Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן חום לא עובד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב מסוג פיאט אונו שנת 96 הזרקה

המזגן של הקור עובד לי ושל החום לא תקין..

מה הבעיה יכולה להיות?

תודה!!

פורסם

יכולות להיות כמה סיבות:

1. החימום ברכבך מנותק.

2. הרדיאטור הפנימי סתום ואין מעבר מים דרכו.

3. הברז שפותח את זרימת המים לתוך הרדיאטור שבור.

במקרה ומדובר במצב בו צריך להחליף את רדיאטור החימום צפה לעלות של 1000 ש"ח פלוס...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמעט בטוח שהברז הא הבעיה כלומר יש סתימה .

כדי להגיע לברז צריך להוריד את כל הדשבורד או שלשכב מתחת לדשבורד כשעתיים כדי לפתוח שתי ברגים שקשה להגיע אליהם .

אחרי הורדת הברז אין צורך ליקנות חדש כיוון שבברז זה אין מה להישבר צריך פשוט לשחק איתו ,לפתוח ליסגור תוך כדי הזרמת מים לתוכו.

פורסם

יכול להיות שאתה מנסה להפעיל את החימום בעוד שהמזגן עובד, ואתה רק מעביר את בורר הטמפ' לחום?אם כן אז תכבה את כפתור הa/c ותראה מה קורה אז , וכמו שנאמר חכה שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה.

ותמיד קיימת האפשרות שפורק הטרמוסטט מתישהו בעבר.

פורסם

בפיאט אונו 96 יש מזגן ישראלי, או של "רסקור" או של "בר לוי" או של "אוטו קור" ויחידת המיזוג בצד ימין מתחת לדשבורד בחלק מהם מפריעה לגישה.

באופן רגיל רדיאטור החימום מפורק מהרכב ע"י פרוק 2 צנורות מיים ו2 ברגים ומשיכתו ימינה והחוצה מתוך בית מע' החימום/אורור. כאמור, לפעמים יש לפרק דשבורד (לא עבודה רבה) ולהזיז את יחידת המזגן כדי לאפשר גישה. חבל להחליף סתם חלקים אלא יש לבצע קודם בדיקה אצל מישהוא שמכיר ומתמצא.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יכול להיות שקרה לך מה שקרה לי באונו 88. נסעתי עם כפפות שנה, עד שגיליתי שהקירור מגיע מפתחים באמצע והחימום רק מלמעלה ולמטה. אז בקיצור, סגרתי את פתחי הקירור ופתחתי את אלו של החימום, והכל הסתדר...

פורסם
יכול להיות שאתה מנסה להפעיל את החימום בעוד שהמזגן עובד, ואתה רק מעביר את בורר הטמפ' לחום?אם כן אז תכבה את כפתור הa/c ותראה מה קורה אז , וכמו שנאמר חכה שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה.

ותמיד קיימת האפשרות שפורק הטרמוסטט מתישהו בעבר.

החימום עובד גם עם המזגן

• תוכן חדש...