן שפשוט לא חיברו חזרה את המדחס בעת הרכבת המנוע.

כשאתה לוחץ על כפתור הפעלת המזגן - אתה שומע מעין "קליק" מכיוון המנוע ?

יעזור אם תסיר את המסתורין מסוג הרכב ומאפייניו.

פורסם

*************נמחק ציטוט מיותר**********

מדובר בסיויק מודל 91, ולמען האמת אין לי מושג בפיוזים , ממסרים וכו', אבל טוב שאתם אומרים לי, כדי שברגע שאגיע למזגניסט, הוא לא ינסה לתחמן. מה זאת אומרת לא חיברו חזרה את המדחס? אתה מתכוון שפירקו אותו ולא החזירו? :roll:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון, למען השכלה כללית ומקרים עתידיים :

אכן היה חסר גז במזגן עקב החלפת המנוע. לכן המדחס לא נכנס כלל לפעולה.

הוספתי גז, והמזגן פועל כראוי.

• תוכן חדש...